Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → Priklausomybės

Priklausomybės

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/22 18:55:07 18:55:07

o man, blyn, Bronius patinka!!! Vienintelis prisipazines, kad ilgisi... Normalus sveikas nuosirdus vyras. Likusieji apsimeta, kad jie cia tarp kitko, kad jiems viskas gerai. Betgi apsimeta.... Nes kai zmonems gerai, dauguma net nezino, kad tokia svetaine egzistuoja. Juk taip???

stebėtojas

S

370 įrašai

2010/09/22 19:08:31 19:08:31

Žinai iš kur sužinojau aš apie šią svetainę,ogi naršydamas internete pamačiau jos reklama ir paspaudžiau ir kas liečia priklausomybę tai internetui tikrai turiu bet tai nedidziausia bėda didziausia, bėda kad man idomu ką jūs parašot o dėl ko nežinau kitaip tariant šventa tiesa kad kiekvienas savaip durnas aš irgi ne išimtis.

Taskas

T

207 įrašai

2010/09/22 19:46:41 19:46:41

Bronius..: O tu voobse vemti verciantis plagiatorius. Tu ka manai paemes man merginu primesta nicka ir rasydamas sitokias nesamones sulauksi daugiau demesi ? Taskas ! Aisku >? Kaip galima sitaip negerbti saves ? Kazkoks marazmas , eik i tema apie itartinus vyrus ir uzsiregistruok kaip nr 2 !

Oi tu Broniau Broniau piktas tu zmogus Smalsu man kazkiek apie koki tu cia plagijavima kalbi , kazkoki nicko paemima, bet ai bala nemate. Va demesio tai daugiau sulaukiau ir ne tik nuo taves. Aciu tau Neisiu as i ta tema apie itartinus vyrus, nes remiantis tik tavo rekomendacijomis manes ten niekas neirasys

Nereikia

N

630 įrašai

2010/09/22 20:04:55 20:04:55

Mangofruit: Taip jau atsitiko, kad šiandien teko dalyvaut kursuose ir sužinot, kad esame priklausomi net nuo bendradarbių, klientų, pacientu...etc.. (emocinė priklausomybė).
Ar kada susimąstėt apie tai?
Ką darot tuomet?

Kalbant apie priklausomybė nuo žmonių... mano manymu tas, kuris yra visiškai nepriklausomas nuo aplinkinių, yra žmogus be emocijų, žmogus be pastovumo, žmogus be vertybių.

Aš nesu priklausoma nuo pašalinių (klientai), bet tikrai esu priklausoma nuo šeimos ir nuo draugų. Ir nematau tame jokios problemos. Taip, jie dažnai įtakoja mano gyvenimą, bet tai yra žmonės, kuriais aš pasitikiu, kurie yra reikalingi man, ir aš tikiu, kad esu reikalinga jiems.

ieva

I

96405 įrašai

2010/09/22 20:08:26 20:08:26

Nereikia:
Mangofruit: Taip jau atsitiko, kad šiandien teko dalyvaut kursuose ir sužinot, kad esame priklausomi net nuo bendradarbių, klientų, pacientu...etc.. (emocinė priklausomybė).
Ar kada susimąstėt apie tai?
Ką darot tuomet?

Kalbant apie priklausomybė nuo žmonių... mano manymu tas, kuris yra visiškai nepriklausomas nuo aplinkinių, yra žmogus be emocijų, žmogus be pastovumo, žmogus be vertybių.

Aš nesu priklausoma nuo pašalinių (klientai), bet tikrai esu priklausoma nuo šeimos ir nuo draugų. Ir nematau tame jokios problemos. Taip, jie dažnai įtakoja mano gyvenimą, bet tai yra žmonės, kuriais aš pasitikiu, kurie yra reikalingi man, ir aš tikiu, kad esu reikalinga jiems.

minciu kratinys, briedas. eik pasiskaityk apie priklausomybes jei moki skaityti

Svetlana

S

980 įrašai

2010/09/22 20:24:06 20:24:06

Butu gerai kad ta priklausomybe nuo kliento butu tiksliau apibudinta. Kas tai:isimylejimas, noras dazniau matyti(tik kam?), noras uzmegzti draugyste? Ar tai priklausomybe kitos lyties klientui, ar tos pacios? Daug neaiskumu.

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume