Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumBendravimo patarimai ir patirtisInternetinės pažintys → Kur dingo aktyvūs vyrai?

Kur dingo aktyvūs vyrai?

Puikioji

P

4 įrašai

2008/07/29 15:29:10 15:29:10

Mielas, tabasco, jūsų nusivylimas suprantams, tačiau turėtumėte gerbti žmonių privatumą ir suprasti jų norą neatskleisti savo asmens duomenų (foto) po pirmųjų klausimų-atsakymų anketų užpildymo. Ar vis dar manote, kad dviejų žmonių santykiuose svarbiausia yra išoriniai duomenys? Aš manau, kad tik išsiaiškinus ar pašnekovas yra įdomus, galima būtų jam pateikti ir vizualinę informaciją apie save. Sėkmės!

variabarzdis

V

121 įrašai

2008/07/29 19:13:59 19:13:59

Na, o aš nematau prasmės slėpti nuotraukos. Manau, kad, mergina besirenkanti pagal išvaizdą, jei jai nepatikčiau mane atstumtų ir pabendravusi. Tai kam gaišti laiką bendraujant su tokiom?

Ališa

A

90 įrašai

2008/07/30 18:06:57 18:06:57

Klausimas apie nuotraukas yra tikrai diskutuotinas. Nes kartą per aklą pasimatymą nesidrovėdama parodžiau, kad man jis nepatinka, jei būtų įdėjęs nuotrauką, būčiau nesusitikus. Bet po pusvalandžio pokalbio mano nuomonė pasikeitė, o vyrukas įsižeidė ir nepaskambino. Aš irgi nemoku atsiprašinėti. Tai va, nieko ir neišėjo.

Nerijus1981

N

564 įrašai

2008/07/30 18:44:34 18:44:34

arba tie patys aktyvus vyrai medzioja tuos pacius mamutus...tad suprask,kaip nori;D

Kiesha

K

4 įrašai

2008/07/30 21:17:09 21:17:09

As turiu 6 suderinamus narius is kuriu 5 paskutini karta buvo prisijunge balandzio menesi...

ieva

I

96405 įrašai

2008/07/31 05:48:45 05:48:45

kur dingo aktyvūs vyrai?

ieva

I

96405 įrašai

2008/07/31 06:57:35 06:57:35

Alisa, tema apie nuotraukas tikrai diskutuotina. Negi viską apsprendžia išvaizda? Rašydama anketą specialiai nedėjau savo nuotraukos, nors turiu pakankamai gerą išvaizdą. Šiuo metu bendrauju su vyriškiu telefonu, jo niekad nesu mačiusi, tačiau po kelių pokalbių jis jau pradėjo klausinėti apie mano krūtinės, sėdmenų dydį, kaipmėgstu mylėtis ir t.t., pasijutau lyg prekė trumpalaikiam vartojimui. man, bendraujant su žmogumi visai nesvarbu išvaizda, juk suderinamumas turi būti vidinis, tai turi būti darna mintyse, nuomonėse, tarpusavio supratimas, parama, galima būti ir ne idealios išvaizdos ir buti ŽMOGUMI, negi vyrai nori sau tik papuošalo? tokių pilnos gatvės ir joms tikrai nereikia ieškoti pažinčių interneto svetainėse. turėjau žmogų, vyresnį už save ir jis paliko mane vien dėl tok kad atrodžiau daug geriau už jį, jam būdavo net nepatogu pasirodyti viešumoje su manimi, pavyduliaudavo, kad į mane kas nors žiūri, sveikinasi, sako komplimentus, bet man tai buvo nesvarbu, man buvo gera su juo, dėje - pavydo scenos ir išsiskyrimas. Taigi manau, kad jei žmogus tave priims tokią kokia esi tai išvaizda neturės didelės reikšmės. Juk būnant ir ne labai garažiam, galima save prižiūrėti, o ne kaltinti kitą, jog jis ar ji geriau atrodo nei aš.

ieva

I

96405 įrašai

2008/07/31 13:32:32 13:32:32

Tabasko, ką reiškia ,,paprastas narys“? Aš taip pat tapau paprasta nare, kuo skiriasi paprastas nuo ypatingo? Mes visi čia esame tik tam, kad nepasitikime savimi ir kad Navaitis uždėtų mums kažkokią etiketę. Gal mes nepasitikim savimi, gal esame per daug išdidūs, jog nekreipiame dėmesio į tuos, kurie šalia ir ieškome internete? Aš manau, kad tai tik žaidimas, o iš to pelnosi tam tikri žmonės. Mes tik tos sistemos, į kurią patys savo noru įlindome, marionetės. Jei surasim tą suderintą“ standartą - duok Dieve, laimes ir sėkmės, jei ne, priimkim tai, kaip laiko praleidimą. nelaikau savęs nei paprasta, nei pilka, nei neidomia nare. Tiesiog esu ir tiek. Niekas už mane ir už tave negali nuspręsti kokie mes esame.

ievute1977

I

458 įrašai

2008/08/01 18:55:27 18:55:27

Ar jūs tikrai čia lankotės? :)))
Jei esat paprasta narė pabandykit kuriam suderinamam nariui parašyt laiškutį ar pasinaudot pažinties vedliu.. ::)))
Nariai yra paprasti ir auksiniai.. auksiniai, tai čia tie turtingesni, galintys susimokėti ;)

Ališa

A

90 įrašai

2008/08/05 16:43:10 16:43:10

Ievute, negi tave domina vyrai, kurie nepajėgus sumokėti simbolinį mokestį už narystę, ar tie, kurie nenori susimokėti, kad susipažintų su tavim. O iš kitos pusės, mokėti pinigus, kad taptum prieinama tokiems vyrams,sakyčiau yra kvaila.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume