Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSveikata → Prostatitas

Prostatitas

Andrius

A

10 įrašai

2009/04/14 12:37:14 12:37:14

Sveiki turiu problemu su prostata noreciau suzinoti kokiu naturaliu medicinos priemoniu siam dalykui gal kas is patirties galetu patarti ka pas urologa buvau tai papildu visokiu privardino kaip PEPONEN,PROSTAMOL UNO, ka apie juos zinot?

Jūratė

J

16 įrašai

2009/04/14 14:11:23 14:11:23

zinau tik tiek kad, kuo greiciau pradesi vartoti , tuo bus tau paciam geriau. palaidojau teti vasario men. prostatos vezys. to vezio nemate urologas, buvo pagal ji isvesejimas ( nu tokie jau musu gydytojai...) o kancia ir skausmas visiems vienodas. NEPASAKOSIU IR NEGAZDINSIU TAVES, KA JAM REIKEJO ISKESTI . TIK ZINOK VIENA - SKAUSMAI KAULUOSE. PIRK GERESNIUS NEI prostamol-uno , ir negailek nei pinigu , nei demesio siai ligai. ji isgydoma , jai zmogus gydosi. Nuosirdziai linkiu sekmes ir sveikatos.

ieva

I

96405 įrašai

2009/04/14 14:14:25 14:14:25

JURATE: zinau tik tiek kad, kuo greiciau pradesi vartoti , tuo bus tau paciam geriau. palaidojau teti vasario men. prostatos vezys. to vezio nemate urologas, buvo pagal ji isvesejimas ( nu tokie jau musu gydytojai...) o kancia ir skausmas visiems vienodas. NEPASAKOSIU IR NEGAZDINSIU TAVES, KA JAM REIKEJO ISKESTI . TIK ZINOK VIENA - SKAUSMAI KAULUOSE. PIRK GERESNIUS NEI prostamol-uno , ir negailek nei pinigu , nei demesio siai ligai. ji isgydoma , jai zmogus gydosi. Nuosirdziai linkiu sekmes ir sveikatos.

P.S. NATURALIOS PRIEMONES : pastovus lytiniai santykiai . o vitaminai ,jie yra augalines kilmes.

veshas1308466318_db

V

33 įrašai

2009/04/14 15:26:27 15:26:27

sirgau pries 5 metus, tada man buvo 22, tai gydytojai stebejosi, kad jauno amziaus. Israse prostamol uno - per menesi issigydziau,
siaip tai cia vadinama "senberniu" liga. Reikalingi pastovus lytiniai santykiai, be jokiu uzlaikymu. Masturbacija netinka

Prostatitas

P

1 įrašai

2009/04/14 17:59:14 17:59:14

veshas: sirgau pries 5 metus, tada man buvo 22, tai gydytojai stebejosi, kad jauno amziaus. Israse prostamol uno - per menesi issigydziau,
siaip tai cia vadinama "senberniu" liga. Reikalingi pastovus lytiniai santykiai, be jokiu uzlaikymu. Masturbacija netinka

Neklaidink zmoniu "senberni" tu Lytiniai santykiai ar masturbacija jokio skirtumo nesudaro. Esme savo drauga pakelt i erekcija ir sekla visada nuleist. Ir tai reikia daryt reguliariai be "persivalgymu" ir "badavimu", panasiai kaip bobute kaime savo karvute vis pamelzia

Ir siaip keista, kad jus su Prostamol Uno gydo. Juk cia zoleliu preperatas skirtas mazint prostatos isvesejima, kuris budingas vyrams vyresniam amziuje. Nelabai pagaunu kuo cia susije su prostatos uzdegimu pas jaunuolius. Pas mane pati nustate prostatita, tai israse visa kursa vaistu pradedant antibiotikais ir baigiant papildais, sumoj uz 400 Lt. Su grieztais nurodymais kada ka gerti. Tai net nezinau ar cia mano urologas per daug uolus, ar cia jusu gydytojas ne itin savo darba atliko, kad interneto forume vaistu ieskot.

Stanislovas

S

2 įrašai

2009/04/17 08:31:30 08:31:30

Sveiki as asmeniskai vartoju PEPONEN preparata, tai apie ji mano atsiliepimai tikrai geri, vartojau ir Prostamol uno bet apsistojau ties Peponen man labiau tiko , jo sudetis yra naturalus moliugu seklu aliejus, sio aliejaus veikimas tas kad istikruju palengvina skausminga slapinimasi ir dazna slapinimasi nakti (net miegu dabar ramiau), kiek zinau tai ir moterims moliugu aliejus gerai na bet manau kiekvienas renkasi pagal save .

Andrius

A

10 įrašai

2009/04/22 14:16:26 14:16:26

Nu dekui visiems uz patarimus , zinau kad sveikata svarbiau uz viska bet del sios ligos nieks neklause paeme ir atsirado ir velnias zino kodel butent man , nusipirkau PEPONEN kapsules pabandysiu vaistineje man jas rekomendavo atseit dar galima man ta naktini slapinimasi sustabdyti na pagersiu paziuresim ar pades nors jau va savaite vartoju lyg ir geriau arba man taip atrodo nes labai noriu pasveikti

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/04/22 17:11:59 17:11:59

Ne nu visai..Darni pora paliko kaip koks sveikatos puslapis, kurio lygis"viena boba sakė". kodėl tiesiog durnai neklausinėjus forume, kur sutikti daktarą yra tas pats, kaip laimėti milioną auso puode, tiesiog nenueiti pas savo gydytoją ir paklausti???

Andrius: Sveiki turiu problemu su prostata noreciau suzinoti kokiu naturaliu medicinos priemoniu siam dalykui gal kas is patirties galetu patarti ka pas urologa buvau tai papildu visokiu privardino kaip PEPONEN,PROSTAMOL UNO, ka apie juos zinot?

kriste

K

29 įrašai

2009/05/11 07:24:45 07:24:45

Andrius: Sveiki turiu problemu su prostata noreciau suzinoti kokiu naturaliu medicinos priemoniu siam dalykui gal kas is patirties galetu patarti ka pas urologa buvau tai papildu visokiu privardino kaip PEPONEN,PROSTAMOL UNO, ka apie juos zinot?

Vietoj taves rinkciausi PEPONEN, jis naturalesnis man regis, ir pigesnis, toki mama mano teveliui perka ,nes taip pat turi beda kaip naktinis ir daznas slapinimasis

Vyras

V

30 įrašai

2009/05/19 05:20:43 05:20:43

As pats naudoju Peponen vistukas, tai man jis geresnisuz prostamoli, nes tas nieko man nepadejo, o Peponen jau po antros pakautes jauciuosi puikiai, ir tikrai keliuosi nakti reciau

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume