Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/17 11:32:28 11:32:28

Rutone:
BeStabdziu:
Apie mano tėvus tai patylėk geriau. Mano mama niekad neieškojo malonių ir aprūpinimų iš vyro (ar vyrų) - stropi buvo mokykloje, gavo gerą išsilavinimą, dirba, užsidirba ir nei duonai, nei vandeniui, nei sviestui išmaldos niekad neprašė. Tėvas - irgi.[b:1i7ik2p1] Daugeliui šiuolaikinių materialisčių, jobarių ir kitokių "madingų, modernių" moralinių degradų,[/b:1i7ik2p1] iki tokių žmonių kaip mano tėvai, toli šūdais plaukti.

Vaaau, kokia išankstinė nuostata... gerbt tėvus - puiku, bet šitaip nuvertinus visas moteris liks tik su dviem sesutėm Rankauskaitėm draugaut

Niekur nesakiau, kad nuvertinu VISAS moteris, turėjai pastebėti žodį DAUGELIUI. Skaityti reikia mokėti. Kad dauguma šiuolaikinių jaunų merginų yra materialistiškos, pasipūtusios ir laikančios save "princesėmis", tai čia labai aiškiai matyti. to nepastebi tik tokios pačios, kaip jos. Aišku, yra normalių, aš nieko nesakau.

Svečias:
Vienu zodziu:
Tarp tavo tevu siltu santykiu nebuvo- kiekvienas sau.
Tave gyvenime supa tik sudais plaukiantys zmones.
Tu impotentas, todel tau sekso nereikia.

1. Šilti, šalti - ne tai svarbu. Svarbu yra įsipareigojimai, pareigos jausmas, ypač prieš vaikus. Meilė amžinai nesitęsia - laikinas jausmas, kuris praeina. O gyventi reikia. Ne visi žmonės puoselėja iliuzijas mylėti amžinai. Svarbu, kad abu žmonės būtų tvarkingi ir atsakingi. Priesaika prie altoriaus duodama visam gyvenimui, o ne kol meilė praeis.

2. Lietuvoje didžioji dalis žmonių sėdi šūde, čia ne naujiena. Emigracijos mąstai kalba už save.

3. Tikrai manai, kad impotentams nereikia sekso? tai ko jie tada žudosi, jeigu jiems nereikia? Reikia, bet va negali žmonės... O neimpotentai, galintys, tai jau turi būti apsėsti minčių apie seksą? jeigu esi normalus, tai turi būti neišrankus? Visada maniau, akd save gerbiantys žmonės nevirsta į lovą su bet kuo, ypač su tokia, kuri susileido dėl kavos puodelio.

Lady-scorpio:
Einam i pasimatyma, prasau. Kavos pastatysiu ir geliu atnesiu.

Ačiū, nereikia. Kelis litus už savo kavą galiu susimokėti ir pats.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 16:11:09 16:11:09

BeStabdziu: Visada maniau, akd save gerbiantys žmonės nevirsta į lovą su bet kuo, ypač su tokia, kuri susileido dėl kavos puodelio.

as ir visada maniau, kad niekada ir jokia kaina negalima sugulti i lova su diedu, kuris tau kavos puodeliu nepavaisins arb tai laikys finansine priklausomybe. O jei rimtai Bestabdziu, esi pats durniausias diedas siame forume, meiles niekad negaves, pilnas kompleksu, nelaimingas zmogus.
Ateiciai: mylintis zmogus kitam ne tik kavos puodeli pastatys,bet dar ir dideli malonuma jaus tai padarydamas. Tau jokiu sansu nei realybeje,nei cia normalia pana susirasti.

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 16:12:07 16:12:07

Svečias:
BeStabdziu:
Svečias:
Matyt tavo tėtis mamą duona ir vandeniu marino, moterim neskaitė, nemylėjo ir nepalepindavo gėlės žiedu, kad toks išaugai.

Apie mano tėvus tai patylėk geriau. Mano mama niekad neieškojo malonių ir aprūpinimų iš vyro (ar vyrų) - stropi buvo mokykloje, gavo gerą išsilavinimą, dirba, užsidirba ir nei duonai, nei vandeniui, nei sviestui išmaldos niekad neprašė. Tėvas - irgi. Daugeliui šiuolaikinių materialisčių, jobarių ir kitokių "madingų, modernių" moralinių degradų, iki tokių žmonių kaip mano tėvai, toli šūdais plaukti.

Vienu zodziu:
Tarp tavo tevu siltu santykiu nebuvo- kiekvienas sau.
Tave gyvenime supa tik sudais plaukiantys zmones.
Tu impotentas, todel tau sekso nereikia.

Tiksliai, apie Bestabdziu, geriau nepasakysi 

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/17 21:57:35 21:57:35

BeStabdziu:
Svečias:
Matyt tavo tėtis mamą duona ir vandeniu marino, moterim neskaitė, nemylėjo ir nepalepindavo gėlės žiedu, kad toks išaugai.

Apie mano tėvus tai patylėk geriau. Mano mama niekad neieškojo malonių ir aprūpinimų iš vyro (ar vyrų) - stropi buvo mokykloje, gavo gerą išsilavinimą, dirba, užsidirba ir nei duonai, nei vandeniui, nei sviestui išmaldos niekad neprašė. Tėvas - irgi. Daugeliui šiuolaikinių materialisčių, jobarių ir kitokių "madingų, modernių" moralinių degradų, iki tokių žmonių kaip mano tėvai, toli šūdais plaukti.

Fantazuoji, vaikine. Neturi tu jokiu idealiu tevo ir motinos. Nebutum toks issigimelis.

cholera

C

1 įrašai

2012/01/17 21:59:07 21:59:07

Lady-scorpio:
BeStabdziu: Matai kaip... Pasirodo, manai kad moterų meilė kainuoja kavos puodelį? Na, gal nereikia čia apie visas spręsti pagal savo sugedimo laipsnį. Ačiū Dievui, ne visos tokios, yra ir ne barakudiškai mąstančių.

Kodėl vyrai nekelia tokių idiotiškų reikalavimų moterims - kavos pastatyk, gėlių nupirk...

O as geliu pastatysiu ir kavos atnesiu. Prasau, su manimi einam i pasimatyma, nu einam

ieva

I

96405 įrašai

2012/01/18 16:09:58 16:09:58

cholera:
Lady-scorpio:
BeStabdziu: Matai kaip... Pasirodo, manai kad moterų meilė kainuoja kavos puodelį? Na, gal nereikia čia apie visas spręsti pagal savo sugedimo laipsnį. Ačiū Dievui, ne visos tokios, yra ir ne barakudiškai mąstančių.

Kodėl vyrai nekelia tokių idiotiškų reikalavimų moterims - kavos pastatyk, gėlių nupirk...

O as geliu pastatysiu ir kavos atnesiu. Prasau, su manimi einam i pasimatyma, nu einam

Oho, koks populiarumas baxūro. Aš, nors nesu panelė, pastatysiu ir kavos, ir gėlių, ir bb. Eik su manim ant deito!:DDD

Lorenzo1895

L

390 įrašai

2012/01/18 20:57:22 20:57:22

Svečias:
Ateiciai: mylintis zmogus kitam ne tik kavos puodeli pastatys,bet dar ir dideli malonuma jaus tai padarydamas. Tau jokiu sansu nei realybeje,nei cia normalia pana susirasti.

Dęmesys vienas kitam tarp mylinčių žmonių - abipusis veiksmas, o ne vienpusis.

Be to, apie kokią meilę eina kalba per pirmus susitikimus? Kokia čia meliė taip greit?

afririka

A

3 įrašai

2012/01/19 10:06:11 10:06:11

Lady-scorpio:

Mergaite, keleta patarimu tau (kadangi tau labai sunku mastyti ir orientuotis gyvenime- sita isvada padariau, kai temoj"Kai atsala santykiai" tu nesupratai, kad jei zmogus replikuoja, ir replika atsiduria kitam puslapyje- tai nereiskia, kad jis kalbasi su savim , siaip tai normaliam protingam zmogui nekiltu tokia mintis ,) taigi, patarimai:
1. niekada nekviesk vaikino i pasimatyma, jei reikia ji kviesti, jam skambinti- tai praspirk ji ir nueik, nes tokie vaikinai ir bobos, ner ko su jais terliotis.
2. niekada nemokek uz savo kava- turi sumoketi vaikinas, jei jis nemoka- tai negerbia taves, jei nemoka nes neturi pinigu- praspirk ji, kam su kvailiais terliotis.
3. niekada nesinesk geliu i pasimatyma.

1. pakviesk vaikina kavos ir sumokek uz kava- tik tuo atveju, kai esi jam suplanavusi pastatymo i vieta plana. ty.y kai jis nusipelnes gauti i snuki

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/01/19 10:36:08 10:36:08

afririka:
Lady-scorpio:

Mergaite, keleta patarimu tau (kadangi tau labai sunku mastyti ir orientuotis gyvenime- sita isvada padariau, kai temoj"Kai atsala santykiai" tu nesupratai, kad jei zmogus replikuoja, ir replika atsiduria kitam puslapyje- tai nereiskia, kad jis kalbasi su savim , siaip tai normaliam protingam zmogui nekiltu tokia mintis ,) taigi, patarimai:
1. niekada nekviesk vaikino i pasimatyma, jei reikia ji kviesti, jam skambinti- tai praspirk ji ir nueik, nes tokie vaikinai ir bobos, ner ko su jais terliotis.
2. niekada nemokek uz savo kava- turi sumoketi vaikinas, jei jis nemoka- tai negerbia taves, jei nemoka nes neturi pinigu- praspirk ji, kam su kvailiais terliotis.
3. niekada nesinesk geliu i pasimatyma.

4. pakviesk vaikina kavos ir sumokek uz kava- tik tuo atveju, kai esi jam suplanavusi pastatymo i vieta plana. ty.y kai jis nusipelnes gauti i snuki

Žemai Tau lenkiuosi. Neberandu žodžių, kaip išreikšti dėkingumą, - TU nušvitinai mano sielą ir apšvietei mano gyvenimo kelią. Dabar galiu drąsiai juo keliauti iš čia nešiukšlindama forumo žaidimu su Tavim.

afririka

A

3 įrašai

2012/01/19 10:48:40 10:48:40

Ner uz ka, nereikia lankstytis. Man negaila patarimu, jei tik jie turi naudos

PS: dar viena pamoka, pasistenk taip paranoiskai visur neizvelgti zaidimu kazkokiu, nes taip gali ir stogas nuvaziuot

ziurek i viska, kaip gyvenimo dalele, palengves pamatysi ir paranoja sumazes

cius!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume