dekoju uz patarimus.
svecias>jei galvoji kad as mokykloje nepritapus esu ar pan,tai noriu pasakyti jog mokykloje viskas gerai
gerai,esme tame kad su seimos nariais ziauriai nesutariu.nesinori cia taip jau labai issilieti,taciau jau gal kaip pora menesiu,nebezinau ka sakyt,kad itikciau. net snekant pvz apie duona,kuri geresne,ir tai prie manes prisikabina, apsaukia(ir ne tik),kad as tokia anokia treciokia. na mano kad gincijuos kai tarkim elementariai padiskutuot noriu. buvo sis tas svarbaus padaryta man uz nugaros,ir kadangi megstu pazvelgti i ateiti,esu ta tema daug prisiskaicius,zinau kad dar bus man kazkas rezgama uznugaros,o i akis meluojama,kaip ir buvo daryta jau. esu liaudiskai tariant ,,apvaryta" visai giminei,kokia as bjauri, tokia anokia,treciokia.as visada blogiausia,as bjauriausia. daznai tenka ir isterijas kitu istvert,kurios ne visada buna vien ryksmai.niekada gyvenime manes del nieko neplaike,vis sakoma as nesugebesiu teisiu issilaikyt,as nesugebesiu neakivaizdiniu studijuot ,proto per mazai turiu(Na mokaus siaip neblogai,vat s.m. m. 1 pusmecio vidurkis 8,5 buvo).mane visa tai skaudina labai.nesinori skustis bet verkiu jau net.kitas seimos narys tik ziuri kaip prisikabint,panervint ir pan.yra dar ir mazesnis dalykelis. man 18,o ka zinau,17h buna negali pas drauge isleist porai valandu,kai saule dar sviecia.tikrai neesu nieko prisidirbus,namiseda net daugiau esu,draugiu tik pora turiu.tai vat,yra tokia mintis eit dirbt,nuomuotis buteli,gal ir ne vienai,ar kambareli.