Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąTechnika → Kokios firmos buitinė technika patikimiausia?

Kokios firmos buitinė technika patikimiausia?

justiakas

J

99 įrašai

2009/09/07 18:46:52 18:46:52

Ra: Tėvai sode turi šaldytuvą "Minsk" . Šaldytuvui apie 40 metų, atrodo šiaip sau, bet nė karto neremontuotas ir neblogai šaldo. Taip pat turi gal dešimtmečių jaunesnį dulkių siurblį, kurio motoras- žvėris, o pats gana didelis ir nepatogus, bet taip pat iki šiol negedo. Gamintojas- sovietai Čia šiek tiek pesimizmo po sunkios darbo dienos

pasižiūrėk kiek vatų tuose žvėryse ir kokia jų atliekamo darbo kokybė. tada suprasi, kad sovietinis chlamas ir lieka chlamas.

BALUTOKS

B

48 įrašai

2009/09/08 05:10:59 05:10:59

Nereikia taip kategoriškai vertinti sovietine produkcija.
Pažiūrėkim į technines charakteristikas. Tais laikais nebuvo konkurencijos o tik gostas. Tai ir jei parašyta ne mažiau tai ir tikrai nemažiau. Dar studijuodamas matavau stiprintuvo galingumą kur parašyta nemažiau 20W o realiai prie 4 Om 60W. Kitas klausimas elementinė bazė. Na o dabar? Juokinga skaityti kai ant automagnetolos parašyta 4x50W. Gera reklama paprastam vartotojui? Suprantama tai tik pikinė reikšmė kuri nieko bendra neturi su realių galingumu.
Be to nereikia pamiršti kad sovietai gamindavo, kad ir tuos pačius dulkių siurblius , ne kaip pagrindine gamyklos produkcija. Tas pats elektros variklis galėjo stovėti povandeniniame laive ventiliacijos sistemose. Žinant kokie reikalavimai keliami kariniai produkcijai tai nekelia nuostabos jog toks siurbliukas ir dirba 30 ir daugiau metų. Koks Bosch-as gali tuo pasigirti? Aišku to ir nereikia nes daiktas tiek neekspluotuojamas.

justiakas

J

99 įrašai

2009/09/08 07:05:40 07:05:40

BALUTOKS: Nereikia taip kategoriškai vertinti sovietine produkcija.
Pažiūrėkim į technines charakteristikas. Tais laikais nebuvo konkurencijos o tik gostas. Tai ir jei parašyta ne mažiau tai ir tikrai nemažiau. Dar studijuodamas matavau stiprintuvo galingumą kur parašyta nemažiau 20W o realiai prie 4 Om 60W. Kitas klausimas elementinė bazė. Na o dabar? Juokinga skaityti kai ant automagnetolos parašyta 4x50W. Gera reklama paprastam vartotojui? Suprantama tai tik pikinė reikšmė kuri nieko bendra neturi su realių galingumu.
Be to nereikia pamiršti kad sovietai gamindavo, kad ir tuos pačius dulkių siurblius , ne kaip pagrindine gamyklos produkcija. Tas pats elektros variklis galėjo stovėti povandeniniame laive ventiliacijos sistemose. Žinant kokie reikalavimai keliami kariniai produkcijai tai nekelia nuostabos jog toks siurbliukas ir dirba 30 ir daugiau metų. Koks Bosch-as gali tuo pasigirti? Aišku to ir nereikia nes daiktas tiek neekspluotuojamas.

su audio technika sutinku, kad vatų ten neprikurdavo iš oro, pats per brigą dabar muziką klausau, nesiskundžiu kažkuo ypatingai bet manau čia ne tame esmė -- kiekvienas melomanas ar radiotechnikas pasakys, kad „a la s-90” sistemos (o kokios ten dar buvo „prie ruso”) tinka tik ne per daugiausia išlavinto skonio muzikos mėgėjams (tarkim man )... nekalbu jau apie magnetofonus, jų atgaminimo, įrašymo kokybę (pvz. paimti „rossija” ir pan. „šedevrus” –- siūlau įsitikinimui palyginti su panašaus amžiaus kad ir sony produkcija). grubiai darant, paliekant atsargą, kaip madinga buvo tarybiniais laikais, ir gaunasi tokie patikimai nors ir prastai veikiantys (ir negana to, nesveikai brangūs) prietaisai.

dėl buitinės technikos. abejoju ar miele skalbyklę galima lyginti su sovietine (nepamenu pavadinimo, bet buvo pas pažįstamus toks automatinis tarybinis monstras, kurį įjungus visa laiptinė sužinodavo, kad vyksta skalbimas) –– tiek ekonomiškumo, tiek darbų atlikimo kokybės atžvilgiu. jei kalba pakrypo apie siurblius su motoraisyra keliavęs į taisyklą, o štai kapitalistinis siurblys philips jau greit bus 10 metų be gedimų sėkmingai valo kilimus (o net jeigu ir suges, bus galima įsigyti naują už 1/10 saturno kainos )

aišku yra tiesos, tame kad dabar gamina šlamštą, apgaudinėja vartotoją. aišku, tie užrašai ant stiprintuvų ir kolonėlių yra nesąmonės (jau nekalbu apie PMPO ir kitus rinkodarinius išradimus), todėl buitinę techniką perkant reikia atidžiai žiūrėti į parametrus, o taip pat ir kur jį surinkta, nes rytų europai vežamos blogesnės kokybės prekės. netgi apsimokiau pirkti padėvėtus, surinktus vokietijoje prietaisus, negu naujus tiesiai iš kinijos, nors ant jų ir garsūs europiniai pavadinimai.

Ra

R

389 įrašai

2009/09/08 17:46:50 17:46:50

sbo: Bet daiktai Juk vis tiek pasensta moraliskai, tai ar reikia investuoti daugybe pinigu, ir metu metus ziureti i ta pacia skalbimo masina...?

Dažnas daiktų keitimas - vartotojiško mastymo požymis. Ilgaamžis daiktas yra ne tik ekonomiškai naudingesnis, bet ir mažina aplinkos šiukšlinimą O šiais visuotinės krizės laikais, keisti daiktą tik dėl to, kad jis paseno morališkai, atrodo šventvagiškai. Taupyti reikia vaikų mokslams, tėvų gydytojams, juodai dienai, pensijai ir t.t.

shortday

S

1 įrašai

2010/01/16 11:50:33 11:50:33

geriausia buitine technika buvo iki 2000 metu +-, ir jei norit tikrai patikimos buitines technikos tai rekomenduociau Miele, Bosch arba Siemens naudoda aisku po kapitalinio remonto is patikimo pardavejo su garantija , kadangi globalizacija paliete visas gyvenimo sritis nesvarbu ar tai butu buitine technika ar automobiliai ar namu apyvokus daiktai kuo toliau tuo prasciau gamina, jai jus pries 10 metu nusipirkot ardo ar beko ir ji jums atitarnavo 10 metu ar dar daugiau tai vien del to kad jie gamino savo rinkom ir nebuvo tokios ziaurios konkurencijos ir jei galvojat kad jei vel nusipirksiu nauja beko is senuku uz 400 lt ir ji man vel tiek pat atitarnaus tai klystat 100 %, duok dieve kad garantija atlaikytu ir i savartyna, nes dalys praktiskai vienkartines, o jai uzsakinet naujas tai sumokesit 50 % daikto vertes, ir pakeite viena dali galit nusiteikti kad ne uz ilgo suges kita kuri. Ir rekomenduociau perkant nauja daikta nebut tokiems naiviems ir patikliems ir idemiai persiskaityti garantinius knygutes, jai raso Beko 8 metu garantija tai nereiskia kad ta 8 metu garantija visai masinai, o 8 metai gali buti vienai is sudedamuju daliu daleiskim skalbimo masinos korpusui( kad nesurudys) po to jie raso kitu daliu garantijas atskirai 3 metai varikliu, 1,5 metu valdymo blokui ir t..... Ir jai jus laikot skalbimo masina daleiskim rusi atvazeve meistrai pasakys kad eksplotavimo salygos netinkamos ir garantija negalioja Ir dar vienas svarbus aspektas tai kas jum ta garantija suteikia ir per kiek laiko pataisys jum daikta, jai pardavejas senukai tai nereiskia kad senukai ir taiso, o taiso firma kuri turi sutarti su senukais ir daliu keitimas nemokamas o darbas gali kainuoti ir savo daikto gali menesi kita palaukti, nes taiso daleiskim Kaune o jus gyvenat Palangoje
P.S
Apie buitine technika galetume diskutuot ilgai ir nuobodziai, bet as pirkciau naudota Miele, o jai Nauja tai atsivesciau is Vokietijos( jai yra galimybe), nes Miele kuria galit isigyti lietuvos didziuosiuose centruose yra surinkta Rumunijoje, o Vokieciai sau gamina pas save.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/16 19:15:55 19:15:55

Maximos optimos linija!

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 09:41:18 09:41:18

samanta: Maximos optimos linija!

Mano klonas viduriuoja

dainelė

D

1512 įrašai

2010/01/18 11:15:26 11:15:26

samanta:

Mano klonas viduriuoja

O mano klonas triedžia

P.S. Šio komentaro autorystę man kaip DP narei priskyrė turbūt svetainės programuotoja(s).
Ne mano reikalas įrodinėti priešingai, juo labiau, kad tas komentaras niekaip man nekenkia.

Bet būdama jo(s) vietoj vis dėlto taip drąsiai nevadinčiau tikrove to, kas tik spėjama, yra didesnė ar mažesnė tikimybė.
Todėl prie spėjamo autoriaus vardo, manyčiau, turėtų būti pridėta bent žodžiai [i:1a8pr99m]galbūt[/i:1a8pr99m]/ [i:1a8pr99m]turbūt[/i:1a8pr99m]/ [i:1a8pr99m]mes manome[/i:1a8pr99m]/ [i:1a8pr99m]tikėtina[/i:1a8pr99m]/ [i:1a8pr99m]greičiausiai[/i:1a8pr99m] ir pan.
O dar tiksliau būtų parašyti: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio paprastai rašo narys/ė NN.

O aš, kadangi neturiu asmeninio kompiuterio, per narystės čia laikotarpį naudojausi gal 10 skirtingų kompiuterių viešose vietose. Tai ir rašykit: komentuota iš tokio IP adreso, iš kurio narė NN. prie savo anketos jungėsi paskutinįkart ar prieš (metus ar dieną) ar dažniausiai. Autorystei patikimai nustatyti vien interneto duomenų nepakanka.
Bet anaiptol nesiūlau DP programuotojui/ai tobulintis seklio profesijoje. Mėgėjiškam svečių samantų gaudymui laiko ji(s) turi, o įvykdyti mano kaip DP narės pageidavimą patvarkyti programą, kad anketoje būtų galima pasirinkti, ar rodyti, ar nerodyti zodiako ženklą – tam veiksmui jau antrą mėnesį laiko neatranda.

P.P.S. Atsiprašau, jei nesimato lietuviškų raidžių. toks kompiuteris dabar pasitaikė.

Samanta

S

1028 įrašai

2010/01/18 13:10:08 13:10:08

dainelė:
samanta:

Mano klonas viduriuoja

O mano klonas triedžia

Rimtai, Dainele, tave laikiau kulturingesne . Bet sutinku - išsikrauti kažkur juk reikia, taip sakoma [i:3j7cypkn]otorvatjsia po polnoj programme[/i:3j7cypkn].

ieva

I

96405 įrašai

2010/06/12 09:17:11 09:17:11

buitis: labai svarbu kurioj saly pagaminta, pvz vokieciams teikiu pirmenybe

pritariu vokieciai gerai gamina ypač AEG.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume