Pažintys Forum

Darnipora pazintys

Kas moka už "kavą"?

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/11 12:44:21 12:44:21

Svečias:
vaidas1985:
Svečias: Vaidai, tu niekad panos nerasi, nei viena su tavim nedraugaus, jei uz kava nesumokesi

tu cia nenusisnekek pano rasiu draugaus mane, as uz kava tikrai susimokesiu ir mamos paprasysiu pinigeliu man duos kad su pana susitiksiu
.
jei tu pasikviesi pasimatyma, o kas sumokes uz kava? tai tu susimokesi uz kava.
jei as turiu pana pasikviesiu jai i pasimatyma as uzsisakau kava ir as susimoku uz kava.
tu pagalvok apie tai.
kiti zmones kas neturi darbo tai tevus papraso pinigeliu jei kas turi darbo tai savo pinigeliu turi

kam man su tavim i pasimatyma eiti, jei man kavos nenupirksi? tikras vyras panai kava perka. ir tikras vyras mamos pinigu nepraso.
eik sniego kasti- uzsidirbsi ant kavos

vaidas1985

V

160 įrašai

2011/01/11 13:14:29 13:14:29

tu nesupratai as taves nekvieciau pasimatyma juk yra krize darbo nera bet vistiek praso tevus tas vyras mandagiai papraso, o sniegas kasti visa miesta nanuvalys, as tai valiau savo kiema sniega ir perijos pesciuju sniega nuvaliau saziningai, kad zmones negautum trauma.
o kas vale perejos pesciuju? zinau kad nevalo perijos pesciuju muzikai jie kiemsargiai.
as turejau pazystama kavine dirbo uz dyka kava duos ir nereikes man moketi uz kava pirkti

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/11 17:20:33 17:20:33

vaidas1985: tu nesupratai as taves nekvieciau pasimatyma juk yra krize darbo nera bet vistiek praso tevus tas vyras mandagiai papraso, o sniegas kasti visa miesta nanuvalys, as tai valiau savo kiema sniega ir perijos pesciuju sniega nuvaliau saziningai, kad zmones negautum trauma.
o kas vale perejos pesciuju? zinau kad nevalo perijos pesciuju muzikai jie kiemsargiai.
as turejau pazystama kavine dirbo uz dyka kava duos ir nereikes man moketi uz kava pirkti

apskritai, gerbiamasis, niekus šnekate. O tie, kas sako, kad jei nenuperka kavos - tai jau nėra tikras vyras, irgi labai manau neteisūs. Sumaterialėję žmonės:))

vaidas1985

V

160 įrašai

2011/01/11 17:33:21 17:33:21

EmilyB:
vaidas1985: tu nesupratai as taves nekvieciau pasimatyma juk yra krize darbo nera bet vistiek praso tevus tas vyras mandagiai papraso, o sniegas kasti visa miesta nanuvalys, as tai valiau savo kiema sniega ir perijos pesciuju sniega nuvaliau saziningai, kad zmones negautum trauma.

apskritai, gerbiamasis, niekus šnekate. O tie, kas sako, kad jei nenuperka kavos - tai jau nėra tikras vyras, irgi labai manau neteisūs. Sumaterialėję žmonės:))

visi skirtini zmones eriau pasidaryi karsos sokoladas su braskemis negu kava :))

babulka

B

51 įrašai

2011/01/11 20:14:44 20:14:44

nereikia akcwentuot konkrecia kavos,gali buti arbata vynas sokoladas pietus ar dar kas,bet mano nuomone vienareiksmiska,vyras moka,vyras,ir netodel,kad as netureciau piniga,ne tiesiog vyras jau nuo senu senoves yra stiprumo isikunijimas,ir nemanau,kad jis gerai jausis,kai uz ji mokes moteris

EmilyB

E

63 įrašai

2011/01/11 20:25:53 20:25:53

babulka: nereikia akcwentuot konkrecia kavos,gali buti arbata vynas sokoladas pietus ar dar kas,bet mano nuomone vienareiksmiska,vyras moka,vyras,ir netodel,kad as netureciau piniga,ne tiesiog vyras jau nuo senu senoves yra stiprumo isikunijimas,ir nemanau,kad jis gerai jausis,kai uz ji mokes moteris

čia jau priklauso nuo vyro, dabar gi lygios teisės ir panašiai

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/01/11 20:37:11 20:37:11

Paprastas dalykas jau seniau esu rašęs kitoje temoje:

deepsorrow: Tai, kad turi moketi vyras atejo is senesniu laiku, kai moteris buvo namu seimininke ir jokiu pinigu neuzdirbdavo. Dabar gi tai keiciasi, taciau as velgi nematau cia problemos, per pirmaji pasimatyma moka vyras. Toliau moka tas kas iniciavo susitikima, juk tai elementarus etiketas, zinoma kitas visada gali pasiulyti moketi per pus. Butent pirma karta ir yra geriausias variantas susitikti puodeliui kavos/arbatos po jo ir nuspresite ar norite toliau pazindintis Velgi reiktu tureti galvoje, kad susitikti kavos/arbatos ir yra kava/arbata + desertas, susitikti kartu papietauti - pietus + gerimai, susitikti kartu pavakarieniauti - vakariene +gerimai+ alkoholiniai gerimai (?) Na ir zinoma svarbiausias dalykas jei jau moka uz jus, butu mandagu jei jusu uzsakymas nevirsytu kompanjono. As pats visada vadovaujuosi tokia schema: kava/arbata moku as (na nebent labai uzsispyrusi panele) pietus/vakariene jei kvieciu as tai pats ir moku, jei kviecia mergina dazniausiai mokame per pus.

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/11 21:09:01 21:09:01

Niekad nekvieciau vyro pavalgyt i kavines/restoranus. Kazin kaip atrodytu, jei per pirma pasimatyma pakviesciau. Ot, kad desros ir duonos is namu prigriebtu sakiau, nes ejom i rengini, o as alkana buvau

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/01/11 21:24:11 21:24:11

Svečias: Niekad nekvieciau vyro pavalgyt i kavines/restoranus. Kazin kaip atrodytu, jei per pirma pasimatyma pakviesciau. Ot, kad desros ir duonos is namu prigriebtu sakiau, nes ejom i rengini, o as alkana buvau

Va čia tai moteris, tokia viduržiemi neišvarys savo partnerio/vyro/draugo ieškot ekologiškų rabarbaru, nes žurnale perskaitė apie kažkokį teigiama jų kompresu poveikį odai. Labai nesibars ryte, kad tas visai skanus daiktas, kurį jūs vakar vėlai vakare suvartojote, pasirodo nėra jogurtas su kiviais, o jos lieso jogurto ir alijošiaus veido kaukė.

Ačiu kad jūs esate

ieva

I

96405 įrašai

2011/01/11 21:30:02 21:30:02

Ne kolega, tikrai ne. Jogurtai pas mane ne isoriniam vartojimui ir vyrui retai tenka prie ju prisiliesti, nes nera jis toks greitas, kai judam link saldytuvo. Ant veido dedu pirktinius marmalus.
Bet nuo to mano vyrams ne geriau, nes isveju juos vidurziemi pasivaikscioti, taip mazdaug 10 km trasa.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume