Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Nežymūs sveikatos sutrikimai - ką tai reiškia?

Nežymūs sveikatos sutrikimai - ką tai reiškia?

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/17 18:50:21 18:50:21

O kaip pas mane turėtu buti, nežymus sveikatos sutrikimai ar jau invalidas, kai sergu epilepsija, juk 3 grupe turiu. Tokio i darba nepriimtu ir vairuot draudžiama, nors dar vairuoju

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/02/18 12:32:57 12:32:57

gal geriau is vis nereikia tokios grafos,nes pasitaiko tokiu zmoniu kurie fiziskai sveiki,bet tokie psichai kad bek tolyn neatsigrezdamas !!o jei zmogus isvis be sirdies, arba su pradiniu issilavinimu (del savo kaltes)tai ar cia jau sveikas??? saziningas zmogus nenori meluoti ir deda ta "nezymus sveikatos sutrikimai"o tuo paciu ir anketoj didziuli minusa sau!!jei kas rimto,. galima butu aprasyme pazymeti ir viskas butu daug teisingiau.

Untapištima

U

64 įrašai

2009/02/18 15:20:59 15:20:59

Medikai tai taip sako: Sveikas, kol neištirtas.

Raaa

R

574 įrašai

2009/02/19 20:43:46 20:43:46

tyliai:
Kad ir koks/kokia issilavinus butumete, bet taip ir nepastebejote, jog Jusu rasymo stilius man visiskai neuzkliuvo, bet Jums uzkliuna ir ne tik mano ir ne tik stilius. Jei nepatinka - neskaitykit, ne istatymus cia rasom, svabiausia, kad visi suprastu ka zmogus nori pasakyt.

Tylus nežinau nežinau. Man, pavyzdžiui, užkliūva visi kas rašo be lietuvybių ir su klaidomis. O kai klaidų daug - erzina,m sunku suprasti ką žmogus turėjo omenyje. Gerbkime vieni kitus bent taip.

Ir kas čia per nesąmonė? Kažkas mano niką nukniso? Kam jiems tai?

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/30 12:26:54 12:26:54

Na, aš irgi trumparegė, bet nė minties neturėjau, kad tai gali būti nežymus sveikatos sutrikimas. Aš tai to nežymėjau... kaip jūs norit man tai ne sutrikimas... Va proto negalia ar fizinė konkreti negalia tada jau taip, o db... akiniai...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume