Apie mano tėvus tai patylėk geriau. Mano mama niekad neieškojo malonių ir aprūpinimų iš vyro (ar vyrų) - stropi buvo mokykloje, gavo gerą išsilavinimą, dirba, užsidirba ir nei duonai, nei vandeniui, nei sviestui išmaldos niekad neprašė. Tėvas - irgi.[b:1i7ik2p1] Daugeliui šiuolaikinių materialisčių, jobarių ir kitokių "madingų, modernių" moralinių degradų,[/b:1i7ik2p1] iki tokių žmonių kaip mano tėvai, toli šūdais plaukti.
Vaaau, kokia išankstinė nuostata... gerbt tėvus - puiku, bet šitaip nuvertinus visas moteris liks tik su dviem sesutėm Rankauskaitėm draugaut
Niekur nesakiau, kad nuvertinu VISAS moteris, turėjai pastebėti žodį DAUGELIUI. Skaityti reikia mokėti. Kad dauguma šiuolaikinių jaunų merginų yra materialistiškos, pasipūtusios ir laikančios save "princesėmis", tai čia labai aiškiai matyti. to nepastebi tik tokios pačios, kaip jos. Aišku, yra normalių, aš nieko nesakau.
Vienu zodziu:
Tarp tavo tevu siltu santykiu nebuvo- kiekvienas sau.
Tave gyvenime supa tik sudais plaukiantys zmones.
Tu impotentas, todel tau sekso nereikia.
- Šilti, šalti - ne tai svarbu. Svarbu yra įsipareigojimai, pareigos jausmas, ypač prieš vaikus. Meilė amžinai nesitęsia - laikinas jausmas, kuris praeina. O gyventi reikia. Ne visi žmonės puoselėja iliuzijas mylėti amžinai. Svarbu, kad abu žmonės būtų tvarkingi ir atsakingi. Priesaika prie altoriaus duodama visam gyvenimui, o ne kol meilė praeis.
- Lietuvoje didžioji dalis žmonių sėdi šūde, čia ne naujiena. Emigracijos mąstai kalba už save.
- Tikrai manai, kad impotentams nereikia sekso? tai ko jie tada žudosi, jeigu jiems nereikia? Reikia, bet va negali žmonės... O neimpotentai, galintys, tai jau turi būti apsėsti minčių apie seksą? jeigu esi normalus, tai turi būti neišrankus? Visada maniau, akd save gerbiantys žmonės nevirsta į lovą su bet kuo, ypač su tokia, kuri susileido dėl kavos puodelio.
Einam i pasimatyma, prasau. Kavos pastatysiu ir geliu atnesiu.
Ačiū, nereikia. Kelis litus už savo kavą galiu susimokėti ir pats.