Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Ir kaip jaustis ? Radau grupiokes vaikiną tarp ieškančių

Ir kaip jaustis ? Radau grupiokes vaikiną tarp ieškančių

Monikos

M

5 įrašai

2010/12/18 18:06:32 18:06:32

Tai va, ir kaip jaustis ? Ir ką daryti? Aišku kištis į kitų žmonių santykius nederėtų, bet kitą vertus , tai baisiai iš jo pusės negražu ir "negla"... Ir kaip po to kokių dalykų iš vis gali pasitikėti kitais ? Ta grupiokė nuolat pasakoja, koks jis šaunus, koks geras, koks tobulas... O gal čia jam kažkas pokštą iškrėtė ... Ir ką dabar man daryt ? Aš pati tai norėčiau sužinoti... Bet gal čia aš viena tokia keista.

vvina

V

48 įrašai

2010/12/19 04:02:19 04:02:19

as cia buvau radus vieno pazistamo drauga, kuris, tikrai zinau turi drauge, paas ji buvo su ja..na, pasakiau savo pazistamam, jis jam atsake, o tas mane apsauke,kad perdaug kalbu..dabar is cia isibrauke, bet radau ji kituose pazinciu portaluose, kazkaip nusprendziau patikrinti ir ..radau.manau,kad tai nesazininga, ta moteris juk tiki ,kad surado savo gyvenimo vyra, o jis net man i meiluzius pasisiule..manau, reiktu pasiulyti grupiokei paciai pasidometi pazintimis ,kad ji pati rastu..bet tai jau netikras draugas..

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/19 06:58:17 06:58:17

Monikos: Tai va, ir kaip jaustis ? Ir ką daryti? Aišku kištis į kitų žmonių santykius nederėtų, bet kitą vertus , tai baisiai iš jo pusės negražu ir "negla"... Ir kaip po to kokių dalykų iš vis gali pasitikėti kitais ? Ta grupiokė nuolat pasakoja, koks jis šaunus, koks geras, koks tobulas... O gal čia jam kažkas pokštą iškrėtė ... Ir ką dabar man daryt ? Aš pati tai norėčiau sužinoti... Bet gal čia aš viena tokia keista.

Tai jau tikrai, kad keista. Ką, tavo draugė nežino, kad reikia konkuruoti dėl gero vyro? Jos vaikinas ieško geriausio varianto - gražiausio kūno ir imantriausio sekso su pričendalais, negi nesupranti šito? Nebūk senamadiška, būk moderni ir tau pasiseks.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/19 07:28:58 07:28:58

Svečias:
Tai jau tikrai, kad keista. Ką, tavo draugė nežino, kad reikia konkuruoti dėl gero vyro? Jos vaikinas ieško geriausio varianto - gražiausio kūno ir imantriausio sekso su pričendalais, negi nesupranti šito? Nebūk senamadiška, būk moderni ir tau pasiseks.

Gal tamsta "modernumo" definicija pateiksite? - IQ=0, bet uztat su dideliu pimpilu? - tai supermodernu, a nia?
PS Debilavotu snargliu i diskusijas padave?

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/19 08:59:04 08:59:04

O kas tas tavo IQ yra, gal gali žmoniškai paaiškinti? Ačiū

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/19 09:47:13 09:47:13

Svečias:
Svečias:

Gal tamsta "modernumo" definicija pateiksite? - IQ=0, bet uztat su dideliu pimpilu? - tai supermodernu, a nia?
PS Debilavotu snargliu i diskusijas padave?

o kuo blogai gražus kūnas ir įmantrus seksas? Tai visiškai normalūs dalykai - visada maloniau būti sui gražiu žmogumi, o ne su pabaisa.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/19 10:16:43 10:16:43

Monikos: Tai va, ir kaip jaustis ? Ir ką daryti? Aišku kištis į kitų žmonių santykius nederėtų, bet kitą vertus , tai baisiai iš jo pusės negražu ir "negla"... Ir kaip po to kokių dalykų iš vis gali pasitikėti kitais ? Ta grupiokė nuolat pasakoja, koks jis šaunus, koks geras, koks tobulas... O gal čia jam kažkas pokštą iškrėtė ... Ir ką dabar man daryt ? Aš pati tai norėčiau sužinoti... Bet gal čia aš viena tokia keista.

Jei tavo draugė užleis seksodromo pozicijas - praras jį negrįžtamai. Bus nukonkuruota. Konkurencija yra konkurencija. Konkurencija lovoje tik stiprėja. Patark savo draugei neužleisti sekso pozicijų savo konkurentei - nepasiduoti sekso mūšiuose.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/19 10:33:06 10:33:06

Svečias:
Jei tavo draugė užleis seksodromo pozicijas - praras jį negrįžtamai. Bus nukonkuruota. Konkurencija yra konkurencija. Konkurencija lovoje tik stiprėja. Patark savo draugei neužleisti sekso pozicijų savo konkurentei - nepasiduoti sekso mūšiuose.

Snargliaus - idioto komentaras. Negi zmonija tokiais tempais debileja?

Dispozicija

D

32 įrašai

2010/12/19 10:51:00 10:51:00

Čia elektroninė erdvė... Nori screen shot išspausdinti ir įmesti į pašto dėžę Žmonių tarpasmeniniai santykiai yra jų asmeninis reikalas ir niekaip jaustis nereikia.

Ar drauge atejo ir paklausė konkrečiai taves: ar matei mano vaikina pazinciu tinklapyje, as kazka itariu...? neklausė, vadinas gal ir nevertėtų kištis, nieko įrodinėt, nes nėra ką.

ha Satana

H

5 įrašai

2010/12/19 11:34:00 11:34:00

Jo gali permiegoti su savo draugės vaikinu ir jai pranešti, kad jis jai neištikimas ir tu kaip geriausia jos draugė tą nuoširdžiai patikrinai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume