Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSveikata → Priklausomybės

Priklausomybės

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/11/17 21:28:49 21:28:49

Nesakysius savo vardo, kad visi galėtų pagrūmoti -svečiau kas tu per degradas kad nepasisakai kas tu toks ir taip kaip mes netrokšti autorystės šlovės - ir nė nepagalvoja, kad svečias gali būti ir viešnia ar šeip bet kas:
Martynas Vasarėlė: Jo, cia daugumos darnios poros forumo moteriskiu bedos:
1. Nusisneka (vien jau rasinelio apimtis ka pasako..)
2. Beviltiska, niekam nereikalinga pesimiste "kolegos lepšiai, viršininkas - idiotas."
3. Yra ipratusios diskutuot ar siuo atveju prirasyt nesveiko ilgio pastebejimus(vidutiniskai 5 psl) ir [b:e1as05kz]prieit tos pacios isvados[/b:e1as05kz]
Tokia pasigailejimo reikalaujanti Tai koks tas tavo patarimas neikirtau? But tokiai paciai pyp kaip tu? Skaityt skaityt forumus, o paskui visiems "atkersyt" uz prisikaupusias emocijas?
Linksmas gyvenimas laukia Man atrodo autore tavo posta perskaicius greitai pabegs is cia O gal dvi draugeles busit??
Love is digital...

nu o ką aš sakiau? priklausomas nuo interneto, tik dar pats sau to nepripažino

TAIP, as esu priklausomas tiek nuo interneto, tiek nuo kompiuterio, tiek nuo mobilaus. TAIP, as kas menesi pakloju didele sumele googlui kad reklamuotu mano veikla. TAIP, kuomet as isjungiu kompa, ciumpu mobilu ir ten bitutes netas daro stebuklus Dar klausimu liko? [b:e1as05kz]Taciau[/b:e1as05kz] as sportuoju (galim susitikt azuolyno sporto klube, jei domina), vasara kiekviena diena vazineju panemunes parke su dviraciu ir zaidziu tenisa velgi azuolyne. Pasimatyma kur paskirt? Ar tau tik prie kompo?

ieva

I

96405 įrašai

2009/11/17 21:32:33 21:32:33

Martynas Vasarėlė:
Nesakysius savo vardo, kad visi galėtų pagrūmoti -svečiau kas tu per degradas kad nepasisakai kas tu toks ir taip kaip mes netrokšti autorystės šlovės - ir nė nepagalvoja, kad svečias gali būti ir viešnia ar šeip bet kas:
Martynas Vasarėlė: Jo, cia daugumos darnios poros forumo moteriskiu bedos:
1. Nusisneka (vien jau rasinelio apimtis ka pasako..)
2. Beviltiska, niekam nereikalinga pesimiste "kolegos lepšiai, viršininkas - idiotas."
3. Yra ipratusios diskutuot ar siuo atveju prirasyt nesveiko ilgio pastebejimus(vidutiniskai 5 psl) ir [b:2ibnadt2]prieit tos pacios isvados[/b:2ibnadt2]
Tokia pasigailejimo reikalaujanti Tai koks tas tavo patarimas neikirtau? But tokiai paciai pyp kaip tu? Skaityt skaityt forumus, o paskui visiems "atkersyt" uz prisikaupusias emocijas?
Linksmas gyvenimas laukia Man atrodo autore tavo posta perskaicius greitai pabegs is cia O gal dvi draugeles busit??
Love is digital...

nu o ką aš sakiau? priklausomas nuo interneto, tik dar pats sau to nepripažino

TAIP, as esu priklausomas tiek nuo interneto, tiek nuo kompiuterio, tiek nuo mobilaus. TAIP, as kas menesi pakloju didele sumele googlui kad reklamuotu mano veikla. TAIP, kuomet as isjungiu kompa, ciumpu mobilu ir ten bitutes netas daro stebuklus Dar klausimu liko? [b:2ibnadt2]Taciau[/b:2ibnadt2] as sportuoju (galim susitikt azuolyno sporto klube, jei domina), vasara kiekviena diena vazineju panemunes parke su dviraciu ir zaidziu tenisa velgi azuolyne. Pasimatyma kur paskirt? Ar tau tik prie kompo?

Na ir kas čia tokio, kad tu sportuoji? Tarsi aš dviračiu nesivažinėčiau ir Forum Palase žiemą neplaukiočiau Ir tarsi pasimatymas - iššūkis kas ką

Nesakysius savo vardo, kad visi galėtų pagrūmoti -svečiau kas tu per degradas kad nepasisakai kas tu toks ir taip kaip mes netrokšti autorystės šlovės - ir nė nepagalvoja, kad sveč

N

6 įrašai

2009/11/17 21:35:28 21:35:28

paskutinis, mano, jeigu ką.
Bet aš neiko prieš, kad ir kiti svečiai toliau generuotų mintį

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/11/17 21:43:14 21:43:14

Moterele, atsibusk, dar karta perskaityk temos pavadinima, tema, tada gal pakomentuot pavyks Nors gal issimiegok ir rytoj sviezia galvele ta pati pakartok

Nesakysius savo vardo, kad visi galėtų pagrūmoti -svečiau kas tu per degradas kad nepasisakai kas tu toks ir taip kaip mes netrokšti autorystės šlovės - ir nė nepagalvoja, kad sveč

N

6 įrašai

2009/11/17 21:52:48 21:52:48

Martynas Vasarėlė: Moterele, atsibusk, dar karta perskaityk temos pavadinima, tema, tada gal pakomentuot pavyks Nors gal issimiegok ir rytoj sviezia galvele ta pati pakartok

atsipalaiduok...
kadangi tai ne mudviejų asmeninis susirašinėjimas - nebekomentuosiu asmeniškai tau jie duosi e-mailą - galiu ir jau asmeniškai parašyti (nors la-abai abejoju, ar tu to geidi)

ką aš galiu pasakyti.... gal tik dar vieną citatą: kas turi akis - temato. Kas turi ausis - tegirdi. o ta, kurti paklausė ir jei ji skaitys - įsiskaitys, jei susidomės - paklaus.

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/11/17 22:04:31 22:04:31

Kad cia taip viesai kalbet nenori, tai paskutinis patarimas ateiciai ir tau - is uzsipypinusios ir siaip depresovos moters i normalios moters padeti grizti yra labai sunku. Taip ir man perskaicius pirma posta ir palyginus su siuo paskutiniu sunku patiket, kad tas pats zmogus reiskiasi

N

6 įrašai

2009/11/17 22:12:45 22:12:45

Martynas Vasarėlė: Kad cia taip viesai kalbet nenori, tai paskutinis patarimas ateiciai ir tau - is uzsipypinusios ir siaip depresovos moters i normalios moters padeti grizti yra labai sunku. Taip ir man perskaicius pirma posta ir palyginus su siuo paskutiniu sunku patiket, kad tas pats zmogus reiskiasi

o kiek turi būti užsipypinęs vyras, kad leistusi į tokias internetines diskusijas?
O viešai kalbėti nenoriu, nes toliau, kad ir ką aš bepasakyčiau atrodys kaip pamazgų pilstymas
o kad kelių postų surišti negali, tai parodo ne rašytojo, o skaitytojo problemas

Martynas Vasarėlė

M

55 įrašai

2009/11/17 22:22:23 22:22:23

Martynas Vasarėlė: Kad cia taip viesai kalbet nenori, tai paskutinis patarimas ateiciai ir tau - is uzsipypinusios ir siaip depresovos moters i normalios moters padeti grizti yra labai sunku. Taip ir man perskaicius pirma posta ir palyginus su siuo paskutiniu sunku patiket, kad tas pats zmogus reiskiasi

o kiek turi būti užsipypinęs vyras, kad leistusi į tokias internetines diskusijas?
O viešai kalbėti nenoriu, nes toliau, kad ir ką aš bepasakyčiau atrodys kaip pamazgų pilstymas
o kad kelių postų surišti negali, tai parodo ne rašytojo, o skaitytojo problemas

Kokias tokias diskusijas?? Ka jus sau galvojat, gerbiamosios ismintingosios moterys? Jeigu as stoveciau maximos kasoj ir sia tema su pardaveja pradeciau kalbet, va tada tikrai kiltu toks klausimas, bet kokiam kaimieciui gali atrodyt "kas cia per diskusijos"[b:2s4j68wc] FORUME[/b:2s4j68wc]? Akirati pleskim -An Internet forum is an online discussion site. People participating in an Internet forum may cultivate social bonds and interest groups for a topic may form from the discussions.
Ok, susiejau ir supratau, kad laiskas i emaila bus panasaus i pirma posta truputi moralizuojancio + pamokancio turinio. Gal netgi istrauka palyginimui is biblijos? Buvai teisi, nedomina.
Anyway, sekmes ir buciuoju Buvo nemalonu

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/18 08:23:55 08:23:55

Kornelija: Dekui, bet moralai ir patarimai nepadeda. Tik dar labaiu siutina. Žinių kiekis nieko nekeičia (skaitau daug ir daug bendrauju). Todėl ir paprašau labai konkrečiai žmonių, kad pasidalintu SAVO patirtimi, kas tame buvo ir kaip pavyko išeiti. Tyrimais nustatyta, kad pati didžiausia pagalba asmeninis, turintiems priklausomybės problemų, yra bendravimas su tokiais pat žmonėmis (kaip AA ar anoniminiai lošėjai...). Deja priklausomų nuo inerneto (bendravimo ar kaip pavadinti) tokios grupės nėra arba bent aš nežinau.

Gal netiksliai pasisakiau, bet ir aš esu šiek tiek priklausoma nuo interneto, ir mano dukra. Išeiti tiek man, tiek jai pavyks tada, kai užpildysime savo tuštumas, kurių čia nenoriu vardinti, ir kurios pagrinde susidarė ne dėl mūsų kaltės (bent jau regimai). Ieškau būdų ją užpildyti, kol kas nėra, bet tikiu, kad rasiu . Visos tos priežastys yra realios ir iš gyvenimo - tiek mano, tiek kitų pažįstamų žmonių. Yra tokia nuomonė, kas pvz. lošėjas lošėjui mažai kuo gali padėti, nebent pakviesti palošti. Todėl naudinga išgirsti ir žmones, kurie neturi priklausomybės. Įdomu, kaip jie save ugdo, kad pavyko neįbristi į priklausomybę. Siutina mus iš tikrųjų ne patarimai -o tai, kas glūdi mumyse ir sukyla išgirdus patarimus(taip pat mano asmeninė patirtis:)).

Samantta

S

481 įrašai

2009/11/18 08:35:03 08:35:03

Nesakysius savo vardo, kad visi galėtų pagrūmoti -svečiau kas tu per degradas kad nepasisakai kas tu toks ir taip kaip mes netrokšti autorystės šlovės - ir nė nepagalvoja, kad svečias gali būti ir viešnia ar šeip bet kas: Mesti interneta labai paprasta - per pastaruosius 15 metų padariau tai jau bent 20 kartų..

Juokauju, iš tikro ką ten teoretikai pakalbėjo... Teoretikai ir tiek.
Tie Samanta, pareiškusi, kad sėdėjimas prieš kompą - ekstraverto užsiėmimas (ha ha, poniutė pasiskaitė tarptautinių žodžių žodyną), tiek Martynas, išlankstęs, kad sportas atims laiką ir neturėdama laiko tu nebečiatinsi (ha ha ha). O dar geriau - kad čia sėdi, nes nori susirasti porą (ha ha ha ha ha ha). Beje, tiek vienas, tiek kitas sėdi ir postina šitame forume IŠTISAI. Jie irgi jau priklausomi, bet vis dar neigimo fazėje

Vėl tas pas reiškinys - bevardis svečias .Ir tu čia sėdi ištisai, kitaip nematytum kitų sėdinčių. Ir tu ieškai, ir tu turi priklausomybę. Visi tavo žodžiai tinka tau pačiam. Juokiasi puodas, kad katilas juodas . Mes bent jau nepuolame piktų svečių (jie baisiai nelaimingi čia atrodo )Beje poniutė baigė atitinkamus mokslus ir mokosi toliau , o žodynai gerai tiek mokslininkams, tiek pradedantiems . Pažymėtina, kad mūsų anonimui užkliūna ir rašantys ilgai, o po to nežinia kur dingstantys, ir neberašantys, o tik skaitantys...žodžiu, [b:iu09667l]užkliūva visas pasaulis[/b:iu09667l]. Tuomet suprantu jo norą būti s v e č i u.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume