Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Minties galia: ar tikite, kad mintimis galite paveikti savo gyvenimą?

Minties galia: ar tikite, kad mintimis galite paveikti savo gyvenimą?

valdddas

V

16 įrašai

2008/09/08 17:41:41 17:41:41

labai gera patarle ka pasesi ta ir pjausi kitaip sakant kaip mastysi ta ir turesi

Svečias

S

689 įrašai

2008/09/12 11:31:37 11:31:37

Man atrodo, mintys - tai jau rezultatas. Paviršius. Reikia ne mintis keisti, o tai, kas jas tokias sukelia, kad jos kiltų kitokios. O tai ne paprasta. Su mintimis gali dorotis tik kaip su kokiais neklaužadom vaikais - jei moki pedagogiškai, pavyks, jei ne - bus dar blogiau.

Svečias

S

689 įrašai

2008/09/16 11:13:13 11:13:13

Taip, aplinka veikia mus ir mūsų mintys aplinką - viskas susiję. BEt reikia mintis išmokti liakyti, atskirti savas nuo svetimų, nuo primestų, tuomet veiksime aplinką teigiamai (o kai reikia neigiamai)ir ji darys poveikį mūsų mintims. Minčių veikimą teko patirti savo gyvenime įvairiose situacijose, o ir dabar bendraujau su žmogum,kuris būtent ir tyrinėja minties struktūrą, poveikį, atėjimą, galingumą ir etc.

globali

G

8 įrašai

2008/09/21 16:10:03 16:10:03

labai patinka tokiom temom kalbet,nes kiek imanoma dirbu su mintim ir aukleju jas :)Visai buna neblogai.Keiciu net bendraminciu rata,kad butu apie ka kalbet.Nes kartais bunu visai nesuprasta. Manau kad buna ir jums.Mane domintu ir artimiau susipazint,kurie neabejingi dasiniam tobulejimui. Mano skype kgcjolanta mielai laiksiu:)

smaila

S

343 įrašai

2008/10/21 13:14:15 13:14:15

Man neaiški Margaritos Monteksier mintis, kad pasąmonė yra juodasis tarnas. Kodėl tai manai? Ar pasąmonėje yra vien negatyvūs dalykai?

tamsta

T

324 įrašai

2008/10/21 14:37:28 14:37:28

labiausiai galima paveikti ne mintimis, o darbais...mano giliu isitikinimu..:-)

santanele

S

1 įrašai

2009/01/18 18:52:05 18:52:05

Zmogaus mintis yra labai galinga.Ji kuria jusu gyvenima,keicia kitu zmoniu likimus jiems net neitariant,jei tavo mintis yra susijusi su zmogumi,ji nukeliauja i jo biolauka,ir privercia savaip elgtis jam to net neitariant,jei mastote teigiamai jums bus teigiamai atlyginta ,venkite neigiamu minciu,nes patys uz jas atsakysite,to nezinodami,mastykite atsargiai,mintis yra kur kas galingesne nei tavo istartas zodis.Minti veikia kazkokia nematoma jega,kuri padeda realizuoti savo troskimus,ir pasiekti teigiamu rezultatu.Mintis tai kelias i sviesa i isminti,tik ne kiekvienas pasirenka ta kelia,bet jei ji pasirinkai,zinok zmogau viskas kas tavo gyvenime atrode nerealizuojama realizuosis.jei yra kurinys visada bus ir kurejas.zmogus yra didziojo kurejo kurinys,paimkime pavyzdi jei matome pakabinta paveiksla visada zinosime ,kad egzistuoja ir tai kas ji nupiese.Lygiai tapat ir zmogus turi didi kureja kuris yra uz mus daug galingesnis,ir siuncia mums nematomas jegas

MANTUKAS

M

1 įrašai

2009/01/19 08:33:33 08:33:33

Moksliniais tyrimais irodyta, kad zmogaus samone geba paveikti materialuji pasauli - pirmiausiai buvo atliktas tyrimas su elektronu pluostu, veliau - generuojant atsitiktinius skaicius ir t.t. visais atvejais tyrimai buvo daug kartu pakartoti ir rezultatai buvo ryskiai pastebimi. Vien zmogaus samone sugebedavo visiskai pakeisti eksperimentu eiga ir rezultatus. Kas tuo domisi ir turi kantrybes, rekomenduoju paziureti filma "Down the rabbithole" (filmas trunka ilgiau nei 5 valandas). Tikrai patiks keicia poziuri i gyvenima...

ieva

I

96405 įrašai

2009/01/19 11:53:27 11:53:27

Jau taip mane tevai sutvere, kad beveik neturiu pavydo jausmo. Jei zmogui sekasi, tai man del jo smagu. Turiu daug draugu. Bet juos rusiuoju. iki 10 turiu tikru draugu, kur galiu kalbeti atvirai. Taciau tai dar nereiskia, kad manes niekas neiskaudina. Jau nysteje skriaudejui vis palinkedavau, kad nepasisektu. Ir mano zodziai tiesiog prilipdavo. As pasibaisejau savo mintimis. Dabar niekam nelinkiu blogo, nes pildosi, po to ir man kas nors negero atsitinka. Sventai tikiu, kad nebusi laimingas prekiaudamas degtine ar narkotikais, zmoniu nelaimes atsisuks pries tave. Tikiu minties galia ir Dievo (ar likimo ) atlygiu.

Morpho

M

1 įrašai

2009/07/28 18:06:50 18:06:50

Minties galia iš tiesų yra stebuklinga. Ir nesvarbu, jūs ja tikite, ar ne, ji veikia mūsų gyvenimuose labai stipriai.
Prieš metus ar pusę sužinojau, kad tokia egzistuoja ir spėjau įsitikinti jos galia. Tik be galo sunku ją pažaboti ir neleisti savo baimėms prasiskverbti ir griauti gyvenimą. Minties galia pasiremia kone visos religijos

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume