2010/12/30 09:05:57 09:05:57
Ar vienatvė permelkia žmogų pesimizmu? Jeigu vienišas, tai būtinai ir negatyvu spinduliuojantis? Pabendravau su vienu, pabendravau su kitu... Iškart pradeda skųstis, net šlykštu klausytis... Negi tikitės taip susirasti žmoną? Negi tokie Jūsų vilioimo metodai?
2010/12/30 09:18:38 09:18:38
žinai, aš tau pasakysiu tai turbūt ilgalaikė vienatvė taip veikia. Kai n metų esi vienas ir dar draugų nelabai turi, norom nenorom tampi piktesnis. O po to sunku persijungt į teigiamą elgesį, juk su metais stabarėja žmonės
2010/12/30 09:31:11 09:31:11
Žinau, fruktoze. Bet kaip tai nervina... Tokie žmonės iškart atstumia...
2010/12/30 09:34:37 09:34:37
Aha, skundžiasi skundžiasi... nugi galvas aukštyn, moterioms reikia vyrų, kurie pasitiki savimi
2010/12/30 09:53:14 09:53:14
Svečias: Ar vienatvė permelkia žmogų pesimizmu? Jeigu vienišas, tai būtinai ir negatyvu spinduliuojantis? Pabendravau su vienu, pabendravau su kitu... Iškart pradeda skųstis, net šlykštu klausytis... Negi tikitės taip susirasti žmoną? Negi tokie Jūsų vilioimo metodai?
O tu pabandyk įeiti į to žmogaus kailį, ir suprasi. Kiekvienas kalba tai kas jam skauda. Ir gerai ,kad kalba, jis ieško jį suprantančio asmens. O jei tu nemoki ir negali priimti tikrojo žmogaus su jo minusais ir pliusais, ieškai tik pozityvo, linksmintojo, tai apeik žmones draugavusius su vienatve.
2010/12/30 10:42:40 10:42:40
Edeta: Svečias: Ar vienatvė permelkia žmogų pesimizmu? Jeigu vienišas, tai būtinai ir negatyvu spinduliuojantis? Pabendravau su vienu, pabendravau su kitu... Iškart pradeda skųstis, net šlykštu klausytis... Negi tikitės taip susirasti žmoną? Negi tokie Jūsų vilioimo metodai?
O tu pabandyk įeiti į to žmogaus kailį, ir suprasi. Kiekvienas kalba tai kas jam skauda. Ir gerai ,kad kalba, jis ieško jį suprantančio asmens. O jei tu nemoki ir negali priimti tikrojo žmogaus su jo minusais ir pliusais, ieškai tik pozityvo, linksmintojo, tai apeik žmones draugavusius su vienatve.
O tu pabandyk kiekvienam pirma kart sutiktam zmogui nesiskusti ir nesibedavoti. Zyzekliai vampyrina energija daugiau nieko. Nori pasibedavot, eik pas gera drauga (ne per daznai), neturi draugo -rasyk socialiniuose tinklapiuose, bet nekrauk savo blogos nuotaikos pirma kart sutiktam zmogui. Juo labiau jei nori patikti.
Edeta, ar pati noretum visa gyvenima i surugusi partnerio snuki ziureti? Sakysi, ne visa gyvenima zmogus toks bus? Ka gali zinoti. Koki pirma kart pamatom, toki ir isivaizduojam.
2010/12/30 12:30:09 12:30:09
Svečias: Edeta: Svečias: Ar vienatvė permelkia žmogų pesimizmu? Jeigu vienišas, tai būtinai ir negatyvu spinduliuojantis? Pabendravau su vienu, pabendravau su kitu... Iškart pradeda skųstis, net šlykštu klausytis... Negi tikitės taip susirasti žmoną? Negi tokie Jūsų vilioimo metodai?
O tu pabandyk kiekvienam pirma kart sutiktam zmogui nesiskusti ir nesibedavoti. Zyzekliai vampyrina energija daugiau nieko. Nori pasibedavot, eik pas gera drauga (ne per daznai), neturi draugo -rasyk socialiniuose tinklapiuose, bet nekrauk savo blogos nuotaikos pirma kart sutiktam zmogui. Juo labiau jei nori patikti.
Edeta, ar pati noretum visa gyvenima i surugusi partnerio snuki ziureti? Sakysi, ne visa gyvenima zmogus toks bus? Ka gali zinoti. Koki pirma kart pamatom, toki ir isivaizduojam.
O kam aš bėdavojausi ir kroviau savo blogą nuotaiką? Kur tamsta mane matėte?
2010/12/30 14:09:27 14:09:27
Svečias: Žinau, fruktoze. Bet kaip tai nervina... Tokie žmonės iškart atstumia...
žinau, kad nervina. Vėžį varo iš tiesų. Bet taip jau yra, kad kituose žmonėse tokie dalykai veikia, o savyje vis teisini
2010/12/30 22:39:26 22:39:26
Edeta:
O kam tu kazkoki snargliuota zyzekli gini?
2011/01/03 13:02:38 13:02:38
Svečias: Edeta:
O kam tu kazkoki snargliuota zyzekli gini?
Tamsta greitas/a kabinti etiketes, kokią pasiskirsite sau?
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume