Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → As nestora(as)- as zavinga(as) drucke(is)

As nestora(as)- as zavinga(as) drucke(is)

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/11 10:24:56 10:24:56

Buciau nejudines shio atsibodusio reikalo, bet kai paziurejau eilini filma apie nutukeliu pateisinima, nuvaziavo cerpes. Pradesiu shitaip, ash turiu daug trukumu([color=#800000:31jyqbvp]kalba eis vien apie ishorini vaizda visoij temoij!) [/color:31jyqbvp]pvz: neatkacialinti raumenys, tikrai ne modelio veidas, kreivi negrazus dantys... ash tai zinau ir nebandau apgaudineti saves visiems skelbdamas, kad tie trukumai man suteikia zavesio, urodas ir tiek... Va todel sunervina, kai nutukeliai sklaidzia brieda: stori zmones- geri zmones, nesvarbu kas ishoreje- svarbus kas viduje.... ir t.t. [color=#FF4000:31jyqbvp]PLEAAAAAAAASE[/color:31jyqbvp]... esi nutukes ir negrazus- [color=#000000:31jyqbvp]TAI FAKTAS[/color:31jyqbvp].... Aishku, atkreipiu demesi, kad tai netaikoma nutukusiems del ligos, ligu patys nepasirenkam... Nu, bet ta klase zmoniu, kurie ryja viska kas juda, o kas nejuda, pajudina ir suryja- urodeliai kokiu reta.. Zinau, tema izeidzianti, bet kai storashikniai pradeda teisintis ir verkti, kad nieko negali pakeisti arba, ash grazus toks koks esu arba, kodel nesusirandu antros puses?, trumpina man gyvenima, taip, kad 50 ant 50.... Ir bukit geri, ishmeskit ish galvos: mane pamils del geros shirdies, nepamirshkit, kad ta shirdis aptekusi riebalais ir ilgai netemps(tarpkitko)...
Nu va, ishsiliejau(tipo nuleidau), o kaip cia toliau tesis, bandau isivaizduot... PEACE!!! URODELIAI!

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/11 10:48:59 10:48:59

Vaje, koks piktas. Ir ko toks be galo kompleksuotas? Be raumenų, negražus, kreivais dantim. Pats puoli nutukusius žmones, o tai kuo pats geresnis, kad negali į sporto salę nueiti? Ir gal nieko negirdėjai apie šiuolaikines odontologijos naujienas? Negi dantis susitvarkyti sunkiau negu numesti svorį Nesuprantu: pili pamazgas vienodai tame savo pasisakyme, tiek ant kitų, tiek ant savęs.
Siūlau pirmiausiai susitvarkyti su savo vidum: arba keisti požiūrį į save ir susitaikyti su tuo, koks esi, arba keistis. Tada gal ir kiti, niekuo dėti žmonės nekels tiek pykčio ir pagiežos. Juk niekas su grandinėm pririšęs tokių filmų neliepė žiūrėti. Informacijos šiame pasaulyje dabar tiek daug, tai kodėl pasirinkot žiūrėti tai

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/11 10:53:42 10:53:42

arba tu skaityt nemoki, arba skaitai, bet mastai apie kopustu derliu, mintis buvo ta, kad nesiteisintu urodai, o save kaip pavyzdi pateikiau, nesinervuoju, kad jie stori, nervina ju pasiteisinimai... jai jau cia nieko nesupratai, tai ir geriausi daktarai ne tavo paguoda.
Tiesa, jai toks protingas(a-nzn), gal pervestum keliata deshimciu tukstanteliu, odontologuij gal uzteks....

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/11 11:10:34 11:10:34

Aš ir nesakiau, kad tamsta teisiniesi. Bet liūdna skaityti, kai žmogus apie save rašo: "Urodas ir tiek". Šitoje frazėje viską apie save ir pasakote. Čia ir neapykanta sau ir gailestis, ir pyktis ant viso kito likusio pasaulio...Kitko galima ir nebeskaityti.
Beje, pinigai yra uždirbami. Nežinau, kiek jums metų, bet jei dantys jums labai trukdo, galima susitaupyti korekcijai. Jei netrukdo, tai kodėl tamsta "urodas?" Tas pats su raumenimis, tiesa, čia pinigų reikia dar mažiau. Sėkmės

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/11 11:15:51 11:15:51

Svečias: Aš ir nesakiau, kad tamsta teisiniesi. Bet liūdna skaityti, kai žmogus apie save rašo: "Urodas ir tiek". Šitoje frazėje viską apie save ir pasakote. Čia ir neapykanta sau ir gailestis, ir pyktis ant viso kito likusio pasaulio...Kitko galima ir nebeskaityti.
Beje, pinigai yra uždirbami. Nežinau, kiek jums metų, bet jei dantys jums labai trukdo, galima susitaupyti korekcijai. Jei netrukdo, tai kodėl tamsta "urodas?" Tas pats su raumenimis, tiesa, čia pinigų reikia dar mažiau. Sėkmės

Svetiene, tema ne apie tai Tema apie tai, kodel druckiai save taip teisina, kai yra daugybe kitu zmoniu trukumu, su kuriais zmones ramiai sau susigyvena ir nekelia bangu. O virsvoris, tai jau ojojoi... Kaip koks maras Danielius gi ne to klause

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/11 11:22:30 11:22:30

Svečias: Aš ir nesakiau, kad tamsta teisiniesi. Bet liūdna skaityti, kai žmogus apie save rašo: "Urodas ir tiek". Šitoje frazėje viską apie save ir pasakote. Čia ir neapykanta sau ir gailestis, ir pyktis ant viso kito likusio pasaulio...Kitko galima ir nebeskaityti.

Viskas aishku su jumis, TAMSTA. NEBEISITEMPKITE IR NEBEKANKINKITE saves noredami subarti kitokius, neapsimoka....
kas liecia darba, nuo 12 metu pensininkams babkes uzkalineju, o del uzmokescio dydzio, manau, manes kaltint nereiketu, na nebent uz tai, kad nemoku vogti ir kreko pardavinet... ir jum sekmes, TAMSTA!

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/11 11:31:38 11:31:38

Klausė? Nemačiau čia klausimo, o tik purvo pylimą.
Beje, daug kas dėl daug ko save teisina. Ko čia nervintis? Nepatinka, galima to neklausyti. Žmogui, matyt, taip lengviau ir tiek.
Teko matyti, kaip moteris, atėjusi į svečius ir valgydamą penktą pyragėlį prie kavos, pasakojo, kad tą dieną valgo tik vynuoges. Net nežinau, ar valgė automatiškai, ar mus kvailiais laikė. Bet man buvo tik juokinga ir tiek. Jei jai taip gerai, tai ko aš turėčiau piktintis?
Negi neteko sutikti alkoholikų, sakančių, kad negeria? Ar akivaizdžių paleistuvių, tvirtinančių, kad yra ištikimi, nors visi žino apie neištikimybę?
Klausimas yra tame -ko dėl to nervintis?
Suprantu, jei tai artimas žmogus, norite, kad jis būtų lieknesnis, o jis šlamčia, bet save teisina. Bet kuom užkliūva tie, kurie vaikšto gatve? Juk jei aš nemėgstu alkoholikų, aš su jais negyvenu ir stengiuosi reikalų neturėti ir tiek.

Danielius

D

407 įrašai

2011/03/11 11:40:44 11:40:44

Nu svecias(piktasis) pavarei!!! Pagal tave, reikia pasiprashyti i vienolyno cele ir neishlyst, kol neishsijungsi ish tinklo(numirsi zodziu).... Jug kaip gali nekreipti demesio i : alkocholikus(tiesa man tas negresia, ash jau), storulius, narkomanus, pedofilus, piderosus, zudikus ir kitus bespridelcikus, jai ju taip daug ir jie aplink tave? Kiekviena diena, valanda, minute... Neimanoma uzsimerkus po gatves vaikshcioti, o JUS(TAMSTA) nurezete- NEKREIPKIT DEMESIO!!!! Geeeras, gerokai reikia apsirukyti, kad aplink vien drugeliai skraidytu...

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/11 11:44:55 11:44:55

Svečias: Klausė? Nemačiau čia klausimo, o tik purvo pylimą.
Beje, daug kas dėl daug ko save teisina. Ko čia nervintis? Nepatinka, galima to neklausyti. Žmogui, matyt, taip lengviau ir tiek.
Teko matyti, kaip moteris, atėjusi į svečius ir valgydamą penktą pyragėlį prie kavos, pasakojo, kad tą dieną valgo tik vynuoges. Net nežinau, ar valgė automatiškai, ar mus kvailiais laikė. Bet man buvo tik juokinga ir tiek. Jei jai taip gerai, tai ko aš turėčiau piktintis?
Negi neteko sutikti alkoholikų, sakančių, kad negeria? Ar akivaizdžių paleistuvių, tvirtinančių, kad yra ištikimi, nors visi žino apie neištikimybę?
Klausimas yra tame -ko dėl to nervintis?
Suprantu, jei tai artimas žmogus, norite, kad jis būtų lieknesnis, o jis šlamčia, bet save teisina. Bet kuom užkliūva tie, kurie vaikšto gatve? Juk jei aš nemėgstu alkoholikų, aš su jais negyvenu ir stengiuosi reikalų neturėti ir tiek.

jauciu svetiene,kad tu baisiai stora esi rik begi nuo to,kisdama galva i zeme

ieva

I

96405 įrašai

2011/03/11 11:55:06 11:55:06

Didelis skirtumas: ar bandyti padėti tam, kuris šalia tavęs, keistis ( ar jis būtų alkoholikas, ar storulis, ar dar koks nors, netinkamai besielgiantis, o gal sergantis žmogus), ar rėkauti ir piktintis, kad tokių aplink daug.
Piktinimasis nieko nekeičia, tik didina visų pyktį ir nusivylimą. O pagalba nors ir vienam, šalia esančiam, keičia.
Kodėl dabar pas mus toks nusivylimas? Nes visi tik piktinasi ir rėkaloja, bet dauguma nė piršto nepajudina, kad ką nors keistų.
Gal kiek nuo konkrečios temos nukrypom į apibendrinimus. Bet jei grįžti prie stambesnių žmonių -jei toks bus šalia manęs ir jam bus negerai dėl to, tai bandysiu padėti jam. Jei jam gerai ir jis nieko nenori keisti, spręsiu, ar su juo būti, jei negaliu susitaikyti su jo išvaizda ir gyvenimo būdu, ar ne. Jei tai jums atrodo atsiribojimu, tebūnie.
Gal pradėkime nuo savęs ir sau artimų, vietoj to, kad rėkalotume tuščiai į orą.
Beje, ar nuo piktinimosi alkoholikai nebegers, ar narkomanai atsisakys narkotikų? Jei taip manote, tai naivu

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume