Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSveikata → Ima miegas

Ima miegas

joana

J

8 įrašai

2011/02/09 08:07:46 08:07:46

Sveiki, norėjau pasikonsultuoti. Mane nuolatos ima miegas, atrodo dabar miegu dvigubai ilgiau nei anksčiau. Prieš metus ar pora užtekdavo ir keturių valandų, šokdavau iš lovos ir naktinėdavau. Po darbo turėdavau jėgų nueiti į klubą ir pasilinksminti su savo likimo draugėmis vienišėmis. O rytais kankindavo nebent galvos skausmas nuo alkoholio per didelio kiekio. O dabar neišsimiegu, vis žiovauju darbe, rytais vos atplėčiu akis, nors einu gulti 9 valandą.... kas čia? Ar ir jūs susiduriate su panašiomis problemomis? Negi čia jau senatvė beldžiasi į duris? Fui koks šlykštus žodis...

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/09 13:55:18 13:55:18

Gal vitaminu truksta?
Pasek savo pulsa. Mano draugas irgi apie savo tokia busena pasakojo. Jo pulsas per retas buvo (na ziauriai retas), kartais sirdis net stodavo. Elektrokardiostimuliatoriu stato dabar.

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/02/09 20:48:12 20:48:12

Nenoriu pranašauti, bet patarčiau pasidaryti tyrimus dėl diabeto, bei pasikonsultuoti su kokiu psichologu sako toks mieguistumas kamuoja polinkį i depresija turinčius žmones. O gal tai tik žiemos sindromas, priklausomai nuo to kiek laiko viskas tęsiasi.

ieva

I

96405 įrašai

2011/02/09 21:51:55 21:51:55

Joana: Sveiki, norėjau pasikonsultuoti. Mane nuolatos ima miegas, atrodo dabar miegu dvigubai ilgiau nei anksčiau. Prieš metus ar pora užtekdavo ir keturių valandų, šokdavau iš lovos ir naktinėdavau. Po darbo turėdavau jėgų nueiti į klubą ir pasilinksminti su savo likimo draugėmis vienišėmis. O rytais kankindavo nebent galvos skausmas nuo alkoholio per didelio kiekio. O dabar neišsimiegu, vis žiovauju darbe, rytais vos atplėčiu akis, nors einu gulti 9 valandą.... kas čia? Ar ir jūs susiduriate su panašiomis problemomis? Negi čia jau senatvė beldžiasi į duris? Fui koks šlykštus žodis...

Isvargo tavo organizmas nuo 4 val miego ir perdidelio alkoholio kiekio.Dabar atsistate kaip turi buti.Organizmas ir jaunyste negeleziniai,neissidirbinek su jais.

Taskas

T

207 įrašai

2011/02/10 07:24:46 07:24:46

O gal tu tiesiog persimiegi. Pabandyk kokia nakti maziau miegoti pvz 5-6 val ir zinoma neik i kluba Aš kartais irgi bunu mieguistas, tada paziuri telika iki kokios 1 val vieną naktelę, ir ryte vėl žvalus.

Laukinegele

L

52 įrašai

2011/02/10 22:33:00 22:33:00

Man irgi taip būna, tiesiog tam tikrą laikotarpį jei dirbi/gyveni/ pramogauji dideliu tempu, tai organizmas dar kompensuoja ir visai gerai jautiesi. Tačiau,kad dar ir jaunas žmogus, tačiau vistiek yra tam tikros fiziologinių galimybių ribos, tai po truputį ir pradedi jausti Aš tai ypač taip jaučiuosi,kai keičiasi miego įpročiai,pvz: mėnesį gali miegoti kiek nori,o poto turi vėl persiorentuoti į ankstyvą kėlimąsi.

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/12 09:02:26 09:02:26

Nenoriu gąsdinti bet tai juk gali būti ir kažkokios ligos požymis, todėl verta pasidaryti tyrimus ir pasikonsultuoti su gydytoju.

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/12 15:12:28 15:12:28

VanillaSky: Nenoriu gąsdinti bet tai juk gali būti ir kažkokios ligos požymis, todėl verta pasidaryti tyrimus ir pasikonsultuoti su gydytoju.

Geriau kortom issiburti

senas hrienas

S

540 įrašai

2011/02/12 15:22:07 15:22:07

Joana: Sveiki, norėjau pasikonsultuoti. Mane nuolatos ima miegas, atrodo dabar miegu dvigubai ilgiau nei anksčiau. Prieš metus ar pora užtekdavo ir keturių valandų, šokdavau iš lovos ir naktinėdavau. Po darbo turėdavau jėgų nueiti į klubą ir pasilinksminti su savo likimo draugėmis vienišėmis. O rytais kankindavo nebent galvos skausmas nuo alkoholio per didelio kiekio. O dabar neišsimiegu, vis žiovauju darbe, rytais vos atplėčiu akis, nors einu gulti 9 valandą.... kas čia? Ar ir jūs susiduriate su panašiomis problemomis? [color=#BF0000:34zi1d3h]Negi čia jau senatvė beldžiasi į duris? [/color:34zi1d3h]Fui koks šlykštus žodis...

Cia beldziasi kiaulienos kotletas su bulvytem ir trukdo miegoti

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/02/13 01:30:32 01:30:32

senas hrienas:
VanillaSky: Nenoriu gąsdinti bet tai juk gali būti ir kažkokios ligos požymis, todėl verta pasidaryti tyrimus ir pasikonsultuoti su gydytoju.

Geriau kortom issiburti

gali bandyt laimę

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume