Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Santykiai tarp kolegų

Santykiai tarp kolegų

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/18 08:45:57 08:45:57

tu visiškai teisi, SonKa.

Svečias

S

689 įrašai

2010/11/18 11:16:41 11:16:41

Aš taip pat buvau kategoriškai prieš tarnybinius romanus. Darbas yra darbas ir sentimentams ar jausmams ten vietos nebuvo . Tiesiog draugiški santykiai ir viskas .
O ką daryti jei tie sentimentai atsirado iš niekur , šiap po kelerių metų , o santykius juk imanoma ir nuslėpt , o jei ne tai ...

Nereikia

N

630 įrašai

2010/11/18 12:19:04 12:19:04

svečias: Aš taip pat buvau kategoriškai prieš tarnybinius romanus. Darbas yra darbas ir sentimentams ar jausmams ten vietos nebuvo . Tiesiog draugiški santykiai ir viskas .
O ką daryti jei tie sentimentai atsirado iš niekur , šiap po kelerių metų , o santykius juk imanoma ir nuslėpt , o jei ne tai ...

Man regis, kai tarp žmonių atsiranda jausmas po tam tikro laikotarpio, po ilgo bendravimo, tuomet bendras darbas nėra kliūtis. O štai kai tie "jausmai" įsiplieskia tik pamačius žmogų, tiksliau pamačius jo išorinį grožį, tuomet tai tik aistra, kuri su laiku (tikėtina) išblės, o tai gali labai smarkiai trukdyti darbinei atmosferai.

ieva

I

96405 įrašai

2011/06/21 17:28:46 17:28:46

senas hrienas:
taruj4: Kolegos asistavimas , glamonės ar verta tai leisti , kyla klausimas kuo tai gali baigtis

Jei leidi vadinasi to nori. O kai to nori , tai kuom dar gali baigtis....[/]
Manau , kad tuo viskas ir nesibaigia .Viskas vis tolyn...tolynnn ir žiu , kad tu nebežinai ką tolėliau daryt tiesiog viskas pradeda smaugt , pamilsti ir nebegali blaiviai mąstyti .....

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume