1. Nusisneka (vien jau rasinelio apimtis ka pasako..)
2. Beviltiska, niekam nereikalinga pesimiste "kolegos lepšiai, viršininkas - idiotas."
3. Yra ipratusios diskutuot ar siuo atveju prirasyt nesveiko ilgio pastebejimus(vidutiniskai 5 psl) ir [b:e1as05kz]prieit tos pacios isvados[/b:e1as05kz]
Tokia pasigailejimo reikalaujanti Tai koks tas tavo patarimas neikirtau? But tokiai paciai pyp kaip tu? Skaityt skaityt forumus, o paskui visiems "atkersyt" uz prisikaupusias emocijas?
Linksmas gyvenimas laukia Man atrodo autore tavo posta perskaicius greitai pabegs is cia O gal dvi draugeles busit??
Love is digital...
nu o ką aš sakiau? priklausomas nuo interneto, tik dar pats sau to nepripažino
TAIP, as esu priklausomas tiek nuo interneto, tiek nuo kompiuterio, tiek nuo mobilaus. TAIP, as kas menesi pakloju didele sumele googlui kad reklamuotu mano veikla. TAIP, kuomet as isjungiu kompa, ciumpu mobilu ir ten bitutes netas daro stebuklus Dar klausimu liko? [b:e1as05kz]Taciau[/b:e1as05kz] as sportuoju (galim susitikt azuolyno sporto klube, jei domina), vasara kiekviena diena vazineju panemunes parke su dviraciu ir zaidziu tenisa velgi azuolyne. Pasimatyma kur paskirt? Ar tau tik prie kompo?