Pažintys Forum

Darnipora pazintys
ForumApie viskąApie viską → Ar mokate rašyti lietuviškai?

Ar mokate rašyti lietuviškai?

Binary

B

784 įrašai

2009/04/09 21:57:56 21:57:56

pk,
kažkiek metų ir aš pats taip maniau, bet tiesiog... rašymas šveplai ar lietuviškai - yra įpratimo reikalas. Turiu pavyzdį - savo tėvus kurie pradėjo naudotis kompiuteriu ir ėmė iškart šveplai rašyti, nes taip rašė mano brolis. Pamatęs ir įvertinęs tai, kad jie dar normaliai nemoka rašyti klaviatūra sakau - rašykite lietuviškai - bus paprasčiau paskui rašyti visokius dokumentus, mokslo darbus ir panašiai. Taip ir padarė. Dabar visur ir visados rašo tik lietuviškai ir galiu pasakyti(čia jau iš savo ir jų patirties) šveplai rašyti man dabar sekasi kur kas lėčiau negu su šitais lietuviškais simboliais
Vienintelis trūkumas(kadangi laptopas) yra tai, kad norint rašyti skaičius reikia persijungti į anglų kalbą arba grynai nusipirkti skaičių klaviatūrą šalia pc
Na, o jei naudojama standartinė klaviatūra tai skaičių klaviatūra joje ir taip jau yra

VanillaSky

V

623 įrašai

2011/01/29 16:56:28 16:56:28

Stengiuosi rašyti lietuviškom raidėm, bet nesmerkiu tų, kurie rašo kad ir su klaidom...

nevertinu žmogaus pagal rašymo stilių ar jo intelekto koeficientą turi derėti VISUMA.

Elektrikas

E

1096 įrašai

2011/01/29 18:01:21 18:01:21

O aš rašyt nemoku, nes baigiau tiktai profkę ir tam turiu teisę,prašau manęs daugiau nebekritikuoti už rašybos klaidas!

Turite būti prisijungę, jei norite rašyti forume