2010/12/07 08:04:04 08:04:04
pyrst: jis jau arkliui kibira kavos siulo
Tai ko jis čia kavos temoj dribsnių nori? pamaniau laikai pasikeitė arkliai kava pradėjo gert,o tu ten apie tą pečių mažiau lelenk, prie ko čia tas pečius kodėl nusprendei kad aš ant jo sėdžiu? Aš gyvenu kaip ir visi tik šeimos neturiu ir tiek ir nesėdžiu aš ant jokio pečiau jau tada greičiau prie radijatoriaus Juokų nesuprantat visai rimtuoliai!
2010/12/07 08:10:21 08:10:21
sedi sedi! mes geriau zinom!
tu kaip tas pasakos herojus, jei su pecium pas caraite gales vaziuoti, tai vaziuos, bet pescias neis.
nes ant peciaus silta, o lauke salta ir eiti tyngi...
2010/12/07 08:24:20 08:24:20
Kavos skonį radikaliai keičia gera nuotaika, skambanti muzika, jauki erdvė dviems.
Taigi jei caraitei patinka, galima kavą gerti ir ant pečiaus
2010/12/07 08:36:29 08:36:29
Raanan: Kavos skonį radikaliai keičia gera nuotaika, skambanti muzika, jauki erdvė dviems.
Taigi jei caraitei patinka, galima kavą gerti ir ant pečiaus
Butent , kavos skoni keicia aplinka. todel susimauna vyrai, kurie kviecia kavos i bet kokia zabegalka ar darzine.
Del peciaus, tai nei caraitei, nei caraiciui neateis i galva eiti pas Jemelia, lipti ant peciaus ir ieskoti kasten sedi. Nori caraite ar caraiti sutikti- eik i viesuma ir ieskok,o ne sedek.
2010/12/07 08:56:36 08:56:36
dėdulė: pyrst: jis jau arkliui kibira kavos siulo
Tai ko jis čia kavos temoj dribsnių nori? pamaniau laikai pasikeitė arkliai kava pradėjo gert,o tu ten apie tą pečių mažiau lelenk, prie ko čia tas pečius kodėl nusprendei kad aš ant jo sėdžiu? Aš gyvenu kaip ir visi tik šeimos neturiu ir tiek ir nesėdžiu aš ant jokio pečiau jau tada greičiau prie radijatoriaus Juokų nesuprantat visai rimtuoliai!
nesinervuok,ne tu vienas sedi ant to peciaus,cia dauguma juk as prie radiatoriaus
2010/12/07 09:11:42 09:11:42
Vyrai, ar dažnai pakviečiat moterį per pirmą pasimatymą, ne kavos, bet vakarienes prie zvakių?
Man idomu, ar dar yra tokių romantikų.
2010/12/07 10:30:08 10:30:08
Svečias: Vyrai, ar dažnai pakviečiat moterį per pirmą pasimatymą, ne kavos, bet vakarienes prie zvakių?
Jūs turite omenyje nemačius žmogaus pirmam apsižiūrėjimui?
2010/12/07 10:41:31 10:41:31
Svečias: Vyrai, ar dažnai pakviečiat moterį per pirmą pasimatymą, ne kavos, bet vakarienes prie zvakių?
Kodel jie turetu tai daryti ? Bet neabejoju ,kad tokiu tikrai atsirastu ir atsiranda . Pakviete zmogus kavos , bet pasiule ir vakariene Mandagiai atsisakiau...ne valgyti atejau
2010/12/07 15:40:23 15:40:23
Raanan: Svečias: Vyrai, ar dažnai pakviečiat moterį per pirmą pasimatymą, ne kavos, bet vakarienes prie zvakių?
Jūs turite omenyje nemačius žmogaus pirmam apsižiūrėjimui?
Butent as tai turiu galvoje. Pirmam apsiziurejimui, susipazinimui nemacius kartais net nuotraukos, vien po susirasinejimo ir telefoninio bendravimo. Ir kai ne kavos kvieciama, bet tiesiai pasakoma: kvieciu pavakarieniauti (arba papietauti).
2010/12/07 16:03:01 16:03:01
vakaree: Svečias: Vyrai, ar dažnai pakviečiat moterį per pirmą pasimatymą, ne kavos, bet vakarienes prie zvakių?
Kodel jie turetu tai daryti ? Bet neabejoju ,kad tokiu tikrai atsirastu ir atsiranda . Pakviete zmogus kavos , bet pasiule ir vakariene Mandagiai atsisakiau...ne valgyti atejau
Niekas nieko daryti neturi ir neprivalo, net kavos kviesti neprivalo, bet juk daro.
Ar tokiu atsirastu is cia uzeinanciu, tikiuosi, tuoj suzinosim.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume