Nieko ypatingo: Sveikos, matau, diskutuojate apie pienligę, todėl turbūt pataikiau ten kur reikia. Norėju paklausti tų, kurios susidūrė su rimtesne pienlige, t.y. per mėnesį jos neišsigydė, o kankinos ilgai ir nuobodžiai ( kaip aš). Esmė tokia, kad aš gydžiaus beveik metus, visaip, ir ji man po mėnesinių praėjus porai dienų vistiek atsinaujindavo. Dabar lyg ir dingo, nes daugiau valgau ( imunitetas buvo nusilpęs) ir prausiuosi vaikišku muilu ( nors kartais paniežti ir išskyrų būna) , tačiau esu tikra kad ji iki galo neišnyko, manau tai būtų neįmanoma, tas grybas vistiek ten sėdi ir laukia tinkamos progos išsivešėti.... Tiek apie mano bėda iš šios pusės, bėda kitoje pusėje yra ta, kad aš vartoju kontraceptikus ( jie provokuoja pienligės atsiradimą) ir mes su partneriu mylimės be jokios kitos apsaugos, o tai reiškia, kad jei jis baigia viduje, manęs laukia maždaug valandos kančios. O kančios tokios, kad ten peršti žvėriškai, ir jokio skirtumo ar aš poto einu į dušą ar neinu, peršti taip, kad negaliu net atsisėsti ir maždaug po valandos praeina. Gal kam nors irgi panašiai yra ir žinotė nuo ko? (P.S. kol partneris nebaigia nejaučiu jokio diskomforto). Laukiu nuomonių. Ačiū.
Turėjau ir aš problemų su pienlige ir ilgą laiką vaistai nepadėjo, ko prispaudžiau savo gydytoją ir jinai nusiuntė tepinėlį kažkokiam tyrimui, kuris nustato kokiesm vaistams bacila jautri. Tai va paaiskėjo, kad vieninteliai vaistai kurie man veikia yra Klion D100. O per metus aš velnias žino kiek visokių pripirkau ir prinaudojau. Taip kad siūlau pabandyti pasidaryti tą tyrimą ir tada bus aišku ar dėl vaistų netinkamų nenugalit pienligės ar dėl prasto imuniteto