Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → VYRAI- GĖDŽIKĖ

VYRAI- GĖDŽIKĖ

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/19 19:58:07 19:58:07

Svečias: Eee ponas pamiršote, kad bute dar yra virtuvė, tulikas, kuriuos reikia iššveisti. Ir nelabai įsivaizduoju kokio dydžio jūsų butelis. Aš vien grindis plaunu 40 min, o kur dar dulkes nuo visų paviršių nuvalyti, gėles nuplauti, sofą, kėdes išvalyti, jau nekalbu apie periodiškus šaldytuvo, spintelių, gartraukių, langų išsišvietimus ir t.t.???tuos 30 min. aš kasdien ir taip pasitvarkau.

Niuuuu tinginiuke, maladec, tikrai, patiko tavo tiesmukishkumas, o ash dar rytoj buvau sumastes generalini namuose daryt....       po tavo pasisakymo- NAFIG!!!!!Bomzeliuij(cia ju daug po langais, nes karts nuo karto juos pamaitinu), tai man uz buteliecka mygom ishvalys viska....       Pakeliai nuotaika, zinau, priesh nakti negerai isisiust, sysiu i lova galima padaryt, bet negaliu nustot kikent.... 

Mangofruit

M

1982 įrašai

2011/03/19 22:03:53 22:03:53

Kol moterys neįsisąmonins, kad vyrai ir yra vyrai, o ne vaikai - niekas nesikeis.
Mažiau dėmesio reikia kreipti į vyrų užgaidas ir viskas bus ok.
Kaip išsimokina/išsilepina - taip ir turi..

Danielius: Sorry, vel man uzplauke... Zinau, tureciau nevaziuot ant tos pacios lyties pilieciu, bet apsidiskutuokim...Pirma gal pavyzdziai:
Dirbu vyrishkam kolektyve, per pietu pertrauka edam ka ish namu atsinesham, tada prasideda... puse nepatenkintu, tipo:" ka cia jinai idejo, durne!"... kiti ishvis nieko nevalgo, nes matai jiems zmonos(sugyventines) nesuruoshe!!!!
Pazinojau draugeli, sededavo alkanas tol, kol zmona ish darbo negrizdavo!
Tarnyboje(Lietuvos jau) i rikiuote isheidavo kareivukai su neskalpta, nelyginta paradine uniforma(oij kliudavo), matai mama ar zmona neishplove, neishlygino!
Na tu pavyzdziu oij.... turejot suprast(?)
Klausimas(tokio tipo vyrams), KAS JUMS YRA!!!! Ranku koju neturit(netaikau invalidam, peace).... Neuztektu to, daznas grizes namo ish darbo(buna atveju ikaushes), kelia tornadus, tipo: kodel namie bardakas? kodel vakariene DAR nepagaminta, o jai pagaminta, kodel tokia chernia? Jai nepatinka kaip kas daro, bl pats pasidaryk! Prasidetu: ash dirbu, uzdirbu babkes, pavargstu! Pastatytu toki uroda mamos/zmonos vietoj- maximum dvi dienas duodu, poto sanatorija, kuno ir smegenu atgaivinimuij.
Kai buvau snarglys, nesuprasdavau, ko ta mama taip dejuoja, kad pavargo, jug visa diena namuose? Kai pradejau gyventi savarankishkai(vedziau ne tokiam darbuij zmona), kai po darbo valais, tvarkais skalbies, pasivalgidini ir t.t..... paskambinau mamai ir atsiprashiau, kad buvau toks nesupratingas....
Skaitau taip, nenutruks rankeles, jai vienas kitam pades, padalintas darbas lengviau, greiciau pasidaro...
Zodziu geda,(tokie) vyrukai, nebukit tokie afigieline ir daugiau savarankishkumo, nezinosi kada liksi vienas, KA TADA?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/20 14:03:52 14:03:52

Svečias:
deepsorrow:
Eee ponas pamiršote, kad bute dar yra virtuvė, tulikas, kuriuos reikia iššveisti. Ir nelabai įsivaizduoju kokio dydžio jūsų butelis. Aš vien grindis plaunu 40 min, o kur dar dulkes nuo visų paviršių nuvalyti, gėles nuplauti, sofą, kėdes išvalyti, jau nekalbu apie periodiškus šaldytuvo, spintelių, gartraukių, langų išsišvietimus ir t.t.???

tuos 30 min. aš kasdien ir taip pasitvarkau.

70 kvadratrų plaunant o ne varnas gaudant išplausi greit Virtuvė, tulikas???? Manai nežinau, kad juos reikia plaut? O lovų, kėdžių aš neapdergiu. kad jas reiktų kasdien plaut. Negi taip sunku suprast ir pripažint, kad vyrai gali tvarkytis patys? Ir ne mes jau nebe vaikai, patys matom kur ir kiek to tvarkymo reikia. Langų nevalom, baldus "tulikus" apšikam - sėdim laukiam kol ateis "ganytoja" musų gelbėti

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume