Buciau nejudines shio atsibodusio reikalo, bet kai paziurejau eilini filma apie nutukeliu pateisinima, nuvaziavo cerpes. Pradesiu shitaip, ash turiu daug trukumu([color=#800000:31jyqbvp]kalba eis vien apie ishorini vaizda visoij temoij!) [/color:31jyqbvp]pvz: neatkacialinti raumenys, tikrai ne modelio veidas, kreivi negrazus dantys... ash tai zinau ir nebandau apgaudineti saves visiems skelbdamas, kad tie trukumai man suteikia zavesio, urodas ir tiek... Va todel sunervina, kai nutukeliai sklaidzia brieda: stori zmones- geri zmones, nesvarbu kas ishoreje- svarbus kas viduje.... ir t.t. [color=#FF4000:31jyqbvp]PLEAAAAAAAASE[/color:31jyqbvp]... esi nutukes ir negrazus- [color=#000000:31jyqbvp]TAI FAKTAS[/color:31jyqbvp].... Aishku, atkreipiu demesi, kad tai netaikoma nutukusiems del ligos, ligu patys nepasirenkam... Nu, bet ta klase zmoniu, kurie ryja viska kas juda, o kas nejuda, pajudina ir suryja- urodeliai kokiu reta.. Zinau, tema izeidzianti, bet kai storashikniai pradeda teisintis ir verkti, kad nieko negali pakeisti arba, ash grazus toks koks esu arba, kodel nesusirandu antros puses?, trumpina man gyvenima, taip, kad 50 ant 50.... Ir bukit geri, ishmeskit ish galvos: mane pamils del geros shirdies, nepamirshkit, kad ta shirdis aptekusi riebalais ir ilgai netemps(tarpkitko)...
Nu va, ishsiliejau(tipo nuleidau), o kaip cia toliau tesis, bandau isivaizduot... PEACE!!! URODELIAI!