2010/01/23 16:14:09 16:14:09
Gerai butu kad ta knyga rastu zmona ir lengvai galima butu mesti rukyti, bet kniga ira kniga, skaitant turi seip ikirei nusiteikti kad net galvoti meguodamas kad metei jau rukyti, bet kai 40 suvirs metu rukai tai net niera tikimybes mesti rukima. isbanditos visos priemones bet kad kniga padetu nesitiki????Su pagarba Petras
2010/02/09 10:34:01 10:34:01
aidena: audronevit: Sveiki!!! Metant rūkyti, pravartu tuo pačiu perskaityti ir to paties autoriaus "Lengvas būdas sulieknėti", nes numetus rūkyti kaip taisyklė priaugama daug svorio, o numesti jį kur kas sunkiau, nei prisiauginti. Turiu int. knygą. Kam reikia - parašykit e-mailą ir atsiųsiu be vargo
LABAS,labai noriu gauti ta knyga niekur nerandu iskur parsisiusti gal galetumete atsiusti siuo adreseu [email protected] labai dekui is anksto;)
2010/02/09 20:16:26 20:16:26
Mano buves vyras buvo, atrode, beviltiskas, uzkietejes rukalius Taciau, pernai, per valentina, salia "valentiniskos" dovaneles pridejau ir A.Carro knyga "Lengvas budas mesti rukyti". Isejau pusdieniui i darba, o jis, per ta pusdieni, vienu ypu perskaite ta knyga ir sulig tuo momentu mete rukyti. Dabar tas vyras jau nebe mano, o kitos, taciau dziaugiasi issivadaves is tos baisios priklausomybes. O sito autoriaus knyga apie lengva buda suliekneti, visiskai susuko prota mano kolegei. Taciau manes nepaveike ne kiek.
2010/02/09 20:21:07 20:21:07
samantta: Trolis: Gal kas turit knyga 'Lengvas budas susirasti gera zmona (vyra)? " )))))))))))))))))))))))
Turiu tokią knygą. Joje tik viena frazė - todėl mielai pasidalinsiu: [b:1v50hvbq]"Jei nori susirasti gerą žmoną/vyrą - lengviausias būdas tą pasiekti - pačiam būti pasiruošusiam tapti geru vyru/žmona.[/b:1v50hvbq]
As tai pasiruosus, bet nepadeda
2010/02/09 21:29:00 21:29:00
Emporija: As tai pasiruosus, bet nepadeda
Tai kad lyg jau viskas gerai buvo kiek postus prisimenu... Na, jei ne, tada kantrybės! Patyriau, kad tikrasis gyvenimas prasideda, kai iš gyvenimo (ar žmogaus) nereikalauji, o - duodi. Tada gauni apdovanojimą (tokioj formoj, kokios labiausiai reikia)- už dosnumą. Tikras stebuklas.
2010/02/10 18:03:40 18:03:40
samanta: Emporija: As tai pasiruosus, bet nepadeda
Tai kad lyg jau viskas gerai buvo kiek postus prisimenu... Na, jei ne, tada kantrybės! Patyriau, kad tikrasis gyvenimas prasideda, kai iš gyvenimo (ar žmogaus) nereikalauji, o - duodi. Tada gauni apdovanojimą (tokioj formoj, kokios labiausiai reikia)- už dosnumą. Tikras stebuklas.
Na lyg ir buvo gerai, bet tas gerumas toks salyginis... Netikejau, ir matyt, ne be reikalo. Dziaugiuosi del tavo ivykusio Stebuklo
2010/02/16 19:17:52 19:17:52
meciau rūkyt pries du metus be jokiu knygu esmė ta kad rūkydamas niekada nemesi reik tiesiog nerukyt ir pakentet savaitę paskui padetis lengveja
2010/05/17 08:21:39 08:21:39
LABUKAS noreciau as tos knygos,jie gali atsiusk [email protected]
aciu is anksto
2010/06/24 20:20:30 20:20:30
ciauskute21: audronevit: Sveiki!!! Metant rūkyti, pravartu tuo pačiu perskaityti ir to paties autoriaus "Lengvas būdas sulieknėti", nes numetus rūkyti kaip taisyklė priaugama daug svorio, o numesti jį kur kas sunkiau, nei prisiauginti. Turiu int. knygą. Kam reikia - parašykit e-mailą ir atsiųsiu be vargo
sveika gal galetum man ta knyga atsiusti [email protected]
2010/06/25 14:30:57 14:30:57
audronevit: Sveiki!!! Metant rūkyti, pravartu tuo pačiu perskaityti ir to paties autoriaus "Lengvas būdas sulieknėti", nes numetus rūkyti kaip taisyklė priaugama daug svorio, o numesti jį kur kas sunkiau, nei prisiauginti. Turiu int. knygą. Kam reikia - parašykit e-mailą ir atsiųsiu be vargo
Labas gal galetum atsiusti abi knygas buciau labai dekinga mano el. pastas [email protected]
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume