Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kodel vaikinas nebepaskambina?

Kodel vaikinas nebepaskambina?

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/02/01 23:54:30 23:54:30

Sima: ot idomu, kur cia ta pusiausvyra, kurioje mazdaug vietoje? Per viduri?

na pajaust reikia...kad neikyret..neisgasdint..palikt vietos ir jam tave uzkariaut ...bet ir parodyt kad tikrai patinka..

Galinga

G

3 įrašai

2009/04/08 06:58:56 06:58:56

Saunuolis "svecias" ..... as irgi taip manau, kad tai jausmu israiska....nekitaip.... o ne del sportinio intereso....o tie sportininkai , gal neturi televono aparato....))))))) siais laikais visko pasitaiko.... joke....

Svečias:
Svečias: Kokios problemos, kolega? Seksas dar buna is geismo, is noro patirti nauju ispudziu, smalsumo, pagaliau net is neturejimo ka veikti.

Sexas buna visoks bet ne visoks domina mane... kazkaip matyt senstu. Domina sexas tik kaip laimingu santykiu dalis.

Klauismas buvo kodel vaikinas nepaskambina. Atsakymas... gal del to kad mergina jam pasirode neidomi.

liada

L

135 įrašai

2009/04/08 07:43:31 07:43:31

teko buti pasimatyme...maciau aiskiai,kad jam patikau,tik,deja,jis man ne.Po pasimatymo paskambinau ir mandagiai paaiskinau,kad tolesniu santykiu nebus/tarp kitko stengiaus jo nezeminti,kalte prisiemiau sau.Sakiau,kad dar lyg ir nesu pasiruosusi tolimesniems santykiams,kad paskubejau su naujom pazintim.../.Ir ka?Teko isklausyti daug izeidziu zodziu,pazeminimuir t.t.

mie

M

161 įrašai

2009/04/08 07:47:40 07:47:40

Vadinasi , teisingai elgiuosi, kad nei skambinu, nei aiskinu ka. Ir kai man paskambina, stengiuosi daug neaiskinti. Fraze "mes per daug skirtingi" , nei vieno nesuerzino tiek, kad bartusi.

Raaa

R

574 įrašai

2009/04/08 14:06:51 14:06:51

liada: teko buti pasimatyme...maciau aiskiai,kad jam patikau,tik,deja,jis man ne.Po pasimatymo paskambinau ir mandagiai paaiskinau,kad tolesniu santykiu nebus/tarp kitko stengiaus jo nezeminti,kalte prisiemiau sau.Sakiau,kad dar lyg ir nesu pasiruosusi tolimesniems santykiams,kad paskubejau su naujom pazintim.../.Ir ka?Teko isklausyti daug izeidziu zodziu,pazeminimuir t.t.

O manų įdomiau - o kodėl tu jam skambinai? Tik tam, kad pasakyti "skambinu tau, kad visiškai mandagiai ir kilniaširdiškai tau pasakyti, jog man visiškai nepatikai?" Kodėl manai, kad tai nežemina?

kora

K

2495 įrašai

2009/04/08 14:09:08 14:09:08

laksme: Buvom 4 kart susitike, viskas puiku-vakarienes ir t.,t. , paskutinio pasimatymo metu atmosfera kaito ir jis pasiule vaziuot pas ji i svecius, as atsisakiau, galvojau dar biski paerzinsiu, ir pradingo. Pati neskambinau. Kodel pradingo ir ka daryt?

Tik nebeg kaip paskui autobusa. Ne ta kryptim vaziuoja.

Nores, paskambins, nepamirs.

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/08 16:44:19 16:44:19

nu gal nereikejo skambint su tokiu keistu tikslu..suprantu kodel jis supyko...as irgi pasiusciau tokiu atveju

liada

L

135 įrašai

2009/04/19 13:47:08 13:47:08

Raaa:
liada: teko buti pasimatyme...maciau aiskiai,kad jam patikau,tik,deja,jis man ne.Po pasimatymo paskambinau ir mandagiai paaiskinau,kad tolesniu santykiu nebus/tarp kitko stengiaus jo nezeminti,kalte prisiemiau sau.Sakiau,kad dar lyg ir nesu pasiruosusi tolimesniems santykiams,kad paskubejau su naujom pazintim.../.Ir ka?Teko isklausyti daug izeidziu zodziu,pazeminimuir t.t.

O manų įdomiau - o kodėl tu jam skambinai? Tik tam, kad pasakyti "skambinu tau, kad visiškai mandagiai ir kilniaširdiškai tau pasakyti, jog man visiškai nepatikai?" Kodėl manai, kad tai nežemina?

Tai negi turejau apsimetineti,vedzioti zmogu uz nosies?geriau tiesa,nei melas

ADRIJANA

A

1722 įrašai

2009/04/19 14:10:19 14:10:19

gal pats butu tau nepaskambines nepagalvojai?

liada

L

135 įrašai

2009/04/21 06:26:43 06:26:43

mano skambutis seke po jo zinutes,kurioje siule vel susitikti ir t.t.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume