2011/10/03 19:25:34 19:25:34
Aš kitaip paklausti noriu: VYRAI,ar jus tikite meile tie kuriems virš 40 yra? Man panašu kad ne. norite tik būti lepinami, glostomi, o patys tingite ranką ištiesti, kad paliestumėt savo moterį, kurią patys ir pasirinkote, svarbiausia dar ne žmoną. Pabučiuoti irgi per sunku, o mylėjimąsį apibūdinate kaip pareigą? Kas jums darosi, ar po 40ies visi jūs tokie, ar verta kitokio man ieškotis?
2011/10/04 03:43:05 03:43:05
Ieškokis jaunesnio - kokio tai studento.
2011/10/04 06:48:26 06:48:26
kitaip: Aš kitaip paklausti noriu: VYRAI,ar jus tikite meile tie kuriems virš 40 yra? Man panašu kad ne. norite tik būti lepinami, glostomi, o patys tingite ranką ištiesti, kad paliestumėt savo moterį, kurią patys ir pasirinkote, svarbiausia dar ne žmoną. Pabučiuoti irgi per sunku, o mylėjimąsį apibūdinate kaip pareigą? Kas jums darosi, ar po 40ies visi jūs tokie, ar verta kitokio man ieškotis?
Na jei Jusu vyrams nesinori Jus pabuciuoti, o i lovoje Jus vyrams nepatraukli, tai gal problema ne vyruose, o Jumyse? Arba vyrus specifinius renkates, arba kaip moteris nesate viliojanti
2011/10/04 07:38:48 07:38:48
Svečias: Kokia aš tau babuška? Aš tobula moteris, be abejo, stilinga, graži ir seksuali. Moku pasirūpinti savimi, stilingai rengtis ir būti patraukli pačiai sau. Jokie seniai ir Borgijos manęs nedomina.
O man visada patiko Borgijos postrigavimai, kad ir kaip jums nepatiktų. Labai jau išrankios moterys čia susirinkusios. Kitose svetainėse būna kur kas kuklesnės. Tokių aukštų reikalavimkų kaip čia tikrai nekelia. Gal jūs Borgia atstūmė - tai dabar čia taip nirštate ant dieduko. Beje, ar jūs nors viena jį pažįstate, ar esate mačiusios jį gyvai?
2011/10/04 16:04:11 16:04:11
Svečias: Svečias: Kokia aš tau babuška? Aš tobula moteris, be abejo, stilinga, graži ir seksuali. Moku pasirūpinti savimi, stilingai rengtis ir būti patraukli pačiai sau. Jokie seniai ir Borgijos manęs nedomina.
O man visada patiko Borgijos postrigavimai, kad ir kaip jums nepatiktų. Labai jau išrankios moterys čia susirinkusios. Kitose svetainėse būna kur kas kuklesnės. Tokių aukštų reikalavimkų kaip čia tikrai nekelia. Gal jūs Borgia atstūmė - tai dabar čia taip nirštate ant dieduko. Beje, ar jūs nors viena jį pažįstate, ar esate mačiusios jį gyvai?
Ot tai grazu Borgija - pats parasei, pats save pagyrei... kam tas kvailas apsimetinejimas?
2011/10/04 16:57:13 16:57:13
Darosi įdomu, kad žmogus gali pats parašyti ir pats pagirti tai ką parašė. Įdomūs čia žmonės susirinkę - nepakaltinami.
2011/10/04 17:37:06 17:37:06
taigi Borgia is Vasaros g. ligonines pabeges. Tik apsimetineja ne pacientu, o daktaru
2011/10/04 17:42:34 17:42:34
Tokių pridurkų net one.lt nėra.
2011/10/04 19:19:03 19:19:03
Svečias: kitaip: Aš kitaip paklausti noriu: VYRAI,ar jus tikite meile tie kuriems virš 40 yra? Man panašu kad ne. norite tik būti lepinami, glostomi, o patys tingite ranką ištiesti, kad paliestumėt savo moterį, kurią patys ir pasirinkote, svarbiausia dar ne žmoną. Pabučiuoti irgi per sunku, o mylėjimąsį apibūdinate kaip pareigą? Kas jums darosi, ar po 40ies visi jūs tokie, ar verta kitokio man ieškotis?
Na jei Jusu vyrams nesinori Jus pabuciuoti, o i lovoje Jus vyrams nepatraukli, tai gal problema ne vyruose, o Jumyse? Arba vyrus specifinius renkates, arba kaip moteris nesate viliojanti
Tikrai ne, ir susilaukiu nemaža komplimetų iš kitų vyrų, esu liekna ir pakankamai patraukli, būtent tuo ir išsiskyriau jam iš kitų. Kitaip kam jam iš viso su manim būti? Manau, kad tam vyrui reikia tik globos . Tikrai specifinį pasirinkau . Senukas jau.49m.
2011/10/05 11:11:29 11:11:29
IR VEL NUKLYDOT NUO TEMOS
Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume