Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → Nėr su kuom išgert arbatos...

Nėr su kuom išgert arbatos...

Jope

J

5 įrašai

2012/07/09 19:47:28 19:47:28

Nėr su kuom išgert arbatos...

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/10 06:44:17 06:44:17

...tuomet gerk degtinę

O šeip jau mesk šitą užsiėmimą, pažiūrėk į viską mažiau susireikšminusi ir linksmiau, nes juk nenori, kad apie tave dainuotų:

...negražios moterys geria
jos sugeria viska kas bloga...

VIENGUNGIAI
NEGRAZIOS MOTERYS

negražios moterys tiki
burtais seansais ir knygom
negražios moterys laimes tau linki ir džiaugiasi draugės vedybom
negražios moterys geria
jos sugeria viska kas bloga
tavęs pasitikti išeina į kelia
kai kitos gula į lova

tau už akių visi sakys
negražią moterį jis myli
ir tavo skoniu nusivylę
kiti paklaus kodėl ji tyli
arba pagirs, kad ji gera

negražios moterys brangios
ir niekas nežino jų norų
negražios moterys manos išrankios sunku rasti skėtį padorų
kai liejas iš tuščio į širdis
kurios apsitraukia ledu
negražios moterys tyli bet girdi
kiek kartų sau išdavei uuu..

tau už akių visi sakys
negražią moterį jis myli
ir tavo skoniu nusivylę
kiti paklaus kodėl ji tyli
arba pagirs, kad ji gera

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/07/10 15:37:52 15:37:52

Gerkit su cukrum, su cukrum.
Apskritai tai gal ir arbatos nėr, kad jau nerandat, su kuo ją išgerti.
Sunkiau rasti, su kuo gyventi, o jau su kuo arbatos išgerti, tikrai ne problema.

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/11 09:39:34 09:39:34

Lady-scorpio: Gerkit su cukrum, su cukrum.
Sunkiau rasti, su kuo gyventi, o jau su kuo arbatos išgerti, tikrai ne problema.

Pagieža jūsų nepuošia.
O juo labiau nepažįstamo žmogaus žeminimas..Nuo to jūs neatrodote nei patrauklesnė nei išmintingesnė.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/07/12 08:56:35 08:56:35

Svečias:
Lady-scorpio: Gerkit su cukrum, su cukrum.

Pagieža jūsų nepuošia.
O juo labiau nepažįstamo žmogaus žeminimas..Nuo to jūs neatrodote nei patrauklesnė nei išmintingesnė.

Nesuprantu, kur Jūs čia išskaitėte pagiežą. Ironijos gal ir yra, bet jau tik ne pagieža.
Žmonių nežeminu. Beje, temos autorių irgi galima apkaltinti žmonių žeminimu - jis neranda žmogaus, verto su juo išgerti arbatos. Temos autorius tik aikštingai bando atkreipti dėmesį į save, tikėdamasis, kad dabar visi puls jį guosti ir tempti už rankos gerti arbatos.
Atėjau čia ne pasipuošti ir visai nesistengiu pasirodyti tokia, kokia nesu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/12 13:55:16 13:55:16

aaa, tai žmogų pašiepti, ironizuoti, tai ne jį žeminti?

na, užsinorėjo moteriškė pakoketuoti, kad kas ją paguostų, arbatos pakviestų. o ko tu taip nusprendei jai parodyti jos vietą?
gal todėl ,kad pati taip baisiai norėtum kad koks dėmesingas ir protingas vyriškis pakviestų susitikti, maloniai paplepėti apie nieką ir apie daug ką prie tos arbatos, tik nedrįsti.

Žodžiai ne mano, bet jie taip tinka šiai situacijai:
„Man atrodo, kad sarkazmas yra žemiausia humoro forma – jo Lietuvoje daugiausia. Paskui būtų ironija – kompleksuotų žmonių ginklas. O paskui jau autoironija – subtilus, dieviškas instrumentas.

http://www.bernardinai.lt/straipsnis/20 ... 0694/print

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/07/12 16:10:54 16:10:54

Svečias: aaa, tai žmogų pašiepti, ironizuoti, tai ne jį žeminti?

na, užsinorėjo moteriškė pakoketuoti, kad kas ją paguostų, arbatos pakviestų. o ko tu taip nusprendei jai parodyti jos vietą?
gal todėl ,kad pati taip baisiai norėtum kad koks dėmesingas ir protingas vyriškis pakviestų susitikti, maloniai paplepėti apie nieką ir apie daug ką prie tos arbatos, tik nedrįsti.

Žodžiai ne mano, bet jie taip tinka šiai situacijai:
„Man atrodo, kad sarkazmas yra žemiausia humoro forma – jo Lietuvoje daugiausia. Paskui būtų ironija – kompleksuotų žmonių ginklas. O paskui jau autoironija – subtilus, dieviškas instrumentas.

http://www.bernardinai.lt/straipsnis/20 ... 0694/print

Ne, ironijos tikrai nelaikau žeminimu. Nebūkim per daug jautrūs. Kas per daug, tas nesveika.
Vietų niekam nenurodinėju. Tik esu nepakanti nesuprastos princesės sindromui, atleiskite.
Turiu arbatos ir visada turiu, su kuo ją išgerti.
Žodžius, kuriuos pacitavote, veikiausiai pasakė labai protingas žmogus (straipsnį vėliau paskaitysiu), bet vis tiek aš drįsiu jam paprieštarauti. Kiek pastebėjau, gyvenime intelektas draugauja su ironija (čia aš ne apie save). Beje... Ironija, anot Jūsų, - žmogaus žeminimas, o autoironija - ,, subtilus, dieviškas instrumentas. '' Išeitų, kad save galima žeminti. Nu gražu.

ieva

I

96405 įrašai

2012/07/13 07:25:05 07:25:05

Lady-scorpio: Ne, ironijos tikrai nelaikau žeminimu.
Nebūkim per daug jautrūs. Kas per daug, tas nesveika.
Vietų niekam nenurodinėju. Tik esu nepakanti nesuprastos princesės sindromui, atleiskite.

Patikėk, iš šono geriau matosi - ir nurodinėji ir pati baisiai jautri kitų žmonių "sindromams". paprastai kituose užkliūva tai, kuo į juos esame panašūs.

Lady-scorpio: Žodžius, kuriuos pacitavote, veikiausiai pasakė labai protingas žmogus (straipsnį vėliau paskaitysiu), bet vis tiek aš drįsiu jam paprieštarauti. Kiek pastebėjau, gyvenime intelektas draugauja su ironija (čia aš ne apie save).

Greičiau pusintelektis. Intelekto demonstravimas neparodo kad žmogus protingas. Na vaizdas toks pats - suvarto kokie super gudrūs verslininkai kokią padavėją kam pasiūlė ar nepasiūlė kokio konjakėlio. Arba kaip žmogeliai mėgsta pasirodyti protingi, kai jiem telefonu kokią prekę pasiūlo.
Aš taip badau surasti kurioje vietoje tamstos intelektas žybtelėjo. Na, nematau. Greičiau pasirodei pati kaip pasipūtusi bobelė - kaip čia, matote, galėjo atsirasti kitų princesių.

Lady-scorpio: Beje... Ironija, anot Jūsų, - žmogaus žeminimas, o autoironija - ,, subtilus, dieviškas instrumentas. '' Išeitų, kad save galima žeminti. Nu gražu.

Tai gal tu vistik paskaityk tą straipsnį ir kontekstą, prieš purkštaudama.

Be saibu

B

623 įrašai

2012/07/13 08:58:20 08:58:20

Nu jo, sunkus neurotikų gyvenimas.
Tai straipsnis, tai pirstelėjo ne vietoje. Tai komentaras, arbata.

Arba kaip gali sakyti broliui: 'Leisk, išimsiu krislą iš tavo akies', kai tavo akyje rąstas?!
Man atrodo sakyti ką daryti ir sakyti ką daro ne taip esminis skirtumas.
[url:1hnkzgke]http://www.bernardinai.lt/straipsnis/2012-07-02-w-backus-ir-m-chapian-neteisingi-supratimai-trukdantys-keistis/84529[/url:1hnkzgke]
Ir dar būna ežiukų užsispyrusių paukščių. Kurie kol nepaspiri neskrenda.

Lady-scorpio

L

387 įrašai

2012/07/13 09:19:29 09:19:29

Svečias:
Lady-scorpio: Ne, ironijos tikrai nelaikau žeminimu.
Nebūkim per daug jautrūs. Kas per daug, tas nesveika.

Patikėk, iš šono geriau matosi - ir nurodinėji ir pati baisiai jautri kitų žmonių "sindromams". paprastai kituose užkliūva tai, kuo į juos esame panašūs.

Lady-scorpio: Žodžius, kuriuos pacitavote, veikiausiai pasakė labai protingas žmogus (straipsnį vėliau paskaitysiu), bet vis tiek aš drįsiu jam paprieštarauti. Kiek pastebėjau, gyvenime intelektas draugauja su ironija (čia aš ne apie save).

Greičiau pusintelektis. Intelekto demonstravimas neparodo kad žmogus protingas. Na vaizdas toks pats - suvarto kokie super gudrūs verslininkai kokią padavėją kam pasiūlė ar nepasiūlė kokio konjakėlio. Arba kaip žmogeliai mėgsta pasirodyti protingi, kai jiem telefonu kokią prekę pasiūlo.
Aš taip badau surasti kurioje vietoje tamstos intelektas žybtelėjo. Na, nematau. Greičiau pasirodei pati kaip pasipūtusi bobelė - kaip čia, matote, galėjo atsirasti kitų princesių.

Lady-scorpio: Beje... Ironija, anot Jūsų, - žmogaus žeminimas, o autoironija - ,, subtilus, dieviškas instrumentas. '' Išeitų, kad save galima žeminti. Nu gražu.

Tai gal tu vistik paskaityk tą straipsnį ir kontekstą, prieš purkštaudama.

Ačiū už žvilgsnį iš šono. Visi mes vieni į kitus kažkuo panašūs.
Negaiškite laiko, neieškokite mano intelekto - jo tiesiog nėra. Arba... ieškokit kaip duonos. Bet ir tai negarantuoju, kad rasit kokį kriaukšlelį. Apskritai tai aš išmintį vertinu labiau nei intelektą. O išmintis tai jau kur kas daugiau nei intelektas.
Taip, aš princesė. Tik gal ne tokia ypatinga, kad nerasčiau, su kuo išgerti arbatos.
Darkart sakau - čia atėjau ne pasirodyti, o pasipliurpti. Na, o jei jau atrodau kaip bobelė - ne bėda, svarbu, kad nesu tokia.
Straipsnį jau perskaičiau, ačiū. Mačiau, apie Rudnosiuką rašo. Turbūt puslapis prisitaiko prie mano intelekto. Na, o dėl autoironijos nebepurkštausiu - gerai, kad Landsbergis pasitaisė.
Na, o dabar prie temos - gal pasiūlykit nesuprastai princesei išgerti arbatos, užuot čia baręsis su kiekviena pasipūtusia bobele.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume