Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Guodėjos sindromas arba sudaužytų širdžių gydytoja

Guodėjos sindromas arba sudaužytų širdžių gydytoja

smaila

S

343 įrašai

2008/08/28 18:32:41 18:32:41

Turiu charakterio savybių, kurios labai traukia žmones, norinčius išsipasakoti. Moku išklausyti, paguosti, nuraminti. Atrodo tai geri bruožai, bet... Artimi draugai, giminės, jei išgyvena sunkumus poroje ar skyrybas, visada ateina guostis pas mane. O aš jaučiu, kad per savo gerą širdį pati lieku išsekusi. Iš manęs nuolatiniai problemų klausimai tarsi pradėjo išsunkinėti energiją... Man nusibodo būti guodėja ir tarpininke tarp susipykusių draugų porų! Man trūksta teigiamų emocijų. Taip norėčiau, kad man draugė paskambintų ir tiesiog pakviestų į kiną... Bet vėl turiu raminti ir gydyti jos sudaužytą širdį...

Gal tarp jūsų yra besijaučiančių panašiai kaip aš? Ką daryti? Kaip likti drauge, kuri gali paguosti, bet tuo pačiu ir ta, su kuria žmonės norėtų linksmintis ir juoktis?

Tofile

T

3 įrašai

2008/08/29 18:18:06 18:18:06

man tas pats, ir sprendimo neradau...

Trolis

T

213 įrašai

2008/08/31 20:30:52 20:30:52

Manau, kad guosdama kitus, tu ir pati jauti, kad tau to reikia. Galbut tai noras jaustis reikalinga, galbut- patvirtinimas sau, kad esi stipresne uz guodziamuosius. Atsakyk pati sau- kam tau tai ir kodel ta darai vel ir vel? Tada, manau bus lengviau susigaudyti, ko tau is tikro reikia ir nejausti saves aukos busenoje.

vaidsss

V

197 įrašai

2008/09/03 09:07:39 09:07:39

Pažįstu tokių žmonių. Tiesiog toks charakterio tipas. Bet jiems paprastai klausyti kitų bėdų yra norma ir jie dėl to nepergyvena. Kažkas tokio yra žmonėse, kad jie jaučia poreikį sugerti į save visų aplinkinių blogas emocijas...

egis

E

73 įrašai

2008/09/03 11:23:47 11:23:47

Energetiniai zombiai :) Tai ir pasakykite, kad pvz. siandien nenorite kalbeti apie jo/jos problemas ir pasiulykite nueiti i kina :)

egis

E

73 įrašai

2008/09/03 11:26:51 11:26:51

Niekas tokio poreikio nejaucia ! Taip, yra zmoniu tipas, kuriuos lengva isnaudoti, nes jie nesugeba pasakyti NE. Galvoja, kad jei tai padarys santykiai nutruks. Bet ar labai reikalingi tik isnaudotojiski santykiai ?

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume