Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → vakarines mokyklos

vakarines mokyklos

Viltėja

V

19 įrašai

2012/04/15 09:34:51 09:34:51

kad jau visus perskaitei,turetum zinot ,kad apie religija detaliai pasakiau 2psl 1zinutei

taip pat minejau,kad bandziau sneket,bet buvo isrekta kad as anokia,treciokia,supilta kruva neigiamu zodziu,taip sakant trukt uz vadziu ir vel is pradziu. manes nieks nepopina ir nesokineja,buvau daug kartu iskaudinta ir pan.,verkiau jau tiek per savo trumpa gyvenima,kiek kitas per visa savo gyvenima neverke. aisku,tie zmones poto gavo savo,nes gyvenime lazda visada turi du galus.as blokuoju tuos kurie man nepritaria? panasiai,as blokuoju tuos kurie nepritaria visko neperskaite,ir matau,kad sako ne ta,ka rasiau. buvo zmogus kuris rase,kad neakivaizdinis mokslas nieko naudingo,duoda popierelius tiems,kurie ne kazka zino-ar as neigiau toki pasakyma,kuris pasisako pries neakivaizdini moksla,nors noriu ten eit. vienas zmogus patare apsilankyt pas psichologa,ar as tai ignoravau?ar kazka neigiamo atkirtau? kiek pamenu pasakiau:aciu uz patarimus.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 09:43:33 09:43:33

[quote:23n6z1z6]oi tikrai ne. mano tikejimas toks pats praktiskai,lankausi tokioje pat baznycioje,tikiu i ta pati Dieva, kaip ir katalikai, [/quote:23n6z1z6]
Kas tai: Jehovos liudytojai, Adventistai, Tikejimo zotis, Munistai... etc?
Kodel bijai prasayti?

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 09:50:25 09:50:25

Dar klausimu kilo.
Kaip pas jus seimoje su pinigais? Ar mamai pakanka pinigu tave islaikyti? Ar dirba brolis, sesuo? Ar mamai uztenka pinigu patenkinti minimalius savo poreikius? Tai gali buti konfliktu ir slogios nuotaikos namuose priezastis.
Ar mama turi draugiu, ar ji turi su kuo bendrauti? Gal ji neturi kur issikrauti?
Ar tu zinai, kokiu bedu ir problemu turi tavo mama siuo metu?

Viltėja

V

19 įrašai

2012/04/15 09:57:36 09:57:36

ai tu apie tai.normalus katalikai. bet ne tame esme,juk sakiau,kad TOKS PAT. tai yra,jei mano namiskiai butu jehovos liuditojai,jie ir dziaugtus,kad tokia buciau,jei katalikai,dziaugtus,kad buciau katalike. tokia ir esu tik sakau,netikiu kunigais. visas skirtumas.
del pinigu. na nesitaskom i kaire ir i desnia laisvai, bet poreikiams uztenka. Brolis/sesuo dirba,bet maza darbeli,gauna kelis simtus,o kadangi reikia ir masina islaikyt,ir visur visad nori islekt,tai vistiek visad praso mamos.
Viena turi bet nelabai bendrauja.
Kazkiek zinau,bet kiek pati issitraukiu po truputi,nes kaip sakiau net nesisveikina,tai apie kitoki atviravima sunku sneket.

ieva

I

96405 įrašai

2012/04/15 10:11:51 10:11:51

As manau, kad tavo mamai labai sunku financiskai, faktiskai islaiko 4 zmones. Manau, kad savo poreikiu ji nebegali tenkinti del pinigu stokos (jus, jaunimas, gal net nesusimastot, kad mamai reikia daugiau) ,is to ir blogos nuotaikos, nemalonus bendravimas.
Tevai nuo vaiku linke slepti bedas, ypac susijusias su finansais ir ligom. Jie nori atrodyti stipresni, arba galvoja, kad nereikia jaudinti vaiku.
Vienas mano pazystamo pazystamas panasia problema sprende taip: susizinojo, kokiam tinkle (telefonu) mamos drauges, nupirko kortele ar kazki nemokama plana, kad mama galetu issikalbeti nevarzomai. Zinok, padejo.

Viltėja

V

19 įrašai

2012/04/15 14:14:06 14:14:06

na ne viena ji pajamu saltinis,bet pagrindi ji seimoje.geras patarimas,aciu uz ji nuotaikai suprantu kad tai turi reiksmes,bet kai gryztam prie to,kad ji reguliuoja kuo turiu tiket(kalbu apie tai,kad netikiu kunigais,o ji pries tai visa savo esybe),tai cia finansai,ligos ar pan itakos nebeturi

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume