2011/09/28 10:14:36 10:14:36
Sveiki,
Noriu sužinoti, ar jus naudojate savitaigą, autohipnozę palengvinti savo gyvenimui, ar pasiekti didesnių laimėjimų (bent taip teigia kai kurie psichologai literatūroje)?
Per kelis mėnesius man dingo juodos mintys. Galvoju, ar kitiems ji padeda?
Domina tik išmanančių nuomonė. Ačiū
2011/09/30 17:33:26 17:33:26
Aha, likus savaitei iki atlyginimo pradedu mintyse kartoti: aš turtinga, aš turtinga, aš labai turtinga. O paskui pažiūrių į savo nugraužtus nagus, porą metų nemačiusius manikiurininkės ir pasijaučių ne moteris, o supermenas, sugebantis išgyventi iš atlyginimo mažesnio už vidutinį statistinį.
2011/10/01 09:45:30 09:45:30
Nesuprantat, apie ka tema.
Reikejo galvot mokantis, uz koki atlyginima noresit dirbt, o ne velai nagus grauzt.
2011/10/01 10:28:17 10:28:17
Svečias: Aha, likus savaitei iki atlyginimo pradedu mintyse kartoti: aš turtinga, aš turtinga, aš labai turtinga. O paskui pažiūrių į savo nugraužtus nagus, porą metų nemačiusius manikiurininkės ir pasijaučių ne moteris, o supermenas, sugebantis išgyventi iš atlyginimo mažesnio už vidutinį statistinį.
Visu pirma, tai ta, kuri graužia nagus yra ne moteris, o...
Visu antra, save gerbianti moteris ir pati pasidaro manikiūrą
O trečia - kiekvienas pats sau susikuria tokia gerovę, kokios yra vertas
Kadangi DP esančios moterys dažnai jaučiasi supermenais, o ne moterimis, gal todel jas kartais vyrai ir aplenkia. Kam vyrui šalia supermenas?
2011/10/01 14:11:25 14:11:25
Autorius: Nesuprantat, apie ka tema.
Reikejo galvot mokantis, uz koki atlyginima noresit dirbt, o ne velai nagus grauzt.
Jus moketes, galvojot, baiget, uzdirbat.., bet be savitaigos, autohipnozes ar dar balai zin be ko, Jus negalit gyventi .. Tik juodos mintys Jus lanko.. Juk baisu taip gyventi.. O juk moketes.. reikejo galvoti..
2011/10/01 17:14:27 17:14:27
Ne, mes naudojame ūkinį muilą!
2011/10/01 17:28:39 17:28:39
Jina: Sveiki,
Noriu sužinoti, ar jus naudojate savitaigą, autohipnozę palengvinti savo gyvenimui, ar pasiekti didesnių laimėjimų (bent taip teigia kai kurie psichologai literatūroje)?
Per kelis mėnesius man dingo juodos mintys. Galvoju, ar kitiems ji padeda?
Domina tik išmanančių nuomonė. Ačiū
Gal būt nesu labai daug išmananti šioje srityje, bet užtat praktikuojanti jau senai. Sąmoningas savo minčių nukreipimas norima linkme tarsi užprogramuoja tavo pasąmonę dirbti tau. Tikrai daug dalykų gyvenime susitvarkiau būtent saviįtaigos dėka. Nei vienas nesame apdrausti nuo įvairiausių nesėkmių, tačiau išeitis visada yra jei pats norėsi padėti sau. Tai darbas su savimi, tikėjimas ir pramatymas laukiamo rezultato. Jei kam šiandiena nera lengva pabandykite, verta.
2011/10/01 17:34:28 17:34:28
Svečias: Ne, mes naudojame ūkinį muilą!
Kas nuplauna kūną, nebūtinai nuplaus sielą, tačiau jei stovint po dušu tikėsi, kad ir siela švari tampa - šita mintis jau bus teigiama. Kiek žinau kažkuriam mokslinkui genialios mintys būtent ateidavo duše.
2011/10/01 17:41:17 17:41:17
Autorius: Nesuprantat, apie ka tema.
Turiu du aukštojo mokslo diplomus, kai pradejau įsisavint antrą profesiją, jos kai kurie atstovai uždirbdavo iki 2O minimalių darbo užmokečių į mėnesį.
2011/10/01 17:50:13 17:50:13
Svečias: Autorius: Nesuprantat, apie ka tema.
Turiu du aukštojo mokslo diplomus, kai pradejau įsisavint antrą profesiją, jos kai kurie atstovai uždirbdavo iki 2O minimalių darbo užmokečių į mėnesį.
Net ir tą patį diplomą turėdami žmonės labai skirtingai uždirba. Gal pasirinkote ne tą kelią jei nesiseka, gal asmeninės savybės trukdo pasiekti daugiau. Pabandykit saviįtaigos dėka save užprogramuoti sėkmei, su geromis mintimis gal būt pavyks rasti išeitį.
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume