Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → VYRAI- GĖDŽIKĖ

VYRAI- GĖDŽIKĖ

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/19 10:56:33 10:56:33

Sorry, vel man uzplauke... Zinau, tureciau nevaziuot ant tos pacios lyties pilieciu, bet apsidiskutuokim...Pirma gal pavyzdziai:
Dirbu vyrishkam kolektyve, per pietu pertrauka edam ka ish namu atsinesham, tada prasideda... puse nepatenkintu, tipo:" ka cia jinai idejo, durne!"... kiti ishvis nieko nevalgo, nes matai jiems zmonos(sugyventines) nesuruoshe!!!!
Pazinojau draugeli, sededavo alkanas tol, kol zmona ish darbo negrizdavo!
Tarnyboje(Lietuvos jau) i rikiuote isheidavo kareivukai su neskalpta, nelyginta paradine uniforma(oij kliudavo), matai mama ar zmona neishplove, neishlygino!
Na tu pavyzdziu oij.... turejot suprast(?)
Klausimas(tokio tipo vyrams), KAS JUMS YRA!!!! Ranku koju neturit(netaikau invalidam, peace).... Neuztektu to, daznas grizes namo ish darbo(buna atveju ikaushes), kelia tornadus, tipo: kodel namie bardakas? kodel vakariene DAR nepagaminta, o jai pagaminta, kodel tokia chernia? Jai nepatinka kaip kas daro, bl pats pasidaryk! Prasidetu: ash dirbu, uzdirbu babkes, pavargstu! Pastatytu toki uroda mamos/zmonos vietoj- maximum dvi dienas duodu, poto sanatorija, kuno ir smegenu atgaivinimuij.
Kai buvau snarglys, nesuprasdavau, ko ta mama taip dejuoja, kad pavargo, jug visa diena namuose? Kai pradejau gyventi savarankishkai(vedziau ne tokiam darbuij zmona), kai po darbo valais, tvarkais skalbies, pasivalgidini ir t.t..... paskambinau mamai ir atsiprashiau, kad buvau toks nesupratingas....
Skaitau taip, nenutruks rankeles, jai vienas kitam pades, padalintas darbas lengviau, greiciau pasidaro...
Zodziu geda,(tokie) vyrukai, nebukit tokie afigieline ir daugiau savarankishkumo, nezinosi kada liksi vienas, KA TADA?

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/19 13:07:21 13:07:21

Gėda, gėda išdalies auklėjimo problema, išdalies savarankiškumo trūkumas, o kada jį išsiugdys, kai nuo mamos prie žmonos 6 metai, kaip gyvenu vienas ir tie visi buities darbai ir maisto gaminimas tapo įpročiu, rankos nenukrito ir nemanau kad nukris, dabar jau neįsivaizduoju, kaip galima nemokėt savim pasirūpinti - pavalgyt skaniai, tvarkingai išsilygint drabužius ar įsisiuti sagą ir visai nesvarbu, kad gal pavargai darbe, paprasčiausiai supratimas kitas - žinai jei pats nepadarysi, niekas kitas už tave nepadarys

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/19 14:50:58 14:50:58

kadangi ash irgi vienas gyvenu(neverkiu, kai kuriems klius tas) darau viska pats, bet jau LYYYYYGINTI!!!!!!, darau bet vemaliodamas... cia sheip pasiguodziau

???

?

227 įrašai

2011/03/19 14:59:34 14:59:34

oi kokie 2 svajoniu vyrukai sedi.... viska moka, zmona kaip inkstas taukuose vartaliotusi... vienas dar ir kulinaras.... Ech, kai taip man tokius.... Jezau, ir kur tos panos ziuri, kad ju iki siol nepagriebe???

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/19 15:14:37 15:14:37

???: oi kokie 2 svajoniu vyrukai sedi.... viska moka, zmona kaip inkstas taukuose vartaliotusi... vienas dar ir kulinaras.... Ech, kai taip man tokius.... Jezau, ir kur tos panos ziuri, kad ju iki siol nepagriebe???

Nežinau kaip Danila, bet aš mąstau abiem galvom, tai taip lengvai nepagriebsi - slidus, bet visada atviras pasiūlymams.

Danielius: kadangi ash irgi vienas gyvenu(neverkiu, kai kuriems klius tas) darau viska pats, bet jau LYYYYYGINTI!!!!!!, darau bet vemaliodamas... cia sheip pasiguodziau

Tai nesvarbu kad "vemaliodamas" svarbu, kad darai, galų gale neisi visas susiglamžęs

Bet retai moteriai čia privalumas, keletą kartų gavau pastabas, kad esu vedęs, nes suprask vienišas vyras negali būt normaliai susitvarkęs - jis gali būti tik prižiūrėtas

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/19 15:52:44 15:52:44

deepsorrow: Nežinau kaip Danila, bet aš mąstau abiem galvom, tai taip lengvai nepagriebsi - slidus, bet visada atviras pasiūlymams.
Tai nesvarbu kad "vemaliodamas" svarbu, kad darai, galų gale neisi visas susiglamžęs
Bet retai moteriai čia privalumas, keletą kartų gavau pastabas, kad esu vedęs, nes suprask vienišas vyras negali būt normaliai susitvarkęs - jis gali būti tik prižiūrėtas

Nu ash(gaila) tik viena galva mastalioju ir ne ta(deja) kur apacioja makaluojas, ir pasiulimams neatviras....
Joooo, tas isitikinimas: vyras tvarkingas- vedes, kaip cia pats gali savim pasirupinti? Daba uzvaziavau ant tokiu bachuriuku, o paciam klausimelis pasikele... gal moterishkes pacios ishsilepino? MHH? Kad tokie stereotipai?

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/19 15:58:07 15:58:07

deepsorrow: Gėda, gėda išdalies auklėjimo problema, išdalies savarankiškumo trūkumas, o kada jį išsiugdys, kai nuo mamos prie žmonos 6 metai, kaip gyvenu vienas ir tie visi buities darbai ir maisto gaminimas tapo įpročiu, rankos nenukrito ir nemanau kad nukris, dabar jau neįsivaizduoju, kaip galima nemokėt savim pasirūpinti - pavalgyt skaniai, tvarkingai išsilygint drabužius ar įsisiuti sagą ir visai nesvarbu, kad gal pavargai darbe, paprasčiausiai supratimas kitas - žinai jei pats nepadarysi, niekas kitas už tave nepadarys

Kodėl gi, gali už tave tai padaryti kitas. Aš, pvz., samdau namų tvarkytoją. Beje, aš mergina. Ne per daugiausiai uždirbu, bet aš mieliau kokį papildom darbelį padarau, kad uždirbčiau šeimininkei papildomų litukų, nei grindis plaunu. Ir nieko.
Beje, šeimininkės galima paprašyti, kad išlygintų skalbinius.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/19 16:06:42 16:06:42

Svečias: Kodėl gi, gali už tave tai padaryti kitas. Aš, pvz., samdau namų tvarkytoją. Beje, aš mergina. Ne per daugiausiai uždirbu, bet aš mieliau kokį papildom darbelį padarau, kad uždirbčiau šeimininkei papildomų litukų, nei grindis plaunu. Ir nieko.

Sheip, pylos vyrukai gauna shitoij temoij.... jo tu teisi, taip, kad kiaushuku nepajudinantys vyrukai, samdykites ternaite ir nekniskit prota zmonoms.... vat kaip....

deepsorrow

D

1894 įrašai

2011/03/19 16:30:34 16:30:34

Svečias:
Kodėl gi, gali už tave tai padaryti kitas. Aš, pvz., samdau namų tvarkytoją. Beje, aš mergina. Ne per daugiausiai uždirbu, bet aš mieliau kokį papildom darbelį padarau, kad uždirbčiau šeimininkei papildomų litukų, nei grindis plaunu. Ir nieko.

Kambarius išsiurbti, grindis išplauti 30min. darbas, po skalbimo lyginimui paskirti užtenka valandėlės, sulankstai, sukabini ką reikia ant pakabų, tai maksimum 2 h šiai ruošai ir tai ne kiekvieną dieną. Nematau tikslo, o ir poreikio namų šeimininkei, paskui kai sutvarkys nerasiu nieko ten, kur buvo padėta.

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/19 19:51:30 19:51:30

deepsorrow:
Svečias:

Kambarius išsiurbti, grindis išplauti 30min. darbas, po skalbimo lyginimui paskirti užtenka valandėlės, sulankstai, sukabini ką reikia ant pakabų, tai maksimum 2 h šiai ruošai ir tai ne kiekvieną dieną. Nematau tikslo, o ir poreikio namų šeimininkei, paskui kai sutvarkys nerasiu nieko ten, kur buvo padėta.

Eee ponas pamiršote, kad bute dar yra virtuvė, tulikas, kuriuos reikia iššveisti. Ir nelabai įsivaizduoju kokio dydžio jūsų butelis. Aš vien grindis plaunu 40 min, o kur dar dulkes nuo visų paviršių nuvalyti, gėles nuplauti, sofą, kėdes išvalyti, jau nekalbu apie periodiškus šaldytuvo, spintelių, gartraukių, langų išsišvietimus ir t.t.???

tuos 30 min. aš kasdien ir taip pasitvarkau.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume