Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąTechnika → naršyklės

naršyklės

abigale

A

235 įrašai

2009/03/31 22:18:31 22:18:31

prieš kelias dienas visiškai atsitiktinai atradau Mozilla FireFox. Man ji patiko savo aplinka, greitesne "reakcija" ir patogumu. Dar pastebėjau, kad mūsų visų taip pamėgtą DP varto daug greičiau nei IE.

Klausimas toks: ar tikslinga laikyt kelias naršykles kompe, ar IE nesipjaus su FF ir ar iš esmės dabar jau galiu IE nurašyt į praeitį?

colia

C

72 įrašai

2009/03/31 22:49:25 22:49:25

Jau labai senai buvo laikas IE nurasymui...
Radai Firefox, pamegink atrasti ir Safari. Safari siuo metu pati greiciausia narsykle, bet Firefox nepakeiciama del savo papildiniu, tik tiek kad labai jau daznai ji man pastringa ant Mac OS X...

Erikut??

E

101 įrašai

2009/04/01 05:45:54 05:45:54

Maniškiame instaliuotos keleta naršyklių,jokių pašalinių poveikių nematau,tad kaip ir problemų nėra.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/01 06:46:33 06:46:33

Pas mane abi narsykles yra. Kas del DP, tai privalumas toks, kad viena galiu rasyti prisijungus, kita - kaip svecias.

Saldainiss1335777279_db

S

3 įrašai

2009/04/01 06:52:02 06:52:02

Nors Mozilla FireFox ir labiau apkrauna kompiuteri ir naudoja daugiau resursu, bet ji veikia tikrai patikimiau nei IE. Man IE net kartais luzda is niekur nieko, o su Ugnine Lapute to beveik neatsitinka. Taip pat turi visokiu priedu, dar turi nemazai Themes, galima Lape pasidaryti akiai malonesne, kartais malonu pasikeisti narsykles isvaizda

abigale

A

235 įrašai

2009/04/01 08:52:26 08:52:26

colia: Jau labai senai buvo laikas IE nurasymui...
Radai Firefox, pamegink atrasti ir Safari. Safari siuo metu pati greiciausia narsykle, bet Firefox nepakeiciama del savo papildiniu, tik tiek kad labai jau daznai ji man pastringa ant Mac OS X...

tai faktas, niekas nestovi vietoje, bet prie kiekvieno pokyčio reikia pamažu prisitaikyti, o tai paskui dar šokas ištiks

kiesux

K

1086 įrašai

2009/04/01 09:29:50 09:29:50

ismeginkit ir google chrome man geriausias variantas. na apie safari zinau tik tiek kad pries kelias dienas hakeriu konkurse nulauzta buvo per 10s, vadinas saugumo praktiskai 0 narsant internete nuo visokiu kirminu, tame paciame konkurse google chrome narsykles taip ir nepavyko nulauzti bent pirma diena, nzn kaip zmonem sekes antra diena tame konkurse

o del problemu tai nemanau, kad turetu iskilti del keliu narsykliu viename kompiuteryje, cia ne antivirusines programos, kurios siek tiek komplikuojasi budamos kelios viename pc

itariamasis

I

115 įrašai

2009/04/06 11:57:26 11:57:26

abigale: prieš kelias dienas visiškai atsitiktinai atradau Mozilla FireFox. Man ji patiko savo aplinka, greitesne "reakcija" ir patogumu. Dar pastebėjau, kad mūsų visų taip pamėgtą DP varto daug greičiau nei IE.

Klausimas toks: ar tikslinga laikyt kelias naršykles kompe, ar IE nesipjaus su FF ir ar iš esmės dabar jau galiu IE nurašyt į praeitį?

Sveika atvykusi i 21-a amziu...

sioks toks sarasiukas programu:

muzika - Winamp
filmai - VLC
foto - ACDSee
parsisiuntimai - uTorrent/Total Commander 32
archyvai - WinRAR
irasai - Nero
narsykle - Firefox
e-knygos - Foxit Reader
apsauga - AVG

itariamasis

I

115 įrašai

2009/04/06 12:06:59 12:06:59

kiesux: ismeginkit ir google chrome man geriausias variantas. na apie safari zinau tik tiek kad pries kelias dienas hakeriu konkurse nulauzta buvo per 10s, vadinas saugumo praktiskai 0 narsant internete nuo visokiu kirminu, tame paciame konkurse google chrome narsykles taip ir nepavyko nulauzti bent pirma diena, nzn kaip zmonem sekes antra diena tame konkurse

o del problemu tai nemanau, kad turetu iskilti del keliu narsykliu viename kompiuteryje, cia ne antivirusines programos, kurios siek tiek komplikuojasi budamos kelios viename pc

gal tai ir nera svarbu, bet teko skaityti daug komentaru del ju privatumo politikos ir duomenu saugojimo trukumu. Kalbama kad google ateityje gali tapti pasauliniu "sekliu".

p.s. Safari tai daugiau MAC OS skirta.

abigale

A

235 įrašai

2009/04/06 20:24:39 20:24:39

itariamasis:
Sveika atvykusi i 21-a amziu...

sioks toks sarasiukas programu:

muzika - Winamp
filmai - VLC
foto - ACDSee
parsisiuntimai - uTorrent/Total Commander 32
archyvai - WinRAR
irasai - Nero
narsykle - Firefox
e-knygos - Foxit Reader
apsauga - AVG

va va.... IT prabilo:)))))) dėl muzikos..... čia turbūt kiekvienam savo (MP). ir nepatikėsi , tačiau AVG gan senokai kompe. štai tau ir 21-as amžius nors ir pavėluotai.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume