Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąSielos reikalai → Ko klausia kunigas, kai nuneši pareiškimus tuoktis?

Ko klausia kunigas, kai nuneši pareiškimus tuoktis?

dainelė

D

1512 įrašai

2009/02/01 11:02:04 11:02:04

Vaivita: Ar galeciau suzinoti,kaip tau buvo su baznytine istuoka? Ta prasme,del kokiu priezasciu sutiko baznytinis teismas anuliuoti santuoka?

Bažnyčia neištuokia ir santuokos neanuliuoja, ji paskelbia, kad toji santuoka iš tiesų nebuvo galiojanti, nei vieną minutę. Buvo dviejų žmonių klaida, per nebrandumą, nesąmoningumą ar vienos pusės apgaulę tik pavadinta santuoka.

meile

M

10 įrašai

2009/02/01 12:31:17 12:31:17

nzn..as turbut niekad neistekesiu

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/01 15:07:43 15:07:43

dainelė:
Vaivita: Ar galeciau suzinoti,kaip tau buvo su baznytine istuoka? Ta prasme,del kokiu priezasciu sutiko baznytinis teismas anuliuoti santuoka?

Bažnyčia neištuokia ir santuokos neanuliuoja, ji paskelbia, kad toji santuoka iš tiesų nebuvo galiojanti, nei vieną minutę. Buvo dviejų žmonių klaida, per nebrandumą, nesąmoningumą ar vienos pusės apgaulę tik pavadinta santuoka.

Is esmes taip ir yra. Jei gali savo santuoka taip pateikti, tada ok. Mano karta visi taip tuokesi - nebrandziai ir nesamoningai. Tik tures dar ir liudininkai tai patvirtinti. Atsakymo teko laukti apie 2-3 metus.
Tam dabar ir kursai pries tuoktuves rengiami, kad zmones zinotu ka daro.

Vaivita

V

290 įrašai

2009/02/01 17:45:11 17:45:11

Na as tai kiek zinau,taip lengvai baznytine santuoka tikrai nera panaikinama.. Esu buvusi baznytiniame teisme,domejausi tuo reikalu,ir gavau tokios informacijos,kad,norint anuliuoti baznytine santuoka,turi buti uzvestas baznytininis teismas,kurio metu yra apklausiami visi abieju sutuoktiniu giminaiciai,draugai,kurie zinojo tos poros meiles istorija ir pan.,ir tas visas tyrimas trunka labai ilgai,kelis metus,kol surenkama visa medziaga,ir tik tada buna svarstoma,ar galima anuliuoti ta baznytine santuoka,ar negalima.. Tad,galima sakyti,tai yra savotiska rizika,bus ji panaikinta ar nebus,kadangi pinigus reikia sumoketi pries pat to tyrimo pradejima,o pabaigoje vis tiek neaisku,bus ji anuliuota ar ne,todel dazniausiu atveju,manau,tai buna pinigu ismetimas i bala..

inrija

I

21 įrašai

2009/02/01 18:40:20 18:40:20

ir man labai smalsu, kaip anuliuoti baznytine santuoka

inrija

I

21 įrašai

2009/02/01 18:44:22 18:44:22

tada vadinasi jei as su kitos tikybos zmogum tuokiausi musu baznycioje be jokiu kursu ir ivadinio mokymo, tai mano santuoka gali buti negaliojanti!!!

ieva

I

96405 įrašai

2009/02/02 07:51:58 07:51:58

inrija: tada vadinasi jei as su kitos tikybos zmogum tuokiausi musu baznycioje be jokiu kursu ir ivadinio mokymo, tai mano santuoka gali buti negaliojanti!!!

Taip jei bus galima teigti, kad tu tycia apgavai visus ir i santuoka rimptai neziurejai, kad nesupratai, ka darai ir pan. Tada gali buti pripazinta negaliojancia.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume