Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → Svečių namai :)

Svečių namai :)

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/02 10:47:47 10:47:47

Pagalvojau, kad šitam forumui gyvybiškai reikia vietos, kur būtų galima ateiti tiesiog paplepėti "apie viską".
Kviečiu visus ir visas pas save, į savo virtualiuosius namus . Ateikite, kas norite pasidalinti kaip jums pavyko iškepti fantastiškai puikų pyragą (pridėkite ir receptą ), parodykite savo patį gražiausią pasaulyje rainą katiną, pasigirkite vaiko dešimtuku arba tiesiog pasiguoskite, kad lauke lyja, šąla kojos ar vaikui karštis pakilo. O jeigu kalbėti nenorite, įsitaisykite minkštame foteliuke prie lango, pažiopsokite į sodą.
Taigi ateikite, jauskitės laisvai, batų galite nenusiauti, tiktai kojas gerai nusivalykite prieš įeidami. O aš einu kaisti čainiko (liet. arbatinuko). Jeigu atsitiktų taip, kad manęs nebus namie, kada ateisite, tada pasidarykite kavos, arbatos pagal savo skonį. Ten dar šokolado yra.... Žodžiu, viskas kaip gerame, "teisingame" močiutės kaime, be barnių ar nuobodaus politikavimo.
Oi, laukiam laukiam, mes svetelių laukiam......

leagere

L

354 įrašai

2009/10/02 11:00:40 11:00:40

Labas, Violetine kolege

Malonu girdėti tokį kvietimą, ačiū. Ši kartą tik užsukau pasilabinti, išgersiu kavos kitą kartą, bo laukia darbas Tik norėjau pasakyti, kad graži Tavo mintis

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/05 05:52:32 05:52:32

Labas, GabijaGabija! Ačiū už ačiū . Prašom, prašom užeiti ne tik pasilabinti . Gal pageidautumėt kokios ypatingos arbatos?

Svety, gražus filmukas, bet graudus kažkoks. Sukurti ištisą miestą, sužavėti moterį, bet taip ir nepasirodyti.... Man mažoka gyvybės tame mieste buvo, tik viena gėlelė ir dar tas medelis... tuščia...
Mano namai kitokie , čia vaikšto Katinai ir Katės (ne šiaip kažkokie gyvūnėliai), žydi, veši ir bujoja visokios gėlės, kvepia mėtomis ir liepžiedžiais. Na, ir aš sėdžiu patogioj kėdėj, skaitau knygas, mezgu, žiūriu pro langą ir kažką galvoju, kartais išskrendu tvarkyti reikalų . Prisijunkit

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/08 10:49:44 10:49:44

Nu ką, matau niekas pas mane į svečius nenori. Ką padarysi, ne tai ne .
Tai aš tada pati su savimi pasišnekėsiu.
Šitaip pliaupia... pasižiūri pro langą, ogi šaligatvis viena didelė bala. Jaučiu, kad mano batai neatlaikys šitokio išbandymo, oi, neatlaikys... Viskas, nuspręsta, man reikia guminių batų. Gal matėt kas nors kur nors kokių nors įdomesnių, spalvingesnių? Ir kad būtų su gėlytėmis... , žaismingi.

ieva

I

96405 įrašai

2009/10/08 10:52:13 10:52:13

Manau deretu pataupyti. Jei taip lis iki savaitgalio reiks ne botu, bet lastu.

LiudvikaZ

L

1 įrašai

2009/10/08 11:00:52 11:00:52

Kaip tik ketinau rasyti, ir ziuriu - stai jau ir pati parasei. O jausmai tai daugmazh panashus.. Lyja, pliaupia - brrr.... O guminius batus ash turiu! Raudonus, su juodasi burbulais! Pirkau maximoj, ir galvojau - na bus vienam kartui, tai bus. O bepirkdama pamaciau uzrasa "Pagaminta Lietuvoje" - na tai ko nepirkt Noriu melisu arbatos.. Kad ir kvepetu tikrom melisom, ir skoni ju turetu.. Gal kokiose ekologu parduotuvese reikes pasizvalgyt.. Nors ir nesu del to pamisusi..

leagere

L

354 įrašai

2009/10/08 16:20:03 16:20:03

Labas vakaras
Pagaliau namie... Violetine - taip jaukiai aprašei savo kasdienybę su mezginiu ir kėde, o va aš namie praktiškai tik nakvoju... Gerai dar, kad būna išeiginės, tuomet tiesiog mėgaujuosi namais, jų kvapu, iki smulkmenų pažįstamu vaizdu pro langą, ramiu ir visai neįpareigojančiu sukiojimusi savo edrvėje, žinant, kad nereikia niekur skubėti... Mielai sėdėčiau (ne-turbūt gulėčiau) namie rytoj, kai pasaulis už lango tikriausiai vėl primins baseiną šaldytuve Ir botų neturiu. Vasarą padovanojom vienai draugei botus, išmargintus leopardiškais raštais, kartu ir krepšį grybavimui - lyg juokais, bet sakė, jog labai praverčia

Melisų man visuomet teta prideda, ir dabar gersiu jų arbatą, vaišinu

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/09 06:01:41 06:01:41

pradžiuginot. O tas "baseinas šaldytuve" akurat į dešimtuką ir "lastai", bet tikėkimės, kad lietų greitai nupūs kaimynams.
Po vakar visai sveikata išsiklijavo... idealiausia būtų namie prabūti, šiltai apsiklosčius, arbatų pagerti... ech...
O! Melisų arbata yra gėris, ypač tikra, kvepianti melisomis. Ačiū GabijaGabija už pavaišinimą , buvo gardu , o jeigu dar su pyragėliu, obuoliniu.... niam niam...
Norėčiau pati užsiauginti žolelių, bet neturiu kur... Priauginčiau visokių ramunėlių, čiobrelių, mėtų, šlamučių ir t.t. ir pan. Pas mamą džiūsta apyniai (pati skyniau, vat), niekada neragavau, įdomu, koks bus skonis.
Liudvika, dabar gal jau ir vėlu, bet pamėginkite paieškoti melisų turguje, būna, kad bobutės parduoda visokias žoleles. Tai jūs išsirinkite kokią nors šviesesnio veido močiutę ir paimkit iš jos.

P.S. Prisipažįstu, apie Kates prifantazavau , bet juk čia mano virtualieji namai (nors iš tikrųjų norėčiau kačių namie). O apie mezgimą gryna teisybė, mėgstu mezgimą, nėrimą vąšeliu, nors ir neišmanau visokių darbo subtilybių...
P.P.S. Violetiniai guminiai botai su alyviniais taškučiais.... ach, koks grožis būtų

Violetinė

V

314 įrašai

2009/10/09 06:10:49 06:10:49

Va, koks geras straipsnis įdėtas žurnale: "Meilė sau". Paprastai ir aiškiai.

leagere

L

354 įrašai

2009/10/09 11:41:20 11:41:20

Tikrai geras straipsnis, ačiū, Violetine. Turėtų būti visa tai kažkur širdies gilumoj užrašyta, tik va ne visada kyla mintis ten pažiūrėti...
Mano svajonė tupėti šiandien namie beveik išsipildė, tik nelabai vykusiu būdu - apsirgau šaldytuvas-baseinas padarė savo. Be to, namie nustojo veikti beveik visos rozetės, laukiu dabar elektriko. Daiktų maištas, kaip sakau, gerai dar, kad kompas veikia.
Jei pavyks bėdas sutvarkyti , bus galima vakare kepti obuolių pyraga... ar ne

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume