Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Isprievartauta mergina

Isprievartauta mergina

šiaip

Š

12 įrašai

2009/06/22 19:03:36 19:03:36

Laba diena,

noreciau pasipasakoti ir sulaukti patarimu. Istorija tokia, viename pazinciu portale uzkalbinau simpatiska mergina, pasirode protinga, iskalbinga ir siaip tokia geriete. bendravome, jau buvom susitare susitikti, bet pirma karta neisejo susitikti. Ta vakara susirasinejome sms sinutemis ir ji pradejo klausineti apie mano zalingus iprocius. Gal ir nieko butu keisto, bet kai as paklausiau apie jos zalingus iprocius, ji pasake, kad megsta vaistukus. Na pradejau aiskintis, kodel ir kaip, kas. Paaiskejo kad ja pries 4 metus isprievartavo, po to bande nusizudyti, ir yra priklausoma nuo raminamuju. Ir as vos ne vienintelis apie tai zinau. Tevai nezino, tuo metu i policija nesikreipe. Seniau lankesi pas psichologa, bet nepadejo. Zodziu merginos gyvenimas sugriautas kaip reta. O kas baisiausia, siuo metu kazkodel jau uzejes juodasis periodas, ji nemato gyvenimo prasmes, nejaucia jokio dziaugsmo, be raminamuju neuzmiega. As ja visaip bandau itikinti kreiptis i psichologa, ji sutinka, kad reikia, bet neina. Ir toks jausmas, kad jai vis blogeja, tokie nepaaiskinami nerimo priepuoliai, kuriuos malsina vaistais. Prisipazino, kad galvoja apie savizudybe, pora kartu buvo prisigerus raminamuju su alkoholiu. Man baisu, del jos ir neisivaizduoju kaip jai padeti.

nesakysiu, nes durnai rašau

N

2 įrašai

2009/06/22 19:14:47 19:14:47

Man skaitant susidarė įspūdis, kad ji ir visai nenori, kad jai kas padėtų - tėvai nežino, psichologas nepadėjo.. Susirado internete auką, su kuo bendrauti ir kam zirsti.
Gal aš čia labai asmeniškai priimu - mano ex buvo susiradęs tokią nepaguodžiamą draugę, kurią vis gelbėdavo nuo savižudybės naktimis internetu.
Ji pradingo kai vieną kartą aš neapsikentusi įsiterpiau į jų čiatą ir pasakiau, kad jis ne vienas. Ir nieko, išgyveno.
Po to mano ex ir dar ir dar surasdavo visokių keistų sunkaus likimo internetinių draugių, kurias reikėdavo guosti.
Kol tapo ex.

Sava Upe

S

21 įrašai

2009/06/22 19:25:45 19:25:45

Niekas nepadeda labiau kaip tiesiog zmogiskas supratimas, priemimas. Suprask, priimk ja su visais jos jausmais, baimemis. Ir ji savaime "sveiks". Kaip suprantu daug ka laiko savyje, zinoma sunku jai... sunku gyventi su tokia nasta. Baime, kad pasmerktu, nesuprastu, kaltintu, juoktusi, uzsisuktu... Nebutinai ja supa zmones, kurie nesuprastu, bet ji nesijaucia saugi (is to kaip situacija aprasyta). Nuosirdziai jai linkiu atsitiesti ir mylinciu, priimanciu artimuju bei draugu.

???

?

227 įrašai

2009/06/22 19:33:41 19:33:41

O tu su ta mergina ar buvai susitikęs, ar vis dar bendraujate internetu? Kiek jai metų, kiek metų tau?

šiaip

Š

12 įrašai

2009/06/22 19:51:45 19:51:45

Man 24, jai 20. Buvau pora kartu susitikes.

TO "nesakysiu, nes durnai rasau". Na as tos siek tiek paranojikas taip pat, buvo man tokia mintis sovus, bet kazkaip nesitiki. Papurte mano naivu pasaku nameli si pazintis.

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/06/22 20:42:55 20:42:55

Ta mergaitė dar visai jauna,visiškas vaikas.O nesisako artimiesiems,nes nenori ilgai ilgai apie tai kalbėti.O dar nepamirš jie visą gyvenimą,jei pačiam norėsis pamiršti.Svetimas yra gerai,nors biški per greit suatviravo....bet gal nebeužlaikė savy....nežinau,man tai gaila jos.ir ypač ,kad savy turi nešiotis,tai baisu.Dar neaišku ko jos galvelė prisigalvojo...juk pagrinde mūsų tragedijos ir laimės smegenyse vyksta,kaip galvoji tą ir turi,būt gerai kad eitu pas galvos daktarą,sustatytų visas prasmes į vietas,gyventi norėtusi...

ieva

I

96405 įrašai

2009/06/22 21:11:17 21:11:17

mm, tokiu zmoniu problema istikruju ta kad jie pasauli mato tik ,,baltai juoda" ir nenori, bijo ji kitoki pamatyt, be kitu zmoniu pagalbos nelabai turi sansa ir pamatyt, klausimas kiek jai gali ir nori kiti padet, tarp ju ir tu. (seip jei nori konkreciu patarimu reiktu biski daugiau informacijos ir galbut protingiau butu pm o ne forumas)

Cerber

C

39 įrašai

2009/06/22 21:13:52 21:13:52

Svečias: mm, tokiu zmoniu problema istikruju ta kad jie pasauli mato tik ,,baltai juoda" ir nenori, bijo ji kitoki pamatyt, be kitu zmoniu pagalbos nelabai turi sansa ir pamatyt, klausimas kiek jai gali ir nori kiti padet, tarp ju ir tu. (seip jei nori konkreciu patarimu reiktu biski daugiau informacijos ir galbut protingiau butu pm o ne forumas)

netycie pamirsom prisistatyt jei suduomintu

šiaip

Š

12 įrašai

2009/06/23 06:38:01 06:38:01

Na kazkada bandziau itikinti, kad nueitu pas psichologa, ji sutiko, kad reikia. Bet ji neryztinga situo klausimu. Ir as ja suprantu, nueiti ir pasakotis kazkokiam zmogui. Bet gal jeigu as padeciau pasiryzti ji nueitu. Bet beda, kad as net nesugalvoju kur ja nuvesti. Miestas: kaunas.

nieko sau

N

21 įrašai

2009/06/23 06:47:47 06:47:47

Galit pradziai uzregistruot i psichologo konsultacija : tel. 34 00 27. Cia kriziu centras www.kamkc.lt(konsultacijos nemokamos), bet is to ka rasot, atrodo jai gali prireikt ir psichiatro pagalbos.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume