Visiskai gali buti teisybe:).Juk saves deltu ydu nepulsi smerkti - tai ir ieskai kituose.Nereikia tu zilu mokslininku - pastebekite bendravinma su kitais ir pamatysite, jei atidziai panagrinesite.
Svetlanele!!!!!!!!!! Pradejai man nervukus griauzineti.. man iki "JUS", kaip rakom iki Shanchajaus, niu nebuk babauzelis, galima "TU".....?
Manes nesavikritishkumu nu tikrai neapkaltinsi, jai pastebejai? Ir ieshkoti niekur nieko nereikia, visas meshlas akivaizdus ir kaip spamas brukamas. Jug zinai ta posaki, nejudink shudo- pasmirs? Tai va, jai i mane svaido smerkimo strelytes, kokio mykolo ash negaliu? Jug esame laisva tauta, laisvai ir reishkiames.. kodel jai jau pasidergiau ish kokio urodelio, apie mane spriandziama kaip apie nelaiminga, savim nepasitikinti, iskaudinta ar dar koki zmogysta.... Atsakysiu uz dauguma: NES TAIP YRA!!!!! Pasikartosiu, taip pasakytu miliardai shablonishku robotuku... Sistema valdo!!!! Gal pradekim galvoti savo galva o ne idiegtu cipu, ka?
Kazko tai daug tavyje pagiezos, Danieliau,o kur meile? Pirmoje eileje paciam sau. Be to neimanoma islaikyti vidine darma,ramybe, neimoanoma galbut susirasti mylima zmogu, kuris ir tave myletu. Gali atbaidyti sarkazmu, nepriemimu...Juk kadaise ir as tokia, na beveik tokia buvau(tik nenervino manes neigalieji, jiems visada jauciau pagarba ir atjauta-gal cia ir skirtumas?). Kai nustojau tokia buti, pazvelgiau i pasauli meiles akimis - viskas pasikeite. Meiles abstrakcios - visiems, paciai sau...Man nera nesveikuju ar robotuku - visi ZMONES, kaip ir as.O dabar yra konkreti Meile nepraradus ir visaapimancios. Gyvenimas tapo kitoks. Bet vis dar mokausi...