Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → SVARBI DILEMA

SVARBI DILEMA

Milita

M

1 įrašai

2012/02/27 19:40:08 19:40:08

Atsiduriau tokioje situacijoje,kad nezinau,ka pasirinkti-seima ar karjera... Pirmas bandymas kurti seima nepavyko. Ir per sia savo gyvenimo klaida apleidau studijas,pamirsau savo ambicijas,tikslus,ko norejau,ko siekiau... O po to gavosi taip,kad likau ir be vyro,ir be issilavinimo... Na bet ta reikiama issilavinima igijau po skyrybu ir buvau sau pasakiusi,kad daugiau niekada netekesiu,nekursiu seimos ir t.t.,nes noriu pasiekti ka nors profesineje srityje,noriu buti ne NULIS. 4 metus buvau viena,kol issigydziau skyrybu zaizdas. Na ir dabar,po 4 metu vienatves,atsirado mano gyvenime zmogus,kuri.... pamilau Pykstu pati ant saves,kad vel isimylejau... Ir jis mane,aisku. Gime abipuse grazi meile.... Jis-visiska mano buvusio vyro priesingybe (nes tada,kai tekejau,buvau labai jauna ir nemokejau pasirinkti tinkamo zmogaus...),ir sirdis jaucia,kad su siuo zmogumi galeciau buti laiminga... Jis labai nori su manim seimos,vaiku... Ir as nezinau,ka man daryti,ka pasirinkti... Ar kurti asmenine laime seimoje,ar ji palikti,gyventi vienai ir siekti karjeros... Nes as esu tokia moteris,kuri negali suderinti ir seimos,ir karjeros,man reikia pasirinkti viena kelia,kuriuo eisiu... Bijau,kad,tarkim,tapusi mama,nebusiu tokia laiminga,kaip pasiekusi tam tikra prestiza profesineje srityje...

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/27 20:27:40 20:27:40

tu gal karinių lėktuvų bandytoja?

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/02/27 21:27:47 21:27:47

Yra trecias pairinkimas. Manau teisingiausias.
M. Scot Peck.
Nepramintuoju taku.

senas hrienas

S

540 įrašai

2012/02/28 10:51:42 10:51:42

Kai sprendžiasi tokie dalykai reiketu pasitarti su tais, kurie iš tiesu gali padeti ir patarti, ar bent jau pasidalinti patirtimi .Ieškok skaidriame vandenyje, ten kur išmintis ir nuoširdumas.
Darbo rreikalais kažkada teko susidurti su viena moterim, žmona, 5vaiku motina, gydytoja, vienos dideles užsienio kompanijos atstovė Lietuvoje, daugiavaikiu šeimų bendrijos pirmininke, aktyviai dalyvaujancia kažkokios labdaros organizacijos veikloje,malonu ir linksma žmogų. Niekaip negalėjau suvokti iš kur tiek entuziazmo pas ją. O gal taip ir turi veikti atskleista moteriška energija.

Melynbarzdis

M

127 įrašai

2012/02/28 11:23:47 11:23:47

Senas hrienas: Niekaip negalėjau suvokti iš kur tiek entuziazmo pas ją. O gal taip ir turi veikti atskleista moteriška energija.

Iš tikros Meilės.
Apie tai toje knygoje taip pat rašoma.

ieva

I

96405 įrašai

2012/02/28 17:17:17 17:17:17

Manau nėra tokio darbo,kurio negalėtum dirbti,turėdama šeimą. Nebent reikia daug keliauti,bet galų gale gyvenime viskas išsprendžiama. Jeigu TIKRAI norima.

Robis69

R

10 įrašai

2012/02/28 22:27:51 22:27:51

Klausime jau parašei atsakymą,kodėl viskas taip susidėliojo.O atsakymas į klausimą būtų toks kad gyvenime galima sudėlioti daugelį atrodytų nesuderinamų dalykų.Tik reikia pažiūrėt į visa tai kitu kampu.Yra dvi asmenybės dalys,kiekviena jų turi savo pozityvų tikslą.Tereikia tas dalis apjungti kaad tie tikslai papildytų vienas kitą.Gyvenime pila pavyzdžių kaip gyvenant šeimoje ir ja besirūpinant padaromos ir geros karjeros.Pasirinkdama tik vieną kurią išeitį paskui gyvenime kamuosies kam nepasirinkai kitos:)

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume