Gyvenimo menas kur kas platesnė ir gilesnė sąvoka!
Lelis Borgia
2010/06/08 11:04:50 11:04:50
Gyvenimo menas kur kas platesnė ir gilesnė sąvoka!
ieva
2010/06/08 11:32:20 11:32:20
Gyvenimo menas yra ne sąvoka, o menas. Gyvenimo
Lelis Borgia
2010/06/08 12:41:12 12:41:12
Aha, "Gyvenimo menas" yra menas, o ne sąvoka. Supratau, nu labai labai persiprašau - prašom dovanoti. Alles gute wie es ist!
ieva
2010/06/08 20:36:27 20:36:27
Borgia tu, "Gyvenimo menas" yra organizacija. Ne menas ir ne sąvoka.
Su savo tūriu, turiniu ir asmenimis. Apsilankyk, susipažink.
Atrask dar neatrastą Vilniaus erdvę, atverk begalines erdves savo viduj...
Nemokamas užsiėmimas už kelių dienų.
ieva
2010/06/09 04:50:19 04:50:19
Tai tada gal reiktų rašyti UAB"Gyvenimo menas", kad ir tokie žiopliai, kaip Borgia suprastų?
ieva
2010/06/13 11:18:41 11:18:41
tokia veikla, kai itraukiami žmones, kurie nesidomi kas per organizacija. Jokiu būdu negali "mokytojai" kištis į šeimos gyvenimą, aiškintis kaip sutariama? Tai ne kažkokios ... moteriškės reikalai. Tegul išsianalizuoja savo gyvenimą su vyru ir skyrybų priežastis...
CorinaOrtega30
2010/06/16 06:49:52 06:49:52
I took 1 st business loans when I was 20 and that supported my family very much. But, I require the short term loan once again.
tik as
2010/07/15 11:00:57 11:00:57
sweiki, ce gal ir ne itema bet man reikia zmoniu is jurbarko, kad padetu. labai nooriu surasti viena zmogu, jei atsiras zmoniu norinciu man padeti parasykit mano [email protected] aciu labai
Is salies
2011/01/03 23:05:46 23:05:46
Cia prisiskaiciau labai juokingu nuomoniu apie ta "Baisuoklia Sekta- Gyvenimo Mena" ir noreciau pazvelgti i tai kiek is realesnes puses.
Pati jame dalyvavau pries keleta metu. Kursai isties labai geri ir naudingi, ypac tiems zmonems, kuriems yra sunkus dvasinis periodas (cia turiu omenyje ne tikejima i Dieva ar pan, bet zmogaus emocine bukle). Ir isvis su tikejimu tai visiskai nesusija. Zmones daug metu lanko siuos kursus ir tiki i Dieva ir jiems tai visai nemaiso..
Garbinti ten kazko niekas tikrai neliepa, ir isvis apie ta Sri Sri Ravi Sankara niekas ten tau nekala i galva. Mums pasake, kad jis ikurejas, kartais pacituodavo jo protingu minciu apie gyvenima. Ir kas cia tokio? Ar jei jie cituotu kokio kito filosovo zodzius ar Biblija butu kazkas kitaip? Nemanau, kad svarbu kieno ta ismintis 12 apastalu ar Sri Sri, svarbiausia tai ka ji sako..
O zmones garbina Sri Sri, ne todel, kad jiems liepe "Gyvenimo mene", bet todel, kad jiems jis atrodo vertas pagarbos.. Man pavyzdziui "Ausros vartu" paveikslo garbinimas irgi atrodo, gan keistai, bet as neskleidziu tokiu nesamoniu, kad baznycia zmonems taip liepe.
Dar kaikas- lietuviai kazkada garbino stabus, ugni ir vandeni ir mane, kad taip yra teisingiausia. Veliai atejo kryziuociai, kurie priverte mus tiketi i Dieva, zudydami visus, kurie juo netikejo ir jo negarbino. Jam state istaigingiausias baznycias, koplycias ir statulas, iszude daugybe zmoniu, kas priestarauja Dievo isakymams, apiplesinejo kaimus ir netgi uz pinigus pardavinejo rastus, kurie neva atleidzia visas gyvenimo nuodemes be jokios ispazinties ir niekas nesusimasto, kad tai prievarta, apiplesimas, apgaule ar garbinimas?.. Kazkaip krykscionybes gynejos apie tai cia neuzsimena...
Turiu pamineti, kad taip kursuose siuoloma ir patariama atsisakyti mesos ir pan, bet tai tik tavo pasirinkimas. Nori gali buti vegetaras, nori gali ryti mesa, tai nieko nekeicia.
Mokytojai kursuose yra tikri profesionalai ir visu kursu metu priziuri, kad zmogui nenutiktu nieko blogo, kad tarkim medituodamas nenuklystu ar pan, prireikus jie net yra apmokyti kaip elgtis ir sugrazinti ji atgal, beje, kad taptu mokytojais jie turi tikrai ilga laika mokytis, tad vargu ar yra kuo jais nepasitiketi.
Kas del "kvepavimu" tai nesuprantu kur cia yra izvelgiamas "blogis" juk tiek mokyklose, tiek sporto klubuose, tiek dainavime zmonems yra patariama kaip taisiklingai kvepuoti tam tikru pratimu metu, tad kur cia tas nuklidimas nuo Dievo?...
Dar vienas dalykas- seima. Tikra nesamone, kad del tu kursu zmones nesirupina vaikais ir t.t. ka cia kazkas rase.. Juose kaip tik daug demesio skiriama i artimus zmones, ju jausmus. Ir nesuprantu kaip tai gali buti susija su tuo, kad vaikas darzelyje neramus?.. Daug vaiku darzelyje neramus, nors ju tevai siu kursu ir nelanko, tad kaip paaikskinti tai?..
Ir galu gale kaina.. Taip ji tikrai gan nemaza (bent jau mano uzdirbamu pinigu atzvilgiu) ir kartais atrodo kaip apiplesimas vidury baltos dienos, bet niekas ten ju is taves nemelzia, jeigu neturi tiek pinigu, gali pasikalbeti su mokytojais jie tikrai yra geranoriski ir gali surasti iseiti, kaip tau padaryti juos pigesnius ar pan. beto einantiems nebe pirma karta kursai yra gana pigesni, lyginant su naujokais.
Dar vienaspastebejimas (mano, o ne "Gyvenimo meno") jusu taip isgirtame krikscioniu tikejime as izvelgiu daug didesni plesikavima. Juk Biblija aiskina apie kukluma ir pan, o baznycia net rubus popieziams auksu siuvineja, taures ir paveikslus juo puosia ir amzinai "praso" auku baznycios perdazimamas ir naujoms grindims, net uz tai, kad tave palaidotu turi susimoketi, beto dar prisideda taip vadinamas "Kaledojimas" ar susimokejimas uz baznycia, nepriklauso eini tu i ja ar ne, bet tavo pereiga ja islaikyti, kaip aiskina kunigai. Mano nuomone, tai yra daug didesnis pinigu vagimas is zmoniu, nes jei jau tiki i Dieva tai nelabai svarbu ar tos baznycios stogas auksinis ar nusilupes ir medinis ar isvis lauke meldiesi..
Bet cia tik mano nuomone apie tikejima..
Vienu zodziu dauguma cia parasytu komentaru yra visiski kliedesiai ir zmoniu, kurie net nera ten buve sapaliones ar nusistatymas. Manau, kad pirma reiktu paciam ten pabuti, kad galetum sneketi tokias nesamones, kaip kad sekta ar dar geriau nauja religija, nes niekas ten niekam nesimeldzia ir nieko negarbina...
sypt...
2011/01/03 23:20:57 23:20:57
Jokiu slaptazodziu, uzkeikimu ar hipnoziu ten tikrai nedaro ir tu tikrai netampi nuo kazko priklausomas (as pvz: palankiau pora metu, veliau isejau ir niekas manes ten nei laike, nei verte toliau eiti. Viskas tik musu paciu valioje) tad atleiskit, bet mane tikrai labai pralinksmino si mintis
O gerus darbus ten pataria daryti del saves paciu ir nebutinai pinigine prasme (pvz: mums pasiule ta diena nusisypsoti 10 nepazistamu zmoniu,nesvarbu ar tai butu gatveje ar parduotuveje ar dar bala zino kokioje vietoje sutiktas zmogus..) tai irgi traktavo kaip tam tikra prasme gera darba (juk praskaidrinai kazkam nuotaika:} ) bet velgi tai tik jusu paciu reikalas ar jus paklausysite patarimo ar ne )