Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Minties galia: ar tikite, kad mintimis galite paveikti savo gyvenimą?

Minties galia: ar tikite, kad mintimis galite paveikti savo gyvenimą?

kudlė

K

6 įrašai

2009/08/06 07:28:40 07:28:40

<

div class="replay">Auris: O,man ispudi paliko Zelando knyga"TRANSERFINGAS",maciau knygyne,bet geriau
Esu skaičiusi V.Zelando "Transserfingą". Labai įdomu, išties. Bet kaip jis teigia savo interviu, šios žinios ne visiems tinka. Tik tiems, kurie iš tiesų ketina kažką savo gyvenime keisti ir pasiryžę valdyti savo likimą. Įdomus buvo pojūtis skaitant - tas mokymas pagauna tave, viskuo imi tikėti, viskuo žaviesi, "ant bangos" pakliuvęs tuos siūlomus metodus imi mėginti( tarsi juokaudamas ar žaisdamas)savo gyvenimo praktikoje - ir ką jūs sau manot? - veikia! Bet paskiau pritrūksta to taip vadinamo "aukšto dėmesio išlaikymo " lygmens,kaip reikalauja autorius, nebepajėgi tiek ilgai būdrauti, apsnūsti, nuleidi kartelę, ir vėl daug kuo imi abejoti, tingėti, pritrūksti energijos... Tas Zelando mokslas, kaip sakoma, "ne kožnam pabožnam Dievo š...uostyt". Bet, manau, kas pajėgtų pasinaudoti - veikia 100 proc. Pamėginkit!

naivuole_paikuole

N

3 įrašai

2009/08/10 13:57:30 13:57:30

Esu skaiciusi ne viena knyga apie savo minciu valdyma, bet taip ir neismokau. Matyt, nesu lengvai pasiduodanti itaigai.

dainelė

D

1512 įrašai

2009/08/14 15:37:44 15:37:44

Ausrys: Ar tikite, kad jusu mintys gali pakeisti jusu gyvenima? Tai yra, kad negatyvios mintys prisaukia nelaimes, o pozityvios - sekme. Gal galit pateikti pavyzdziu is savo gyvenimo? ; )

O kaipgi, mintys realiai keičia gyvenimą, vien todėl, kad jos užima laiką...
Mąstai svarstai ką nors visiškai nereikalingo, pvz. negatyviai, kodėl kitos/kiti už mane geresnės/i, kaip įsigyti suknelę pačią gražiausią/ auto patį geriausią, oi ką daryt, krūtinė ar dar kas per maža/s... laikas bėga...
paskui imi svajoti, pvz., pozityviai, o jeigu aš turėčiau, o kaip gerai būtų, o gal jis ar ji...
o laikas teka sau... gyvenimas tikras eina pro šalį (nepastebėtas), o darbas (koks nors) stovi - irgi nepastebėtas... ir štai ateina MIRTIS

ieva

I

96405 įrašai

2009/09/07 15:01:38 15:01:38

Musu mintys galingos. Pameginkite ryte sau pasakyti, kad diena bus gera ir tuo patiketi - diena tokia ir taps!

violiuke

V

10 įrašai

2010/05/09 19:10:23 19:10:23

As asmeniskai daznai is ryto pries sunkia diena "programuoju" ateinancia diena, sakau sau, kad viskas vyks sauniai, skaldziai, greitai ir visada priduriu, kad TAIP KAIP MAN YRA GERIAUSIA. Ir jeigu ta diena nesiseka taip kaip noreciau, pvz eini pokalbi del darbo arba nori susitikti su tam tikru zmogum, ir ta dien del kazkokiu aplinkybiu nepriima i darba arba nesigauna susitikti su tuo zmogum, bet ziurek paskambina kitas zmogus pasiulo toki gera pasiulyma, kurio nesitikejai ir jeigu butum susitikes su numatytu zmogum, nebutum galejas sutikti su pasiulymu, kuris tau geriausiai tinka arba kita diena paskambina kitas dabdavys ir pasiulo dar geresnes darbo salygas. Taigi reziume, "programuojant", kad viskas vyksta taip kaip maj yra geriausia, kad ir kokia yra eiga - finalas buna pats geriausias.
Tikra istorija: zmogus pries egzamina "programavo" ta fraze ir tris kartus neislaike egzamino, Jus paklausit, tai kas cia tada tokiop gero? Finale perstojo i kita mokykla ir dziaugesi, kad mokosi tai, kas yra prie sirdies.
PATARIMAS: kad ir ka sau "programuotumetes" niekada nenaudodokit zodelio NE. pvz kad tik nepatekciau i avarija, kad tik nepagautu. Nes visata nezino zodelio NE. Pvz as pasakysiu tik negalvok apie melyna karve raudonoje pievoje. Koks pirmas vaizdinys iskilo? butent toks koki sakiau negalvoti. Todel kai ka nors galvojat keiskit i pozityva. Pvz: vietoj nepramiegoti, reikia galvoti kad atsilelsiu laiku, vietoj pasakymo "kad tik NEatleistu is darbo" - "kad mane paliktu mano darbo vietoje" ir t.t.
SEKMES KURIANT SAVO ATEITI

Ana

A

49 įrašai

2010/05/09 21:32:57 21:32:57

as kaip tik pries perskaitydama sita foruma, aiskinau vienam zmogui, kad reikia galvoti tik apie teigiamus dalykus, o neigiamus paversti teigiamais...be to tikiu, kad viskas gyvenima ne siaip sau vyksta... tas zmogus atsake man, kad nevisos svajones pildosi ir as pagalvojau, o ka jeigu jis sako tiesa. Bet staiga atradau si foruma, todel dabar dar stipriau tikiu, kad gyvenime pilna stebuklu ir ivairiu zenklu, kurie mums gali labai praversti, kai buna sunku

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/29 20:07:08 20:07:08

Šventai tuo tikiu.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/29 20:22:24 20:22:24

Einu išsivemti

Lady_scorpio1302026861_db

L

1373 įrašai

2010/07/29 20:35:20 20:35:20

Svečias: Einu išsivemti

Matyt, yra ką. Keisk mąstymą.

ieva

I

96405 įrašai

2010/07/30 18:14:07 18:14:07

kpija: Kodėl protingoms moterims nesiseka meilėje?minties galia ne tik sajungininkė:

Liūdna, bet faktas - kuo moters intelektas aukštesnis, tuo sunkiau jai būti laimingai asmeniniame gyvenime. Taip nutinka, nes karjeros pasiekusios, finansiškai nuo nieko nepriklausomos moterys nepakenčia ir nepateisina vyrų trūkumų. Su tokiomis moterimis vyrams, kurie neprilygsta jų statusui, yra labai sunku bendrauti, jie jų tiesiog prisibijo.

Mokslininkai pastebi, kad intelektualės dažniau yra linkusios analizuoti santykius vietoje to, kad aistringai į juos nertų. Sveikas protas, aišku, gerai, bet jis dažnai užgniaužia emocijas. Tokios moterys tiesiog neskleidžia šilumos, nėra atviros, o vyrai tai žino, tad aplenkia jas ratu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume