Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Bažnyčia prieš kontracepcija - gimdykim kiek dievas duos

Bažnyčia prieš kontracepcija - gimdykim kiek dievas duos

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/02 13:53:54 13:53:54

kiesux:
Svečias: Valio. Tai jei tau nusispjauti - kodėl diskutuoji tokiose temose?

nusispjaunt ant baznycios poziurio i sita klausima, o ne nusispjaut ant diskusijos ir pacios temos

Man kažkaip nelabai bepanašu į diskusiją, kai šitiek spjaudomasi.
Tai apie ką šita diskusija jūsų nuomone, jie ne apie bažnyčios nuomonę?

kiesux

K

1086 įrašai

2010/11/02 16:21:29 16:21:29

Svečias:
kiesux:
Svečias: Valio. Tai jei tau nusispjauti - kodėl diskutuoji tokiose temose?

nusispjaunt ant baznycios poziurio i sita klausima, o ne nusispjaut ant diskusijos ir pacios temos

Man kažkaip nelabai bepanašu į diskusiją, kai šitiek spjaudomasi.

As nesuprantu, ko jus nesuprantat. Taip diskusija apie baznycios nuomone, as ir pasisakiau, kad baznycia kaip baznycia ir as nueinu ten kartais, bet tai nereiskia, kad esu fanatikas, ir laikausi betkokios nuomones, kuria tik issako/palaiko baznycia, kaip ir konkreciu aptariamu atveju. Taip ir pasisakiau, jog man vienodai, ka sako baznycia siuo klausimu, juo as turiu savo nuomone, kuria isedsciau ir kurios laikausi, kitas zmogus gal sutiks su baznycios nuomone ir t.t. tai ir yra mano galva diskusija... o jusu nuomone ne

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/02 21:31:38 21:31:38

Gal pasiskaitykite apie bažnyios veiklą.Tiesiog (angelų)veikla.Gaila,kad ne viską galima sužinoti.Aš nesmerkiu.Tik tokia tiesa.

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 07:16:16 07:16:16

kiesux:

As nesuprantu, ko jus nesuprantat. Taip diskusija apie baznycios nuomone, as ir pasisakiau, kad baznycia kaip baznycia ir as nueinu ten kartais, bet tai nereiskia, kad esu fanatikas, ir laikausi betkokios nuomones, kuria tik issako/palaiko baznycia, kaip ir konkreciu aptariamu atveju. Taip ir pasisakiau, jog man vienodai, ka sako baznycia siuo klausimu, juo as turiu savo nuomone, kuria isedsciau ir kurios laikausi, kitas zmogus gal sutiks su baznycios nuomone ir t.t. tai ir yra mano galva diskusija... o jusu nuomone ne [/quote]

O ką čia diskutuoti, jie tu ta bažnyčios nuomone net nesidomėjai, nes tau į ją nusispjauti? Aš bažnyčios neatstovauju ir kontracepciją vartoju, bet aš bent jau žinau argumentus ir istoriją kodėl bažnyčia prieš. Ir visiškai su jais sutinku, tik kad aš žmogus per silpnas kad laikytis visų dievo ir bažnyčios įsakymų: nevok, nepaleistuvauk, gerbk savo tėvą ir motiną...

ieva

I

96405 įrašai

2010/11/03 10:12:46 10:12:46

Aha, man į jūsų nuomonę nusispjaut, padiskutuokime apie tai

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume