Pažintys Forum

Darnipora pazintys

...

Elektrikas

E

1096 įrašai

2010/12/04 11:56:18 11:56:18

Malonios veiklos? Reik turėt sukuom ta malonia veikla vystyt!

kestutisss

K

3 įrašai

2010/12/04 12:34:18 12:34:18

...sunku kaska pradeti is naujo, kalnai nebaigtu darbu o rankos net nekyla ka nors daryti. Teisingai pasakyta, kad gal per daug galvoju. Keliuosi galvoju, per visa diena galvoju, pries miega vel tos pacios mintys ramybes neduoda. Pasirinkimo neturiu, nera draugu su kuo pabendrauti, pas ka nueiti, kas pas tave ateitu. Pazystami ir taip turi savu problemu, kam jiem dar mano skausmas...

Kaikada

K

298 įrašai

2010/12/04 13:09:34 13:09:34

Taip, viena iš tokios būsenos priežasčių -baimė savo būsena apsunkinti kitus. Jei to neįveiki -užsidarai ir nuo to tik blogėja. Bet paklausk savęs -ar norėtum kažką daryti dėl kito? Ar norėtum kitam žmogui padėti išsikapstyti iš tokios duobės? Jei taip, tai kodėl netiki, kad šiame pasaulyje tokių žmonių yra ir daugiau? Yra žmonių, norinčių padėti, palaikyti ir padėdami jie net jaučiasi laimingesni. Tai kodėl atimi iš jų džiaugsmą padėti tau?
Pagalvok apie tai, pamąstyk apie savo pažįstamus, ar tikrai tarp jų tokių nėra? Ir sėkmės

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/12/04 16:21:21 16:21:21

kestutisss: ...sunku kaska pradeti is naujo, kalnai nebaigtu darbu o rankos net nekyla ka nors daryti. Teisingai pasakyta, kad gal per daug galvoju. Keliuosi galvoju, per visa diena galvoju, pries miega vel tos pacios mintys ramybes neduoda. Pasirinkimo neturiu, nera draugu su kuo pabendrauti, pas ka nueiti, kas pas tave ateitu. Pazystami ir taip turi savu problemu, kam jiem dar mano skausmas...

Taigi... tereikia negalvoti apie negalvojima

Amzina dilema: patenkinti tukstanti aistru ar nugaleti vienintele...

senas hrienas

S

540 įrašai

2010/12/04 16:51:18 16:51:18

kestutisss: ...sunku kaska pradeti is naujo, kalnai nebaigtu darbu o rankos net nekyla ka nors daryti. Teisingai pasakyta, kad gal per daug galvoju. Keliuosi galvoju, per visa diena galvoju, pries miega vel tos pacios mintys ramybes neduoda. Pasirinkimo neturiu, nera draugu su kuo pabendrauti, pas ka nueiti, kas pas tave ateitu. Pazystami ir taip turi savu problemu, kam jiem dar mano skausmas...

Tai kas tave kankina praeis, kai preis tam skirtas laikas. Tai tave arba palaus, arba uzgrudins. Bet jei vis tik nuspresi gelbetis is situacijos , atrasi ir norincius tau padeti. Jei ne , tai ir norincius tau padeti tiesiog nepastebesi arba nesuprasi.

senas h.

S

26 įrašai

2010/12/05 12:36:32 12:36:32

Manau, kad suprantu...tai lyg gyventum po stikliniu gaubtu; viska lyg ir matai, bet nieko pozytyvaus nejauti...
Jo, Jupiteris nejuokauja...

Jeigu taip , tai sis eilerastis turetu tapti tavo kompasu.

[color=#00BF40:3ha8tx0f] Si melsva vakara - as tyliuose laukuos
Per dregna zole kojomis basom nubrisiu...
Auksti javai virsunem plaukus man sukuos,
Alsuosiu naktimi, isgersiu vesa visa!

Ir nekalbesiu, negalvosiu as visai
Tik jusiu: meile siela apeme tikroji;
Ir eisiu vis tolyn, kur- nezinau patsai,
Gamta, kaip moteris, graziausia, isrinktoji.

[/color:3ha8tx0f]

Sekmes

Ugnelė.

U

506 įrašai

2010/12/05 16:30:32 16:30:32

senas h.:

Manau, kad suprantu...tai lyg gyventum po stikliniu gaubtu; viska lyg ir matai, bet nieko pozytyvaus nejauti...
Jo, Jupiteris nejuokauja...

Jeigu taip , tai sis eilerastis turetu tapti tavo kompasu.

[color=#00BF40:3oweqiyl] Si melsva vakara - as tyliuose laukuos
Per dregna zole kojomis basom nubrisiu...
Auksti javai virsunem plaukus man sukuos,
Alsuosiu naktimi, isgersiu vesa visa!

Ir nekalbesiu, negalvosiu as visai
Tik jusiu: meile siela apeme tikroji;
Ir eisiu vis tolyn, kur- nezinau patsai,
Gamta, kaip moteris, graziausia, isrinktoji.

[/color:3oweqiyl]

Sekmes

Labai mielas komentaras... ir labai gražios eilės.

Svetlana

S

980 įrašai

2010/12/05 18:10:52 18:10:52

Aciu, Senas h.,eiles puikios ir tinkamos mums visiems, manau, net tiems,kas eiliu nemegsta:)... Gamta gydo isties.

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/06 13:05:36 13:05:36

Vienatvė yra laikyna būsena... bet svarbu matyti prasmę ir kituose dalykuose, ne tik į šaltus namus žiūrėk. Žiūrėk į save veidrodyje, į savo namus, į savo daiktus, į savo draugus... O jei jauti, kad tai jau neteikia pasitenkinimo, tada dėl daugiau į antrosios pusės paieškas, nei į darbą..

ieva

I

96405 įrašai

2010/12/29 06:40:42 06:40:42

sunku gyventi vienatveje, bet laikas bega ir viska gydo as tai zinau. Pries daug metu pati buvau patyrusi panasia situacija. Nera taip baisu buti vienam paciam su savimi, baisiausia tai kai nera kam pasipasakoti,issilieti. Praeis laikas ir pasijusi geriau, reikia jieskoti kuom uzsiimti kad visa tai pamirsti, tokiem vienisiem zmonem reiketu burtis i klubus tada ir vienatve isnyktu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume