Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Jo nuotaikų šuoliai darosi nepakeliami

Jo nuotaikų šuoliai darosi nepakeliami

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/10 16:21:25 16:21:25

O kas tave, Aiste, laiko? Kuo traukia žmogus, kuris šitaip tave skaudina ir žemina?

nata002

N

748 įrašai

2009/09/10 20:58:03 20:58:03

aiste: Turbut neretai pajuntame mylimojo nuotaikų kaitą. Galbūt tai apsipratimo, pažinojimo klausimas, bet ką daryti, jei tai tampa nebepakeliama, skausminga? Esu dar jauna studentė, jis porą metų už mane vyresnis. Poroje esame jau 3-4-tus metus. Prieš metus atsikrausteme gyventi į jo butą, nuo tada ir prasidėjo manęs žeminimas. Kone kasdien yra primenama, kad butas yra jo. Dabar, pasirodo, aš jau ir įkyri prielipa. Kuomet susiruošiau iš čia išsineždinti ir susikroviau mantą, pasirodo, aš kvailelė, nesupratau jo jumoro. Sakosi kalbąs nesąmones, o aš viską rimtai imu į širdį. Baigiu išeit iš proto. Vieną dieną dieną apie vestuves, kitą apie tai, kaip aš jam nusibodau... Ar apskritai mylintis žmogus gali šitaip elgtis?

Deja, dažniausiai tik pradėjus kartu gyvent pamatom koks tas žmogus yra iš tikrųjų...Jei jus vargina jo patyčios, kam delsti ir leisti save žeminti...

Violetinė

V

314 įrašai

2009/09/11 06:03:56 06:03:56

Dd:
Na, Violetine, Jūs negailestinga. Nereik savęs pamiršti. Bet. Ir savo pačios labui prieš išsiskiriant juk verta bandyti normalizuoti santykius, kalbėtis, aiškintis... Galbūt ieškotis kito būsto, kurio nei vienas savintis negalėtų. Įsitikinti, kad nėra šansų pagerėjimui. Juk nei vienas žmogus nėra absoliutus blogis - turi ir gerų savybių. Tobulų angelų taip pat nėra. Mylintys žmonės ugdo vienas kitą visą gyvenimą. Kas būtų, jei visi mėtytų savo partnerius pirmai krizei ištikus. Jei myli žmogų ir tiki jo galimybe keistis, iš tiesų gali daug ir ilgai ištverti. Kol viltis nežlugs. Ar kol neįsitikinsi, kad tikrai kenki sau.

Kartais reikia būti negailestingai, ypač kada kitas žmogus pradeda galvoti, kad esi kilimėlis kojoms nusišluostyti. Tai tiesiog reikia priminti, kad taip nėra ir jeigu priminus žmogelis vis dar nesusipranta, reikia tiesiog palikti jį ir viskas. Taškas. Jokių metų metus besitęsiančių "santykių gerinimų", "auklėjimų" ir t.t. ir pan. Taip susiklostė, kad man tenka susidurti su begale įvairiausių, kartais labai klaikių gyvenimo istorijų, tai aš galiu suprasti, ką iš tiesų gali reikšti tie "nuotaikų šuoliai", "juokai" ir panašūs dalykai. Galutinis rezultatas dažniausiai labai ir labai liūdnas būna.
Normalus, save ir kitą gerbiantis žmogus niekada, kartoju, niekada nesielgs taip, kad tyčia skaudintų kitą. O čia mes turime tikrai ne tą atvejį, kada žmogus buvo pavargęs ar kažkas jam nepavyko ir taip gavosi, kad suirzęs kažką grubiau pasakė.
Beje, kalbant apie juokus. Aiste, paimkit kokią sunkesnę keptuvę ir užėjus eiliniam jo "nuotaikos šuoliui", trenkit į kokią minkštesnę vietą. Paskui galėsit pasakyti, kad jūs pajuokavot, o jis, mažasis jūsų zuikelis kvailelis, nesuprato humoro....

Svetė

S

256 įrašai

2009/09/11 13:53:47 13:53:47

Violetinė: Aiste, tokiais atvejais kaip jūsų, mane stebina begalinė moterų kantrybė, atlaidumas, atsidavimas kitam žmogui visiškai pamirštant save ir savo jausmus.
Jeigu ne po pirmo tokio "nuotaikos šuolio", tai po antro nebematyčiau jokios perpsektyvos su tuo žmogum. Susikraučiau daiktus ir čiuožčiau, kol neišprotėjau kartu su juo.

Pritariu. Čiuožti ir kuo greičiau. Jeigu norės, pats susiras. Taip jau yra. Kol vyras myli, gali (žada) žvaigždes nuraškyti, o kai meilė praeina pavadina įkyria prielipa. Šis žodis daug pasako.

Aisté

A

38 įrašai

2009/09/13 09:27:26 09:27:26

Svečias: O kas tave, Aiste, laiko? Kuo traukia žmogus, kuris šitaip tave skaudina ir žemina?

[color=#004000:2mu9152f] Laiko turbut atsiminimai, visgi 4 metai tai ne menuo... Laiko augintinis, kuri kartu uzauginom. Jauciu pareiga pries jo tevus, nuostabus zmones. Ir pavydas, pagalvojus kad i mano vieta viena diena ateis kita. Laistys mano geles, dziaugsis musu suneliu ir dar daug daug. Sunku . Bet ir namie nebejauku. Aciu visiems uz patarimus, greiciausiai reikes deti ta zingsni ir kazkada nebesikankinti. Be jo bus labai tuscia...[/color:2mu9152f]

Mangofruit

M

1982 įrašai

2009/09/13 11:21:30 11:21:30

Išsinešk savo gėles ir negalvok, kad atėjusi kita bus labai laiminga-bus toks pats elgesio modelis. taigi-ir kita išeis..ir dar kita..Esi jauna ir neeikvok jaunystės tipui, kuris aiškina , kad butas jo.Praradai 4 metus ir dabar prarasi tik gėles ir šunytį, dar po 10 metų būsi praradusi jau 14 ir ko gero, turėsi vaikų, kas labai apsunkins padėtį. quote="aiste"]

Svečias: O kas tave, Aiste, laiko? Kuo traukia žmogus, kuris šitaip tave skaudina ir žemina?

[color=#004000:h7to8g05] Laiko turbut atsiminimai, visgi 4 metai tai ne menuo... Laiko augintinis, kuri kartu uzauginom. Jauciu pareiga pries jo tevus, nuostabus zmones. Ir pavydas, pagalvojus kad i mano vieta viena diena ateis kita. Laistys mano geles, dziaugsis musu suneliu ir dar daug daug. Sunku . Bet ir namie nebejauku. Aciu visiems uz patarimus, greiciausiai reikes deti ta zingsni ir kazkada nebesikankinti. Be jo bus labai tuscia...[/color:h7to8g05][/quote]

Samantta

S

481 įrašai

2009/09/13 12:31:55 12:31:55

Violetinė:
Dd:
.

Kartais reikia būti negailestingai, ypač kada kitas žmogus pradeda galvoti, kad esi kilimėlis kojoms nusišluostyti. Tai tiesiog reikia priminti, kad taip nėra ir jeigu priminus žmogelis vis dar nesusipranta, reikia tiesiog palikti jį ir viskas. Taškas. Jokių metų metus besitęsiančių "santykių gerinimų", "auklėjimų" ir t.t. ir pan. Taip susiklostė, kad man tenka susidurti su begale įvairiausių, kartais labai klaikių gyvenimo istorijų, tai aš galiu suprasti, ką iš tiesų gali reikšti tie "nuotaikų šuoliai", "juokai" ir panašūs dalykai. Galutinis rezultatas dažniausiai labai ir labai liūdnas būna.
Normalus, save ir kitą gerbiantis žmogus niekada, kartoju, niekada nesielgs taip, kad tyčia skaudintų kitą. O čia mes turime tikrai ne tą atvejį, kada žmogus buvo pavargęs ar kažkas jam nepavyko ir taip gavosi, kad suirzęs kažką grubiau pasakė.
Beje, kalbant apie juokus. Aiste, paimkit kokią sunkesnę keptuvę ir užėjus eiliniam jo "nuotaikos šuoliui", trenkit į kokią minkštesnę vietą. Paskui galėsit pasakyti, kad jūs pajuokavot, o jis, mažasis jūsų zuikelis kvailelis, nesuprato humoro....

Noriu pritarti violetinei. Kažkokia patologija. Jei mergina neturi problemų ir nebijo net sunkiausių - tuomet gali jį gydyti, auklėti etc.

Moteris33

M

54 įrašai

2009/09/13 17:20:29 17:20:29

mangofruit0406: Išsinešk savo gėles ir negalvok, kad atėjusi kita bus labai laiminga-bus toks pats elgesio modelis. taigi-ir kita išeis..ir dar kita..Esi jauna ir neeikvok jaunystės tipui, kuris aiškina , kad butas jo.Praradai 4 metus ir dabar prarasi tik gėles ir šunytį, dar po 10 metų būsi praradusi jau 14 ir ko gero, turėsi vaikų, kas labai apsunkins padėtį. ?

Labai teisingai pasakė mangofrut.
Viskas ką išvardinai - svarbūs, bet tai niekai, lyginant su savo gyvenimo gadinimu. Nepasakei, kad jį myli.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/13 16:04:30 16:04:30

Perskaciau visa tema ir pasirode keista tai, kad nuotaiku suoliais cia pasizymejes vyras, o ne moteris

Vaivita

V

290 įrašai

2009/10/13 16:14:12 16:14:12

Mieloji panele,kuo greiciau bekite nuo tokio "vyro",nes ateityje bus dar blogiau!!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume