Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Savigaila

Savigaila

insieme_noi

I

23 įrašai

2010/05/10 10:49:04 10:49:04

Ar daznai uzpuola savigailos priepolai ir kaip is to vaduojates?

neringutia...

N

12 įrašai

2010/05/10 12:43:04 12:43:04

tektu pripazinti daznai. esu gan savikritiska, niekam nereikalingumo ir jausmo , kad aplink taves visi nekencia motyvas man puikiai suprantamas. nezinau kodel taip yra... nieko , tiesiog nueini, prisidegi cigarete, pagalvoji , kad kitiems buna zymiai blogiau, asmenine situacija nera tokia bloga ir apsiramini .....iki sekancio karto......

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/10 14:41:16 14:41:16

labai daznai. nerukau, gal todel grauzia dar labiau.

ieva

I

96405 įrašai

2010/05/10 15:32:57 15:32:57

As irgi nerukau. Savigaila uzeina karts nuo karto ,nezinau kaip tu minciu atsikradyti

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/05/10 19:21:12 19:21:12

Vadinasi, reikia ne rūkyti, o keisti požiūrį į save pačią. Kodėl tavęs turėtų kažkas nekęsti? Kodėl jautiesi nereikalinga?Pirmoj eilėj-mokytis mylėti save, tuoment dings reikalingumo kitiems jausmas. Pati sau reikalinga!!!

neringutia...: tektu pripazinti daznai. esu gan savikritiska, niekam nereikalingumo ir jausmo , kad aplink taves visi nekencia motyvas man puikiai suprantamas. nezinau kodel taip yra... nieko , tiesiog nueini, prisidegi cigarete, pagalvoji , kad kitiems buna zymiai blogiau, asmenine situacija nera tokia bloga ir apsiramini .....iki sekancio karto......

neringutia...

N

12 įrašai

2010/05/10 20:57:39 20:57:39

o gal zinai mango fruit, kaip to ismokti? jeigu jau taip isitikines, tai taip ir atrodo...

Mangofruit

M

1982 įrašai

2010/05/10 21:16:11 21:16:11

Pirmiausia reikia keisti požiūrį į save. Esi unikali, todėl turi suvokti, kad vieniems gali patikti, kitiems ne.Bet tau ir nereikia kitiems patikti-tu turi patikti pati sau. Atsisėk ir pagalvok arba susirašyk kokie tavo privalumai. Jų turi ieškoti net mažmožiuose ir jų atrasi. Ir daug. Pagirk save. Šypsokis sau. ..
Čia būtų ilgas komentaras, bet darnios poros žurnale yra straipsnis kaip mylėti save-paskaityk..

neringutia...: o gal zinai mango fruit, kaip to ismokti? jeigu jau taip isitikines, tai taip ir atrodo...

dainelė

D

1512 įrašai

2010/05/28 20:43:31 20:43:31

Mangofruit: Pirmiausia reikia keisti požiūrį į save. Esi unikali, todėl turi suvokti, kad vieniems gali patikti, kitiems ne.Bet tau ir nereikia kitiems patikti-tu turi patikti pati sau. Atsisėk ir pagalvok arba susirašyk kokie tavo privalumai. Jų turi ieškoti net mažmožiuose ir jų atrasi. Ir daug. Pagirk save. Šypsokis sau. ..

Na prisijungiu ir aš prie šitų patarimų, norėdama pasakyti, kad tie, kas patys sau nepatinkate, ateikite į juoko vakarėlius. Ten labai smagiai, be jokios įtampos pasipraktikuosite ir pasigirti, ir pasišypsoti pirmiausia sau, o drauge ir aplinkiniams, ir pasijuokti iš savęs, gausite iš aplinkinių apsčiai to paties ir kitokių gerų dalykų.
Siūlau bent kartą ateiti ir išbandyti.
http://www.juokojoga.com/apie-mus

Agnieška O

A

106 įrašai

2010/05/31 08:04:53 08:04:53

Buvo laikas,kai ir man taip būdavo.Po kurio laiko išsiaiškinau,kad tai atsitinka dažniausiai kaip vienas PMS simptomų,dar pridedant supratimą,kad kažkas,ko tikėjaisi,neįvyko.Siūlau pasekti save,įsitikinsite.Sąmoningai tuo laiku siūlau pradžiuginti save,kad būtų gerų emocijų.Jei yra kokios problemos reikia neatidėliojant spręsti.Visoms,kartais jaučiančioms savigailą,linkiu daugiau džiaugsmo.

conmebol

C

22 įrašai

2010/05/31 10:18:44 10:18:44

Agnieška O: Buvo laikas,kai ir man taip būdavo.Po kurio laiko išsiaiškinau,kad tai atsitinka dažniausiai kaip vienas PMS simptomų,dar pridedant supratimą,kad kažkas,ko tikėjaisi,neįvyko.Siūlau pasekti save,įsitikinsite.Sąmoningai tuo laiku siūlau pradžiuginti save,kad būtų gerų emocijų.Jei yra kokios problemos reikia neatidėliojant spręsti.Visoms,kartais jaučiančioms savigailą,linkiu daugiau džiaugsmo.

Gerai jums moterims: šiuo atveju jūs turit PMS. Vyrams sunkiau rasti problemų šsknis...

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume