Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSveikata → Alkoholizmas-reikia kalbetis

Alkoholizmas-reikia kalbetis

excular

E

2 įrašai

2011/11/26 21:49:38 21:49:38

Pradžioje- įdomumas(vaikystė), vėliau- lyg žaidimas(paauglystė), vėliau- privalumas(kompanijoj dėl draugų), vėliau- nebegeriu (kodėl turiu gadint savo sveikatą dėl draugų?), vėliau- neturiu draugų End of story. Šiaip nuo 18 gerdavau tik per rimtas progas, dabar jau ir per šventes nebegeriu (daugiau nei pusę metų nei alaus buteliuko) ir džiaugiuos.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/11/26 23:30:35 23:30:35

Alkoholis žmones lydi nuo žilos senovės, vienose kultūrose jis paplitęs labiau, kitose mažiau. Abstinencija yra kiekvieno mūsų apsisprendimas, tik man ji kažkodėl asocijuojasi su savęs nevaldymų/nekontroliavimu alkoholio atžvilgiu. Pirma ir pagrindinė savybė, kurios niekas neįvardino – reikia sugebėti gerti, net ne gerti, o vartoti alkoholi. Aš nemanau, kad alkoholio vartojimas 1-2 kartus per mėnesį kenkia, tiesa pasakius man atrodo, kad vengimas vėlgi susiveda į silpnavališkumą, nepasitikėjimą ir nenustatytą galimybę sustoti. Čia viskas paprasta, senesnės kartos atsipalaiduodavo alko bendrijoje, naujoji narko. Klausimas kitoks ar geriau vyras po 2-3 alaus ar vyras „ratuotas riteris“.

pukelis89

P

14 įrašai

2012/02/19 09:35:29 09:35:29

Sveiki, gal galėtute padėti mano draugei ir užpildyti šitą anketą http://apklausa.lt/f/alkoholio-sukeliam ... w.fullpage ačiū:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume