Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Zygfrid

Zygfrid

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/18 15:32:07 15:32:07

"Reikia būti raguotuoju Zygfrydu, kad atsispirtum bet kokiems kasdieniams nemalonumams, visokiai smulkiai trinčiai tarpusavio santykiuose, nereikšmingiems susidūrimams, kitų šunybėms, apkalboms ir panašiems dalykams, t. y. kad visai jų nejustum, juo labiau neimtum į širdį ir apie juos negalvotum, kitaip sakant, viso to reikia kratytis, stumti nuo savęs, paspirti koja, kaip ant tako gulinčiuas akmenukus, ir visiškai nesileisti į kokius nors jų apmąstymus" (A. Schopenhauer, Gyvenimo išminties aforizmai).

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/18 15:36:35 15:36:35

Pagalvojau, kad visai neblogai yra tureti personaline tema. Kaip pastebejote, tema patupdyta skyrelyje "sielos reikalai". Todel cia bus dazniausiai kalbama apie siela, o ne apie kuna, ta prasme genitalijas ir ju panaudojima (apie tai kalbama didziojoje forumo dalyje). Pasisakyti kvieciu visas laisvas ir isprotejusias asmenybes. Pakalbekime apie: ... cia padesiu daugtaski, nes apribojimu nera.

laukine vysnia

L

697 įrašai

2009/03/18 15:40:27 15:40:27

Sveikinu su nuosava laida jaučiu bus įdomu,na jei netingėsi prižiurėti...O pasisakysiu kada nors vėliau,gal kas paskatins tokį mano norą ...

Binary

B

784 įrašai

2009/03/18 16:06:04 16:06:04

Jums kažko trūksta? Gal norite apie tai pasikalbėti?

kora

K

2495 įrašai

2009/03/18 16:14:34 16:14:34

Zygfrid: "Reikia būti raguotuoju Zygfrydu, kad atsispirtum bet kokiems kasdieniams nemalonumams, visokiai smulkiai trinčiai tarpusavio santykiuose, nereikšmingiems susidūrimams, kitų šunybėms, apkalboms ir panašiems dalykams, t. y. kad visai jų nejustum, juo labiau neimtum į širdį ir apie juos negalvotum, kitaip sakant, viso to reikia kratytis, stumti nuo savęs, paspirti koja, kaip ant tako gulinčiuas akmenukus, ir visiškai nesileisti į kokius nors jų apmąstymus" (A. Schopenhauer, Gyvenimo išminties aforizmai).

Kokia priestaringa tu butybe Bent is pasirinkto paveiksliuko - tikrai maistinga asmenybe, akmenukus bespardanti po kojom arba tokia nori but Sieloj ir jausmuose noretum buti abejingas, taciau jautrus be galo, gyvenime sudetinga bus

Alibi

A

7 įrašai

2009/03/18 16:15:34 16:15:34

Brangusis Zygfrid,
manau nemazai zmoniu sutiks su kuklia mano nuomone kad cia jau uzknisai visus Komentarai kartais visai teisingi, taciau kuo toliau tuo labiau isijauti i vaidmeni, komentaruose daugeja daznai ir nepelnytos ironijos. Vaikas kad pasakoja kaip jis su keliom mergaitem per diena duodas, kaip ji visos myli, kiek daug jis uzdirba, koks jo poziuris i viska teisingas .. Ir tu be viso to dar speji cia buti bene pats aktyviausias dalyvis !! Tai yra nuostabu O dar tie tavo pareiskimai kokie vyrai memes ir beviltiskos moterys cia sedi .. Zuikeli tu mano mazas, vienoj valty sedim, tai gal ir plaukim kartu ?

Su meile

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/18 16:30:05 16:30:05

kiesux'o fane: lauksim kiesux'o pasisakymu

Zygfird o tu galetum ir nesilepti, po neregistruotais nickais, ar taip megini savo temos populiaruma pakelt? Sunku, kazka pasakyt nepazystant zmogaus, matyt demesio ir savirelizacijos siek tiek truksta, tai visaip kaip stengiasi pasirodyt

Zygfrid1295609168_db

Z

2032 įrašai

2009/03/18 16:37:13 16:37:13

kiesux:
kiesux'o fane: lauksim kiesux'o pasisakymu

Zygfird o tu galetum ir nesilepti, po neregistruotais nickais, ar taip megini savo temos populiaruma pakelt? Sunku, kazka pasakyt nepazystant zmogaus, matyt demesio ir savirelizacijos siek tiek truksta, tai visaip kaip stengiasi pasirodyt

As nesislepiu po neregistruotais nickais. Taip pat pastebesiu, kad Jusu pasisakymai sioje Mano temoje nera pageidaujami. Si tema skirta asmenybems o ne loxams. Todel prasyciau prasmingesniu pasisakymu.

kiesux

K

1086 įrašai

2009/03/18 16:43:19 16:43:19

Zygfrid:
As nesislepiu po neregistruotais nickais. Taip pat pastebesiu, kad Jusu pasisakymai sioje Mano temoje nera pageidaujami. Si tema skirta asmenybems o ne loxams. Todel prasyciau prasmingesniu pasisakymu.

isbanink mane jei nepatinka mano pasisakymai

ieva

I

96405 įrašai

2009/03/18 16:45:01 16:45:01

Zygfrid: As ir pats nesuvokiu ka darau sitame forume.

Kodel mane toleruoja forumo administracija. Hmmm... Nepaisant to, kad pastoviai uzsiblokuoja mano pasisakymai, atrodo dar galiu rasyti. Kita vertus, jei manes nebutu ir dar keletos zmoniu- sito forumo visai nebeliktu. Visgi reikia ivertinti pasisakymu skaiciu.

Del forumo temu. Mielas mano drauge: neskaitykite tu temu kurios Jums nepriimtinos. Jokiu budu neliskite kur kalbama apie seksa. Siame saite yra puiki galimybe susikurti savo personalines temas ir jose kalbeti apie Jums rupimus klausimu.

Apie skatinima eiti i sona. Turiu pastebeti, kad pazinciu svetaine is idejos skirta vienisiems zmonems, kurie turi moraline teise dulkintis su kuo geidzia. Tikrai niekad nesiuliau kazkam ardyti savo seimu ir pulti dulkintis su bet kuo. As asmeniskai turiu mylima moteri ir pas kitas nevaikstau. Nes kai zmogus randa SAVO zmogu jam kitu nereikia. O jei zmogus yra vienisas, manau kad jis gali elgtis kaip jam norisi ir miegoti su savo draugemis, moterimis, vyrais, gyvuliukais, namu apyvokos daiktais ir ect. Laisva salis mielieji.

Ir galiausiai. Jeigu Jus slegia kompleksai, tai nereiskia kad visi kiti turi patalogija.
Aciu.

Teisingai nustatyta potologija, ji vadinasi Zigfid.
Tai patalogija pasireiškianti nesugebėjimu suvaldyti tolerancijos kito asmens pasisakymuose, kuriuose kalbama su kuo kiek kur kaip kada pasidulkino.
Ar pastebi bent kelis dalyvius kurie atvirai diskutuoja kas kur kada už kiek ir panašiai. Jei tėvai nepaaiškino, tai bent pastabas reaguok. Būtų Block sender (ignore list) nerašyčiau.

PS pasisakymas čia ir dar nukopinsiu į tavo asmeninę, už Kiesux įžeidimą krikštiju tave šio forumo NARCIZU Pirmuoju
Šia tau plunksnagrauži

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume