2008/10/29 08:32:07 08:32:07
kazkiek panashu ir i mane pati :) siaip kaip mano toks patarimas butu skaityti knygas populiariosios psichologijos, ten viska graziai, paprastai ir itikinamai isdesto visas gyvenimo tiesas. ir jei nesi viska neigiantis ir atmetantis po keletos knygu poziuris i gyvenima truputi pradeda keistis :) na kaip sakant cia paciam su savim reikia dirbti, jei ji nenori keistis, tai tu jos ir nepakeisi
2008/10/29 09:17:28 09:17:28
Kazkiek priestaravimu yra jusu aprasyme. Del ko ji pergyvena? Kad yra egoiste?
Jei, taip, ji pati nores keistis. Suprantu jusu nora padeti draugei, bet jus nepriversit zmogaus pasikeisti,jei jis pats TO Nenores. Yra zmoniu su ivairiais charakteriais, ir paprastai, jei zmogui trukdo jo charakterio savybes, jis pats bando jas keisti.Jusu pasiaukojimas padeti tik dar labiau stiprins drauges ego.Jei jai is tikruju yra sunku, pasiulykit jai apsilankyti pas psichologa.Ten ji vienaip ar kitaip atsivers ir jai tikrai palengves.
2008/11/09 16:15:19 16:15:19
Jei draugė nenorės skaityti psichologinių knygų, ji jų neskaitys. Taip pat ir nebandys pasikeisti. Net geriausia draugė neprivers. Rolbraz, jei tau iš tikrųjų rūpi draugės savijauta, dažniau su ja būk kokiuose nors renginiuose, kad po to galėtumėte kartu analizuoti patirtus pojūčius
2008/11/09 17:09:32 17:09:32
O kodėl nori pakeisti savo draugę? Manau, kad viena iš draugystės dovanų - būti priimtam tokiu, koks esi. Jei draugė norės keistis - ji tai ims ir darys pati. Kiekvienas turi atrasti savo vidinę harmoniją ir tam receptų nebūna. Jei ji kenčia - galbūt tikrai, verta apsilankyti pas psichologą. Bet.. tokios pagalbos turi ieškoti pats žmogus.
Nesikoncentruok į draugės trūkumus - su tais, kurie jai kliudo, ji pati susitars, o pabrėžk jos teigiamas savybės - juk ji turi jų begalę? Jei ne - tai kodėl laikai save jos draugu?
2008/11/09 19:55:07 19:55:07
Turbūt esate girdėję tokius žodžius apie draugą:
Jei vieną dieną tu norėsi verkti - paskambink man. Aš nepažadu, kad tave pralinksminsiu, bet galėsiu verkti kartu.
Jeigu vieną dieną norėsi pabėgti nuo visų - paskambink man. Aš tavęs neprašysiu sustoti, bet bėgsiu kartu.
Bet jei vieną dieną tu paskambinsi ir aš neatsiliepsiu, surask mane - gal man reikia tavo pagalbos.
Draugu tapti sunku, draugystę sugriauti galima staigiai, tik ar verta, juk draugai nesimėto
2008/11/11 11:08:16 11:08:16
Man keistai skamba pasakymas, kad zmogus turi apsilankyti pas psichologa.... Yra tokiu zmoniu kurie netiki kad jiems kas nors pades, nei vaistai nei psichologai, jie tiesiog gyvena toliau ir priima viska taip kaip yra....
2008/11/21 11:45:36 11:45:36
Rolbraz, ką patarti nemtęs ir nekalbėjas su Tavo drauge, tikrai negaliu pasakyti, gali būti kad tu visai ne tas problemas nurodei, galbut ji kencia visai ne nuoto ir egoizmas yra kaip pasekme o ne priezastis, kaip apsauga, o ne trukumas... siaip butu isties idomu susipazinti, nes kazkaip viduje jauciu kad esu padejas panasiems zmonems aisku, cia ne vandos ir ne dienos reikalas tiesiog draugauju su žmogum buna daznai kartu bendrauju, perprantu jo veiksmus atrandu silpnas vietas o tada veikiu per jas žmogu ir priklausomai nuo žmogaus kietumo, jis vistiek palengva pasiduoda itakai, ir pradeda keistis, o kai nuo akiu nukrenta šydas ir pats su džiaugsmu nori keistis ir atrasti save tikraji... bet tam reikia laiko jeigu Tau tikrai rupi tavo drauges likimas pamegink man parasyti i e-mail'a [email protected] arba krastutiniu atveju gali tiesiog paskambinti +37061696379, jeigu butu galimybe butu gerai susitikti tiek su tavim tiek su tavo drauge... nezinau is kur esi, tai su tuo gali but problemu... tikekimes kad vilnietis, tada butu daug lengviau... simtaprocentines garantijos kad tikrai padesiu neduodu, bet sirdis sako kad sugebeciau ka nors pakeisti...
2008/11/21 11:51:21 11:51:21
dar galiu prideti kad pats esu egoistas ir man kitu problemos lyg ir nerupetu, ir savu turiu kuriu neisprendziu, bet padedamas kitiems sugebu geriau suprasti save ir ispresdamas kitu problemas atrandu sprendima savoms, todel egoizmas isties nera blogas dalykas, reikia moketi juo naudotis kaip irankiu nukreiptu pries pati egoizma...
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume