Alisa, tema apie nuotraukas tikrai diskutuotina. Negi viską apsprendžia išvaizda? Rašydama anketą specialiai nedėjau savo nuotraukos, nors turiu pakankamai gerą išvaizdą. Šiuo metu bendrauju su vyriškiu telefonu, jo niekad nesu mačiusi, tačiau po kelių pokalbių jis jau pradėjo klausinėti apie mano krūtinės, sėdmenų dydį, kaipmėgstu mylėtis ir t.t., pasijutau lyg prekė trumpalaikiam vartojimui. man, bendraujant su žmogumi visai nesvarbu išvaizda, juk suderinamumas turi būti vidinis, tai turi būti darna mintyse, nuomonėse, tarpusavio supratimas, parama, galima būti ir ne idealios išvaizdos ir buti ŽMOGUMI, negi vyrai nori sau tik papuošalo? tokių pilnos gatvės ir joms tikrai nereikia ieškoti pažinčių interneto svetainėse. turėjau žmogų, vyresnį už save ir jis paliko mane vien dėl tok kad atrodžiau daug geriau už jį, jam būdavo net nepatogu pasirodyti viešumoje su manimi, pavyduliaudavo, kad į mane kas nors žiūri, sveikinasi, sako komplimentus, bet man tai buvo nesvarbu, man buvo gera su juo, dėje - pavydo scenos ir išsiskyrimas. Taigi manau, kad jei žmogus tave priims tokią kokia esi tai išvaizda neturės didelės reikšmės. Juk būnant ir ne labai garažiam, galima save prižiūrėti, o ne kaltinti kitą, jog jis ar ji geriau atrodo nei aš.