Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSveikata → Herpeso gydymas

Herpeso gydymas

minde1

M

1 įrašai

2012/05/17 16:55:34 16:55:34

sveiki va nekas as irgi va sergu ta liga tika gryzau is gyditojo konsultacijos sake laukti nieko nebepadarysi israse FLUCLOXACILLIN 500MG CAPSULIU. na ziuresiu gal kuom bades bet jei nepraeis po 14 dienu sake uzeiti taipkat vaistu turbut nuo ju bera tik laikas viska sutvarko

ieva

I

96405 įrašai

2012/06/11 23:20:30 23:20:30

Sveiki,
Pabandykite teptis zuvies taukais, ipatingai atsiradus puslem , nezinau kaip kam bet man jos tiesiog pranyksta per nakti.

ieva

I

96405 įrašai

2013/03/29 22:11:13 22:11:13

Sveiki visi nelaimėliai draugai

Herpesą turiu jau 7 metus... Man jis visada pasireiškia peršalus arba bent jau truputėlį sušalus lauke, todėl pirmas dalykas, kurį darau, tai šilti rūbai jau net ankstyvą rudenį. Truputėlis apie gydymą: iš pradžių tepiau visokiausiais tepaliukais, dantų pasta, kažkokiu bičių tepalu, bet nekažką tepadėdavo. Išbandžius visus tepaliukus, nusprendžiau pabandyti klijuojamus COMPED pleistriukus. Pleistriuką klijuoju vos tik pajutus pirmuosius požymius, visada vienas pleistriukas piniginėj keliauja visur su manimi. Vartojant tik pleistriukus, dieninius ir naktinius, išsigydau ligą per savaitę. Kažkada pabandžiau kombinaciją: pleistriukai+tabletės, tai visiškai išsigydžiau per 5dienas. Bet gaila, kad dabar tabletėms reikia recepto.
Mano nuomone šitie pleistriukai yra geriausias vaistas sergant herpiu. Žinoma, jie nervina, nes negali normaliai net pavalgyti ar atsigerti, reikia viską daryti mažais kąsneliais, nes kitaip jie atsilupa, ir plevėsuoja kaip burė ant lūpos. Bet teigiama poveikis, kad išsigydau per savaitę ir užsiklijavęs pleistrą kaip ir izoliuoju žaizdą, ir sumažėja tikimybė užkrėsti aplinkinius, nugali neigiamą

Sėkmės visiems nelaimėliams!!!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume